r
Nosalty Logó

Sült csirkemáj

cukormentes laktózmentes gluténmentes tejmentes tojásmentes
NS
Sült csirkemáj
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 14% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 6% Zsír
Összesen 391 Kcal
  • 14% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 6% Zsír
Összesen 1559 Kcal
  • 14% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 6% Zsír
Összesen 121 Kcal
  • 14% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 6% Zsír
  • 78% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Szelén
  • Magnézium
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    43 g

Zsír

  • Összesen
    19.6 g
  • Telített zsírsav
    7 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    7 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    870 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1196.2 g
  • Cink
    7 mg
  • Szelén
    137 mg
  • Kálcium
    34 mg
  • Vas
    23 mg
  • Magnézium
    54 mg
  • Foszfor
    760 mg
  • Nátrium
    180 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    7.6 g
  • Cukor
    3 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    245.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    1
  • A vitamin (RAE):
    8240 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    41 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    49 mg
  • D vitamin:
    8 micro
  • K vitamin:
    0 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    4 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    24 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    1482 micro
  • Kolin:
    493 mg
  • Retinol - A vitamin:
    8225 micro
  • α-karotin
    28 micro
  • β-karotin
    141 micro
  • β-crypt
    28 micro
  • Likopin
    100 micro
  • Lut-zea
    2 micro
Összesen 391 Kcal
  • 14% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 6% Zsír
  • 78% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Szelén
  • Magnézium
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    171.9 g

Zsír

  • Összesen
    78.5 g
  • Telített zsírsav
    27 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    26 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    16 g
  • Koleszterin
    3479 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    4784.9 g
  • Cink
    27 mg
  • Szelén
    547 mg
  • Kálcium
    137 mg
  • Vas
    90 mg
  • Magnézium
    215 mg
  • Foszfor
    3041 mg
  • Nátrium
    720 mg
  • Réz
    5 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    30.2 g
  • Cukor
    10 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    983.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    1
  • A vitamin (RAE):
    32960 micro
  • B6 vitamin:
    9 mg
  • B12 Vitamin:
    166 micro
  • E vitamin:
    7 mg
  • C vitamin:
    197 mg
  • D vitamin:
    31 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    3 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    18 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    98 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    5927 micro
  • Kolin:
    1974 mg
  • Retinol - A vitamin:
    32900 micro
  • α-karotin
    110 micro
  • β-karotin
    562 micro
  • β-crypt
    110 micro
  • Likopin
    400 micro
  • Lut-zea
    10 micro
Összesen 1559 Kcal
  • 14% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 6% Zsír
  • 78% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Szelén
  • Magnézium
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    13.2 g

Zsír

  • Összesen
    6 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    268 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    368.1 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    42 mg
  • Kálcium
    11 mg
  • Vas
    7 mg
  • Magnézium
    17 mg
  • Foszfor
    234 mg
  • Nátrium
    55 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    2.3 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    75.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    2535 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    13 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    15 mg
  • D vitamin:
    2 micro
  • K vitamin:
    0 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    8 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    456 micro
  • Kolin:
    152 mg
  • Retinol - A vitamin:
    2531 micro
  • α-karotin
    8 micro
  • β-karotin
    43 micro
  • β-crypt
    8 micro
  • Likopin
    31 micro
  • Lut-zea
    1 micro
Összesen 121 Kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A hagymát felaprítjuk és egy nagyobb tepsibe rakjuk.
  2. A megtisztított májat a hagymára rendezzük, megfűszerezzük.
  3. Teszünk rá zsírt vagy öntünk alá olajat.
  4. 15 percre a sütőbe rakjuk, majd megfordítjuk és további 10 percig sütjük.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 25 perc
  • Receptkönyvben: 70
  • Tegnapi nézettség: 2
  • 7 napos nézettség: 30
  • Össznézettség: 34025
  • Feltöltés dátuma: 2010. április 17.

Ajánló

Krumplipürével, rizzsel, vegyes körettel tálaljuk.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Egyszerű és gyors májas fogás.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

Sajttól roskadó húsvéti sós sütik

Megadjuk a módját a húsvéti vendégvárásnak: sajtos sós sütiket sütünk, de nem sima pogácsát vagy sajtos rudat: stanglit dupla sajttal, csigát fokhagymásan-sajtosan, mini kiflit libazsírosan, krumplisan, és persze sajtosan.

Nosalty

További cikkek