r
Nosalty Logó

Sült csirkecomb Réka konyhájából

cukormentes laktózmentes gluténmentes tejmentes tojásmentes
NS
Sült csirkecomb Réka konyhájából
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
200 °C
  • 13% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 22% Zsír
Összesen 952 Kcal
  • 13% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 22% Zsír
Összesen 1905 Kcal
  • 13% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 22% Zsír
Összesen 203 Kcal
  • 13% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 22% Zsír
  • 63% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    49.7 g

Zsír

  • Összesen
    80.6 g
  • Telített zsírsav
    16 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    35 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    23 g
  • Koleszterin
    272 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    895.3 g
  • Cink
    5 mg
  • Szelén
    56 mg
  • Kálcium
    38 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    56 mg
  • Foszfor
    473 mg
  • Nátrium
    265 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    5.7 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    235.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    54 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    18 mg
  • C vitamin:
    4 mg
  • D vitamin:
    7 micro
  • K vitamin:
    9 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    14 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    16 micro
  • Kolin:
    143 mg
  • Retinol - A vitamin:
    54 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    1 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    303 micro
Összesen 952 Kcal
  • 13% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 22% Zsír
  • 63% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    99.5 g

Zsír

  • Összesen
    161.2 g
  • Telített zsírsav
    32 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    71 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    47 g
  • Koleszterin
    544 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1790.5 g
  • Cink
    9 mg
  • Szelén
    113 mg
  • Kálcium
    76 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    113 mg
  • Foszfor
    946 mg
  • Nátrium
    529 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    11.4 g
  • Cukor
    4 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    471.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    108 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    36 mg
  • C vitamin:
    9 mg
  • D vitamin:
    15 micro
  • K vitamin:
    18 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    27 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    33 micro
  • Kolin:
    285 mg
  • Retinol - A vitamin:
    108 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    1 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    605 micro
Összesen 1905 Kcal
  • 13% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 22% Zsír
  • 63% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    10.7 g

Zsír

  • Összesen
    17.3 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    8 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    5 g
  • Koleszterin
    58 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    191.7 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    12 mg
  • Kálcium
    8 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    12 mg
  • Foszfor
    101 mg
  • Nátrium
    57 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    1.2 g
  • Cukor
    0 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    50.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    12 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    2 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    4 micro
  • Kolin:
    31 mg
  • Retinol - A vitamin:
    12 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    0 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    65 micro
Összesen 203 Kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A csirkecombokat megtisztítjuk.
  2. Sütés előtt egy nappal készítünk egy pácot. 3 gerezd fokhagymát és közepes fej vöröshagymát lereszelünk olajba, teszünk bele 8-10 szem egész fekete borsot, 1 mk köménymagot, 1-2 babérlevelet, csípős paprikát, és egy fél cs fokhagymás fűszersót. Ebbe tesszük bele a csirkecombokat egy éjszakára.
  3. Előmelegítjük a sütőt 200 fokra.
  4. Egy tepsit vagy jénait kikenünk a pác olajával, és belefektetjük a combokat, majd a tetejükre is csepegtetünk az olajból.
  5. Lefedve sütjük 1,5 órát úgy, hogy kb. félóránként forgatjuk, és locsolgatjuk őket.
  6. Majd még félórát sütjük fedő nélkül.
  7. Kívül finom ropogósra sült a bőre a comboknak, de belül nagyon puha maradt. Rizzsel tálaljuk.
  • Sütés hőfoka: 200 °C
  • Sütés ideje: 120 perc
  • Elkészítettem: 10 alkalommal
  • Receptkönyvben: 102
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 11
  • Össznézettség: 15230
  • Feltöltés dátuma: 2013. április 28.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Aki még eddig esetleg nem készített volna csirkecombot, annak ezzel a recepttel biztosan jól fog sikerülni!

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek