r
Nosalty Logó

Szalonnával és kolbásszal tűzdelt sertéscomb

cukormentes laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojásmentes
NS
Szalonnával és kolbásszal tűzdelt sertéscomb
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 12% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 17% Zsír

A húshoz

A körethez

Összesen 1338 Kcal
  • 12% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 17% Zsír

A húshoz

A körethez

Összesen 5350 Kcal
  • 12% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 17% Zsír

A húshoz

A körethez

Összesen 200 Kcal
  • 12% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 17% Zsír
  • 64% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    68 g

Zsír

  • Összesen
    98.5 g
  • Telített zsírsav
    38 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    33 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    11 g
  • Koleszterin
    251 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1866.1 g
  • Cink
    5 mg
  • Szelén
    53 mg
  • Kálcium
    107 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    104 mg
  • Foszfor
    734 mg
  • Nátrium
    859 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    43.2 g
  • Cukor
    8 mg
  • Élelmi rost
    5 mg

VÍZ

  • Összesen
    368.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    145 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    37 mg
  • D vitamin:
    45 micro
  • K vitamin:
    13 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    19 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    32 micro
  • Kolin:
    208 mg
  • Retinol - A vitamin:
    137 micro
  • α-karotin
    7 micro
  • β-karotin
    79 micro
  • β-crypt
    12 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    37 micro
Összesen 1338 Kcal
  • 12% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 17% Zsír
  • 64% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    272.1 g

Zsír

  • Összesen
    393.8 g
  • Telített zsírsav
    150 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    132 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    44 g
  • Koleszterin
    1004 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    7464.4 g
  • Cink
    22 mg
  • Szelén
    210 mg
  • Kálcium
    426 mg
  • Vas
    14 mg
  • Magnézium
    417 mg
  • Foszfor
    2937 mg
  • Nátrium
    3435 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    172.7 g
  • Cukor
    31 mg
  • Élelmi rost
    19 mg

VÍZ

  • Összesen
    1475.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    580 micro
  • B6 vitamin:
    8 mg
  • B12 Vitamin:
    6 micro
  • E vitamin:
    8 mg
  • C vitamin:
    150 mg
  • D vitamin:
    180 micro
  • K vitamin:
    51 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    6 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    4 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    74 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    128 micro
  • Kolin:
    833 mg
  • Retinol - A vitamin:
    550 micro
  • α-karotin
    29 micro
  • β-karotin
    315 micro
  • β-crypt
    48 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    149 micro
Összesen 5350 Kcal
  • 12% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 17% Zsír
  • 64% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    10.2 g

Zsír

  • Összesen
    14.7 g
  • Telített zsírsav
    6 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    5 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    37 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    278.5 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    8 mg
  • Kálcium
    16 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    16 mg
  • Foszfor
    110 mg
  • Nátrium
    128 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    6.4 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    55 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    22 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    6 mg
  • D vitamin:
    7 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    5 micro
  • Kolin:
    31 mg
  • Retinol - A vitamin:
    21 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    12 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    6 micro
Összesen 200 Kcal

Hozzávalók

A húshoz

A körethez

Elkészítés

A húshoz

  1. A húst megmossuk, és 3 helyen bevágjuk.
  2. Megkenjük paprikakrémmel mindenhol, és a vájatba beletesszük az aszalt szilvát.
  3. A kolbászt 3 felé vágjuk, és minden vájatba teszünk egyet.
  4. A kocka sajtot kibontjuk, és a húst bekenjük vele.
  5. Hímzőfonallal szorosan összekötjük.
  6. Tepsibe tesszük, felöntjük félig vízzel, és lefedve megfőzzük.
  7. Ha megfőtt a hús, leöntjük róla vizet, és kevés olajon tovább sütjük, borsozzuk, sózzuk ízlés szerint.
  8. A szalonnát vékonyra vágjuk, és bevagdossuk, és csak a hús mellé tesszük.
  9. A húst pirulásig sűrűn öntözzük a szalonna zsírjával.
  10. Legvégén levágjuk róla a fonalat.
  11. Köret:
  12. A burgonyát meghámozzuk, kockára vágjuk, sós vízben puhára főzzük.
  13. Ha megfőtt, leöntjük róla vizet, tejföllel és vajjal összetörjük.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 15 perc
  • Elkészítettem: 5 alkalommal
  • Receptkönyvben: 20
  • Tegnapi nézettség: 1
  • 7 napos nézettség: 2
  • Össznézettség: 4120
  • Feltöltés dátuma: 2013. január 18.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Vasárnapi ebédre készül. Aki nem akar fogyókúrázni, annak ajánlom. Szeletelve tálaljuk, úgy nagyon mutatós és gusztusos.

Hozzávalók

A húshoz

A körethez

Címlapról ajánljuk

Bárányhúsos receptek húsvétra

Karakteres, nem mindenki által kedvelt ízük és enyhén borsos áruk miatt az utóbbi időben sokat veszítettek népszerűségükből a bárányhúsos ételek. Azonban, ha mégis adnánk nekik egy esélyt, tegyük az alábbi receptekkel.

Nosalty

További cikkek