Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Sárgaborsó-főzelék tarjachipsszel

Sárgaborsó-főzelék tarjachipsszel
Sárgaborsó-főzelék tarjachipsszel
40 perc / előkészület: 5 perc főzés: 30 perc sütés: 5 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Olcsó, egyszerű, laktató főfogás.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A sárgaborsót egy egész hagymával megfőzzük (legjobb előző éjszakára beáztatni), ha már puha, a hagymát kivesszük.
  2. Egy botmixerrel pürésítjük, így nem maradnak benne keményebb darabok.
  3. A tarját felkockázzuk, ropogósra pirítjuk kevés olajon serpenyőben, a kitálalt főzelékre szórjuk.
  • elkészítettem: 6 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 12 514
elküldve: 0
receptkönyvben: 59
elkészítve: 2/2
Facebookon megjelent: -

szakács

Jahmaica

Mióta szakács: 2013.02.19.
14 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
költség egy főre: olcsó receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
kategória: főzelékek
nehézség: könnyű
szakács elkészítette: sokszor készített receptek
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

tarjás sárgaborsófőzelék, hagymás sárgaborsókrémleves, egyszerű és gyors főzelék

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

jahmaica
Jahmaica / jahmaica Tue, 2013-02-26 08:11

Igen, én nem sűrítem semmivel, se liszt se semmi... csak a tiszta sárgaborsópüré. :)

497
felesborsó 500 g
füstölt-főtt tarja 100 g
vöröshagyma 1 közepes fej
napraforgó olaj 1 ek