r
Nosalty Logó

Rántott nyúlcomb

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Gabimami58
Rántott nyúlcomb
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
rántott ételek
  • 14% Fehérje
  • 20% Szénhidrát
  • 8% Zsír

A nyúlhoz

A panírozáshoz

Összesen 651 Kcal
  • 14% Fehérje
  • 20% Szénhidrát
  • 8% Zsír

A nyúlhoz

A panírozáshoz

Összesen 2598 Kcal
  • 14% Fehérje
  • 20% Szénhidrát
  • 8% Zsír

A nyúlhoz

A panírozáshoz

Összesen 202 Kcal
  • 14% Fehérje
  • 20% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 58% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • B6 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    42.8 g

Zsír

  • Összesen
    24.4 g
  • Telített zsírsav
    8 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    9 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    186 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1506.9 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    67 mg
  • Kálcium
    126 mg
  • Vas
    5 mg
  • Magnézium
    59 mg
  • Foszfor
    481 mg
  • Nátrium
    764 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    60.7 g
  • Cukor
    3 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    179.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    40 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    11 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    31 micro
  • K vitamin:
    4 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    14 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    77 micro
  • Kolin:
    88 mg
  • Retinol - A vitamin:
    39 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    12 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    135 micro
Összesen 651 Kcal
  • 14% Fehérje
  • 20% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 58% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • B6 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    171.3 g

Zsír

  • Összesen
    97.6 g
  • Telített zsírsav
    33 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    35 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    17 g
  • Koleszterin
    745 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    6027.7 g
  • Cink
    14 mg
  • Szelén
    267 mg
  • Kálcium
    504 mg
  • Vas
    21 mg
  • Magnézium
    238 mg
  • Foszfor
    1924 mg
  • Nátrium
    3054 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    242.9 g
  • Cukor
    13 mg
  • Élelmi rost
    13 mg

VÍZ

  • Összesen
    716.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    159 micro
  • B6 vitamin:
    4 mg
  • B12 Vitamin:
    44 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    6 mg
  • D vitamin:
    125 micro
  • K vitamin:
    17 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    56 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    309 micro
  • Kolin:
    351 mg
  • Retinol - A vitamin:
    155 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    49 micro
  • β-crypt
    9 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    539 micro
Összesen 2598 Kcal
  • 14% Fehérje
  • 20% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 58% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • B6 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    13.3 g

Zsír

  • Összesen
    7.6 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    58 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    469.1 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    21 mg
  • Kálcium
    39 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    19 mg
  • Foszfor
    150 mg
  • Nátrium
    238 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    18.9 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    55.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    12 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    10 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    24 micro
  • Kolin:
    27 mg
  • Retinol - A vitamin:
    12 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    4 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    42 micro
Összesen 202 Kcal

Hozzávalók

A nyúlhoz

A panírozáshoz

Elkészítés

A nyúlhoz

  1. A combokat egy mély tálba tesszük, és a fűszerekkel elkészített páclét ráöntjük, és egy éjszakát érlelni hagyjuk.
  2. Majd másnap kivesszük belőle, tányérra tesszük. Majd előkészítjük a panírozáshoz valókat. 15dkg liszt, 15 dkg morzsa + 1 evőkanál lisztet keverünk bele, 2 tojást felverünk 1 mokkáskanál ételízesítővel és 2 evőkanál tejjel.
  3. Bepanírozzuk a combokat, és 3 evőkanál zsírral egy közepes tepsit kikenünk, s ebbe tesszük a panírozott húsokat, majd alufóliával befedjük.
  4. Előmelegített sütőben készre sütjük. Fél óra elteltével levesszük a fóliát róla, és megfordítjuk a combokat, s úgy sütjük tovább, akkor már fólia nélkül.
  5. Én rizibizivel tálaltam enyhén ecetes salátalevélen, és paradicsomszeletekkel díszítettem.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Tepsi mérete: 36x23
  • Sütés ideje: 40 perc
  • Elkészítettem: 4 alkalommal
  • Receptkönyvben: 39
  • Tegnapi nézettség: 3
  • 7 napos nézettség: 10
  • Össznézettség: 13776
  • Feltöltés dátuma: 2012. június 21.

Ajánló

Én bármilyen alkalomra tudom ajánlani.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Rántott nyúlcomb
Gabimami58 139 recept

Eddig én inkább pörköltet és vadast készítettem belőle, most a változatosság kedvéért rántottam is ki. Nagy sikere lett, és igazi pikáns ízű.

Hozzávalók

A nyúlhoz

A panírozáshoz

Címlapról ajánljuk

Bárányhúsos receptek húsvétra

Karakteres, nem mindenki által kedvelt ízük és enyhén borsos áruk miatt az utóbbi időben sokat veszítettek népszerűségükből a bárányhúsos ételek. Azonban, ha mégis adnánk nekik egy esélyt, tegyük az alábbi receptekkel.

Nosalty

További cikkek