Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Rozmaringos sült csülök tepsis burgonyával

Rozmaringos sült csülök tepsis burgonyával
Rozmaringos sült csülök tepsis burgonyával
75 perc / előkészület: 15 perc sütés: 60 perc
receptkönyvben hozzászólások (6)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Laktató sült finomság, egyszerű elkészíteni, kezdőknek is ajánlom!

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A tepsibe rendezzük a húsdarabokat, olajjal meglocsoljuk, és fűszerezzük.
  2. Alufóliával fedjük, addig sütjük így, amíg kellőképpen megpuhul.
  3. Kiszedjük a húsokat egy tányérra, a kockára vágott burgonyát a zsiradékos tepsibe rétegezzük, fűszerezzük, és megforgatjuk a fűszeres olajban.
  4. Visszatesszük rá az alufóliát, és addig sütjük, amíg a krumpli megpuhul.
  5. Levesszük a fóliát, visszatesszük a húsokat, és megpirítjuk a burgonyával együtt.
  • sütési hőfok: 200°C
  • költség: 1500 Ft
  • elkészítettem: 5 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 8
össznézettség: 25 938
elküldve: 17
receptkönyvben: 462
elkészítve: 17/23
Facebookon megjelent: -

szakács

Jahmaica

Mióta szakács: 2013.02.19.
14 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
költség egy főre: megfizethető receptek
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
adag: 4 főre
elkészítési idő: 60-120 perc
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

tepsis csülök, fűszeres sertéssült, sertéscsülök vele sült burgonyával

Hozzászólások (6)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

585
sertéscsülök 1 kg
burgonya 1 kg
rozmaring 0 ízlés szerint
majoranna 0 ízlés szerint
kakukkfű 0 ízlés szerint
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
ételízesítő 0 ízlés szerint
napraforgó olaj 0.5 dl