r
Nosalty Logó

Stefánia szelet mellette sült krumplival

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
NS
Stefánia szelet mellette sült krumplival
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
200 °C
  • 10% Fehérje
  • 13% Szénhidrát
  • 13% Zsír

A húshoz

A töltelékhez

A körethez

A sütéshez

Összesen 738 Kcal
  • 10% Fehérje
  • 13% Szénhidrát
  • 13% Zsír

A húshoz

A töltelékhez

A körethez

A sütéshez

Összesen 4423 Kcal
  • 10% Fehérje
  • 13% Szénhidrát
  • 13% Zsír

A húshoz

A töltelékhez

A körethez

A sütéshez

Összesen 159 Kcal
  • 10% Fehérje
  • 13% Szénhidrát
  • 13% Zsír
  • 63% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    35.3 g

Zsír

  • Összesen
    46.1 g
  • Telített zsírsav
    13 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    17 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    10 g
  • Koleszterin
    243 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1392.3 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    38 mg
  • Kálcium
    237 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    66 mg
  • Foszfor
    410 mg
  • Nátrium
    634 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    44.1 g
  • Cukor
    3 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    217.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    202 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    7 mg
  • C vitamin:
    30 mg
  • D vitamin:
    55 micro
  • K vitamin:
    13 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    6 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    63 micro
  • Kolin:
    214 mg
  • Retinol - A vitamin:
    197 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    57 micro
  • β-crypt
    4 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    269 micro
Összesen 738 Kcal
  • 10% Fehérje
  • 13% Szénhidrát
  • 13% Zsír
  • 63% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    211.9 g

Zsír

  • Összesen
    276.4 g
  • Telített zsírsav
    79 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    100 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    60 g
  • Koleszterin
    1455 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    8353.6 g
  • Cink
    17 mg
  • Szelén
    227 mg
  • Kálcium
    1425 mg
  • Vas
    20 mg
  • Magnézium
    395 mg
  • Foszfor
    2460 mg
  • Nátrium
    3806 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    264.9 g
  • Cukor
    20 mg
  • Élelmi rost
    24 mg

VÍZ

  • Összesen
    1303.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1209 micro
  • B6 vitamin:
    5 mg
  • B12 Vitamin:
    6 micro
  • E vitamin:
    44 mg
  • C vitamin:
    177 mg
  • D vitamin:
    331 micro
  • K vitamin:
    77 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    4 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    3 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    38 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    376 micro
  • Kolin:
    1285 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1182 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    343 micro
  • β-crypt
    26 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1612 micro
Összesen 4423 Kcal
  • 10% Fehérje
  • 13% Szénhidrát
  • 13% Zsír
  • 63% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    7.6 g

Zsír

  • Összesen
    9.9 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    52 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    298.9 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    8 mg
  • Kálcium
    51 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    14 mg
  • Foszfor
    88 mg
  • Nátrium
    136 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    9.5 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    46.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    43 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    6 mg
  • D vitamin:
    12 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    13 micro
  • Kolin:
    46 mg
  • Retinol - A vitamin:
    42 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    12 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    58 micro
Összesen 159 Kcal

Hozzávalók

A húshoz

A töltelékhez

A körethez

A sütéshez

Elkészítés

A húshoz

  1. A húst és az ízesítőket 1 tojással összekeverjük, majda tejben áztatott zsemléket is hozzáadjuk, de a tejet kipréseljük belőle.
  2. Egy nagyobb tepsit kicsit megolajozunk, zsemlemorzsával megszórunk, és az alsó réteget megformázzuk.
  3. Rárakjuk a főtt tojásokat, ízlés szerint sajtot és kolbászt, majd befedjük a maradék fasírttal.
  4. Annyi krumpliszeletet teszünk mellé, amennyi odafér, ezért jobb a szélesebbtepsi.
  5. Mellette felöntjük olajjal (a krumplik feléig érjen), és egy kevés margarint is szelünk bele. Borsozzuk a krumplit, és a krumplik közé mexikói zöldségeket is szórunk.
  6. Alufóliával kb. 1 órát sütjük, majd még kb 0,5 órát, miközben megpirul. Vigyázzunk, ne égessük meg. Ha kevés krumpli fér mellé, készíthetünk krumplipürét is hozzá.
  • Sütés hőfoka: 200 °C
  • Sütés ideje: 90 perc
  • Elkészítettem: 3 alkalommal
  • Receptkönyvben: 54
  • Tegnapi nézettség: 3
  • 7 napos nézettség: 15
  • Össznézettség: 15655
  • Feltöltés dátuma: 2012. március 14.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Szeretem a fasírtból kiszivárgó ízeket, nagyon finom lesz benne a krumpli.

Hozzávalók

A húshoz

A töltelékhez

A körethez

A sütéshez

Címlapról ajánljuk

Bárányhúsos receptek húsvétra

Karakteres, nem mindenki által kedvelt ízük és enyhén borsos áruk miatt az utóbbi időben sokat veszítettek népszerűségükből a bárányhúsos ételek. Azonban, ha mégis adnánk nekik egy esélyt, tegyük az alábbi receptekkel.

Nosalty

További cikkek