r
Nosalty Logó

Saláta mustáros - fűszeres csirkecombbal

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojásmentes
Anett
Saláta mustáros - fűszeres csirkecombbal
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 7% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 14% Zsír

A húshoz

A salátához

Az öntethez

Összesen 874 Kcal
  • 7% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 14% Zsír

A húshoz

A salátához

Az öntethez

Összesen 3491 Kcal
  • 7% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 14% Zsír

A húshoz

A salátához

Az öntethez

Összesen 162 Kcal
  • 7% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 14% Zsír
  • 73% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    37.2 g

Zsír

  • Összesen
    71 g
  • Telített zsírsav
    15 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    30 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    19 g
  • Koleszterin
    195 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1927.3 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    46 mg
  • Kálcium
    176 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    81 mg
  • Foszfor
    470 mg
  • Nátrium
    1149 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    23.5 g
  • Cukor
    15 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    365.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    111 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    15 mg
  • C vitamin:
    29 mg
  • D vitamin:
    8 micro
  • K vitamin:
    24 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    10 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    45 micro
  • Kolin:
    120 mg
  • Retinol - A vitamin:
    70 micro
  • α-karotin
    62 micro
  • β-karotin
    447 micro
  • β-crypt
    43 micro
  • Likopin
    1287 micro
  • Lut-zea
    613 micro
Összesen 874 Kcal
  • 7% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 14% Zsír
  • 73% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    148.9 g

Zsír

  • Összesen
    283.9 g
  • Telített zsírsav
    61 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    120 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    77 g
  • Koleszterin
    781 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    7709.3 g
  • Cink
    14 mg
  • Szelén
    183 mg
  • Kálcium
    702 mg
  • Vas
    9 mg
  • Magnézium
    324 mg
  • Foszfor
    1878 mg
  • Nátrium
    4596 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    94.1 g
  • Cukor
    59 mg
  • Élelmi rost
    12 mg

VÍZ

  • Összesen
    1463.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    443 micro
  • B6 vitamin:
    4 mg
  • B12 Vitamin:
    6 micro
  • E vitamin:
    59 mg
  • C vitamin:
    116 mg
  • D vitamin:
    30 micro
  • K vitamin:
    96 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    39 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    180 micro
  • Kolin:
    478 mg
  • Retinol - A vitamin:
    279 micro
  • α-karotin
    247 micro
  • β-karotin
    1789 micro
  • β-crypt
    171 micro
  • Likopin
    5146 micro
  • Lut-zea
    2454 micro
Összesen 3491 Kcal
  • 7% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 14% Zsír
  • 73% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    6.9 g

Zsír

  • Összesen
    13.1 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    6 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    36 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    354.7 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    8 mg
  • Kálcium
    32 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    15 mg
  • Foszfor
    86 mg
  • Nátrium
    211 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    4.3 g
  • Cukor
    3 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    67.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    20 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    5 mg
  • D vitamin:
    1 micro
  • K vitamin:
    4 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    8 micro
  • Kolin:
    22 mg
  • Retinol - A vitamin:
    13 micro
  • α-karotin
    11 micro
  • β-karotin
    82 micro
  • β-crypt
    8 micro
  • Likopin
    237 micro
  • Lut-zea
    113 micro
Összesen 162 Kcal

Hozzávalók

A húshoz

A salátához

Az öntethez

Elkészítés

A húshoz

  1. A húst bekenjük az olajjal, majd a tepsit is kicsit, amiben sütni fogjuk. A hozzávalókat összekeverjük, ha kell, hígítjuk, a húsra rákenjük és a tepsibe tesszük. Fedő alatt kb. 30 percig alsó-felső sütésen, aztán további 15 percig felső sütésen(fedő nélkül) megpirítjuk kicsit a mustárt.
  2. A salátához való zöldségeket tetszés szerint összevágjuk.
  3. Az öntet hozzávalóit összekeverjük, a zöldséggel megforgatjuk, majd a puha, mustáros csirkével tálaljuk.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Tepsi mérete: 30x20x6
  • Sütés ideje: 45 perc
  • Elkészítettem: 3 alkalommal
  • Receptkönyvben: 65
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 4567
  • Feltöltés dátuma: 2011. november 14.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

A hozzávalók (főleg az öntetnél) csak becsült. Mindenki tapasztalja ki, hogy pontosan mennyi az a mennyiség, amivel igazán édeskés-savanykás lesz. :) Magában nem érezzük tökéletesnek az öntetet, mert a finom nyers zöldségek ízével lesz  teljes! Anyósjelöltöm árulta el az öntetet receptjét. Egyszerűen nem tudok betelni egy nagy tál salátával sem. Örülök, hogy most már mások is kipróbálhatják ezt a mennyei receptet!

Hozzávalók

A húshoz

A salátához

Az öntethez

Címlapról ajánljuk

Bárányhúsos receptek húsvétra

Karakteres, nem mindenki által kedvelt ízük és enyhén borsos áruk miatt az utóbbi időben sokat veszítettek népszerűségükből a bárányhúsos ételek. Azonban, ha mégis adnánk nekik egy esélyt, tegyük az alábbi receptekkel.

Nosalty

További cikkek