r
Nosalty Logó

Sajtos csirkemell -Hús krumplibundában 3.

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
NS
Sajtos csirkemell -Hús krumplibundában 3.
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
200 °C
  • 11% Fehérje
  • 13% Szénhidrát
  • 19% Zsír
Összesen 1462 Kcal
  • 11% Fehérje
  • 13% Szénhidrát
  • 19% Zsír
Összesen 5843 Kcal
  • 11% Fehérje
  • 13% Szénhidrát
  • 19% Zsír
Összesen 246 Kcal
  • 11% Fehérje
  • 13% Szénhidrát
  • 19% Zsír
  • 58% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    60 g

Zsír

  • Összesen
    104.2 g
  • Telített zsírsav
    29 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    41 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    26 g
  • Koleszterin
    320 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1850.6 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    75 mg
  • Kálcium
    489 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    109 mg
  • Foszfor
    756 mg
  • Nátrium
    414 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    71 g
  • Cukor
    5 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    318.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    381 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    28 mg
  • C vitamin:
    35 mg
  • D vitamin:
    32 micro
  • K vitamin:
    193 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    16 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    87 micro
  • Kolin:
    241 mg
  • Retinol - A vitamin:
    330 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    609 micro
  • β-crypt
    3 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    772 micro
Összesen 1462 Kcal
  • 11% Fehérje
  • 13% Szénhidrát
  • 19% Zsír
  • 58% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    240.2 g

Zsír

  • Összesen
    416.9 g
  • Telített zsírsav
    114 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    163 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    103 g
  • Koleszterin
    1280 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    7402.6 g
  • Cink
    15 mg
  • Szelén
    299 mg
  • Kálcium
    1957 mg
  • Vas
    14 mg
  • Magnézium
    435 mg
  • Foszfor
    3024 mg
  • Nátrium
    1654 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    284 g
  • Cukor
    19 mg
  • Élelmi rost
    16 mg

VÍZ

  • Összesen
    1274.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1524 micro
  • B6 vitamin:
    7 mg
  • B12 Vitamin:
    6 micro
  • E vitamin:
    112 mg
  • C vitamin:
    142 mg
  • D vitamin:
    127 micro
  • K vitamin:
    771 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    3 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    66 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    350 micro
  • Kolin:
    965 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1319 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    2437 micro
  • β-crypt
    13 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    3086 micro
Összesen 5843 Kcal
  • 11% Fehérje
  • 13% Szénhidrát
  • 19% Zsír
  • 58% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    10.1 g

Zsír

  • Összesen
    17.6 g
  • Telített zsírsav
    5 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    7 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    54 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    311.7 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    13 mg
  • Kálcium
    82 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    18 mg
  • Foszfor
    127 mg
  • Nátrium
    70 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    12 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    53.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    64 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    5 mg
  • C vitamin:
    6 mg
  • D vitamin:
    5 micro
  • K vitamin:
    32 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    15 micro
  • Kolin:
    41 mg
  • Retinol - A vitamin:
    56 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    103 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    130 micro
Összesen 246 Kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A csirkemelleket hosszában kétfelé vágjuk, és az alábbi masszában megforgatjuk: a lereszelt burgonya liszttel, tojással, sóval, borssal, petrezselyemmel, zúzott fokhagymával és tejföllel összekeverve.
  2. A bundázott szeleteket forró olajban kisütjük, és egy tepsibe egymás mellé tesszük.
  3. Reszelt Pannónia sajttal megszórjuk, és forró sütőben addig sütjük, amíg a sajt megolvad a tetején.
  • Sütés hőfoka: 200 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 10 perc
  • Receptkönyvben: 538
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 1
  • Össznézettség: 39988
  • Feltöltés dátuma: 2010. július 18.

Ajánló

A recept zöldsalátával írta, de olyan sok lett a massza, amibe a húst kellett beleforgatni, hogy inkább azt sütöttem ki hozzá, és így sok kis lapcsánkával ettük. A masszából elég nehéz úgy kiszedni a húst, hogy az rajta is maradjon, de én úgy csináltam, hogy az olajban, amíg az egyik oldala sült, a másikra rátettem evőkanállal a masszából. Fordítás után a másik oldallal is ezt tettem.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Családunk több férfitagja segített a ház körül egyik forró szombat délelőtt, és ezt az ebédet készítettem nekik.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

Bárányhúsos receptek húsvétra

Karakteres, nem mindenki által kedvelt ízük és enyhén borsos áruk miatt az utóbbi időben sokat veszítettek népszerűségükből a bárányhúsos ételek. Azonban, ha mégis adnánk nekik egy esélyt, tegyük az alábbi receptekkel.

Nosalty

További cikkek