r
Nosalty Logó

Sertéskaraj fokhagymás bundában

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Csöpp
Sertéskaraj fokhagymás bundában
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
rántott ételek
  • 16% Fehérje
  • 13% Szénhidrát
  • 19% Zsír
Összesen 505 Kcal
  • 16% Fehérje
  • 13% Szénhidrát
  • 19% Zsír
Összesen 2017 Kcal
  • 16% Fehérje
  • 13% Szénhidrát
  • 19% Zsír
Összesen 235 Kcal
  • 16% Fehérje
  • 13% Szénhidrát
  • 19% Zsír
  • 53% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    28.3 g

Zsír

  • Összesen
    32.9 g
  • Telített zsírsav
    7 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    17 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    10 g
  • Koleszterin
    154 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    547.8 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    43 mg
  • Kálcium
    72 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    33 mg
  • Foszfor
    295 mg
  • Nátrium
    101 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    21.6 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    93.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    41 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    9 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    41 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    6 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    18 micro
  • Kolin:
    132 mg
  • Retinol - A vitamin:
    41 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    0 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    127 micro
Összesen 505 Kcal
  • 16% Fehérje
  • 13% Szénhidrát
  • 19% Zsír
  • 53% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    113 g

Zsír

  • Összesen
    131.6 g
  • Telített zsírsav
    27 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    69 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    41 g
  • Koleszterin
    616 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2191.3 g
  • Cink
    9 mg
  • Szelén
    171 mg
  • Kálcium
    288 mg
  • Vas
    5 mg
  • Magnézium
    132 mg
  • Foszfor
    1180 mg
  • Nátrium
    404 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    86.6 g
  • Cukor
    7 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    372.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    163 micro
  • B6 vitamin:
    3 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    36 mg
  • C vitamin:
    3 mg
  • D vitamin:
    163 micro
  • K vitamin:
    5 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    24 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    72 micro
  • Kolin:
    527 mg
  • Retinol - A vitamin:
    163 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    1 micro
  • β-crypt
    9 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    507 micro
Összesen 2017 Kcal
  • 16% Fehérje
  • 13% Szénhidrát
  • 19% Zsír
  • 53% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    13.2 g

Zsír

  • Összesen
    15.4 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    8 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    5 g
  • Koleszterin
    72 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    255.7 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    20 mg
  • Kálcium
    34 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    15 mg
  • Foszfor
    138 mg
  • Nátrium
    47 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    10.1 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    43.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    19 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    19 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    8 micro
  • Kolin:
    61 mg
  • Retinol - A vitamin:
    19 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    0 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    59 micro
Összesen 235 Kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A fokhagymát nagyon apró darabokra vágjuk és beletesszük a tejbe.
  2. A hússzeleteket kiklopfoljuk, majd beáztatjuk a fokhagymás tejbe. Néhány órát állni hagyjuk.
  3. A tojást felverjük, beleteszünk 1 mk pirospaprikát és a lisztet.
  4. Folyamatos keverés mellett hozzáöntjük a hús alól a fokhagymás tejet. Sűrű palacsintatészta állagú masszát kapunk.
  5. A húst sózzuk, borsozzuk, majd a tésztában alaposan megforgatjuk, és forró zsiradékban kisütjük.
  • Sütés ideje: 10 perc
  • Elkészítettem: 16 alkalommal
  • Receptkönyvben: 119
  • Tegnapi nézettség: 1
  • 7 napos nézettség: 6
  • Össznézettség: 8479
  • Feltöltés dátuma: 2013. március 31.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Nagyon szeretjük a fokhagymát, ennél a receptnél a húsnak is, és a bundának is kellemes fokhagyma íze van. Én most rizzsel és joghurtos jégsalátával tálaltam.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

Bárányhúsos receptek húsvétra

Karakteres, nem mindenki által kedvelt ízük és enyhén borsos áruk miatt az utóbbi időben sokat veszítettek népszerűségükből a bárányhúsos ételek. Azonban, ha mégis adnánk nekik egy esélyt, tegyük az alábbi receptekkel.

Nosalty

További cikkek