r
Nosalty Logó

Raffaello torta pirított mandulával

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Nathan
Raffaello torta pirított mandulával
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
190 °C
  • 6% Fehérje
  • 46% Szénhidrát
  • 23% Zsír

A tésztához

A krémhez

A tetejéhez

Összesen 694 Kcal
  • 6% Fehérje
  • 46% Szénhidrát
  • 23% Zsír

A tésztához

A krémhez

A tetejéhez

Összesen 5557 Kcal
  • 6% Fehérje
  • 46% Szénhidrát
  • 23% Zsír

A tésztához

A krémhez

A tetejéhez

Összesen 341 Kcal
  • 6% Fehérje
  • 46% Szénhidrát
  • 23% Zsír
  • 24% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    10.2 g

Zsír

  • Összesen
    39.2 g
  • Telített zsírsav
    17 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    13 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    7 g
  • Koleszterin
    163 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    362.2 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    23 mg
  • Kálcium
    81 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    35 mg
  • Foszfor
    135 mg
  • Nátrium
    85 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    78.5 g
  • Cukor
    60 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    40.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    262 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    33 micro
  • K vitamin:
    23 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    30 micro
  • Kolin:
    134 mg
  • Retinol - A vitamin:
    248 micro
  • α-karotin
    6 micro
  • β-karotin
    166 micro
  • β-crypt
    5 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    166 micro
Összesen 694 Kcal
  • 6% Fehérje
  • 46% Szénhidrát
  • 23% Zsír
  • 24% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    81.7 g

Zsír

  • Összesen
    313.2 g
  • Telített zsírsav
    132 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    106 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    59 g
  • Koleszterin
    1302 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2897.6 g
  • Cink
    8 mg
  • Szelén
    182 mg
  • Kálcium
    650 mg
  • Vas
    11 mg
  • Magnézium
    277 mg
  • Foszfor
    1081 mg
  • Nátrium
    682 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    5 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    627.8 g
  • Cukor
    476 mg
  • Élelmi rost
    31 mg

VÍZ

  • Összesen
    327.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    2095 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    29 mg
  • C vitamin:
    3 mg
  • D vitamin:
    262 micro
  • K vitamin:
    188 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    241 micro
  • Kolin:
    1071 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1981 micro
  • α-karotin
    46 micro
  • β-karotin
    1327 micro
  • β-crypt
    40 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1331 micro
Összesen 5557 Kcal
  • 6% Fehérje
  • 46% Szénhidrát
  • 23% Zsír
  • 24% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    5 g

Zsír

  • Összesen
    19.2 g
  • Telített zsírsav
    8 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    6 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    80 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    177.2 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    11 mg
  • Kálcium
    40 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    17 mg
  • Foszfor
    66 mg
  • Nátrium
    42 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    38.4 g
  • Cukor
    29 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    20 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    128 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    16 micro
  • K vitamin:
    11 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    15 micro
  • Kolin:
    66 mg
  • Retinol - A vitamin:
    121 micro
  • α-karotin
    3 micro
  • β-karotin
    81 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    81 micro
Összesen 341 Kcal

Hozzávalók

A tésztához

A krémhez

A tetejéhez

Elkészítés

A tésztához

  1. A 6 tojásfehérjét 25 dkg cukorral kemény habbá verjük.
  2. Belekeverjük a 10 dkg réteslisztet és 15 dkg kókuszreszeléket.
  3. Vajazott, lisztezett tepsiben sütjük, szép barnás-rózsaszínre. Morzsával megszórt deszkára borítjuk azonnal.
  4. A krémhez a pudingot, a 6 tojássárgáját, 10 dkg cukrot 3 dl tejjel simára keverünk, majd felfőzzük.
  5. 20 dkg margarint habosra keverünk 10 dkg porcukorral. A két krémet hidegen összekeverjük. Óvatosan megfordítjuk a tésztát, és megkenjük a krémmel.
  6. A tetejére pirított mandulát szórunk.
  7. Ha nem hámozott a mandulánk, akkor forraljunk vizet, és szórjuk bele őket, hadd ázzanak pár percig. Majd ha leöntjük róla a vizet, könnyedén lehúzhatjuk a héját. De ha nem akarunk bíbelődni vele, akkor vehetünk szeletelt vagy blansírozott mandulát is.
  • Sütés hőfoka: 190 °C
  • Sütés módja: hőlégkeveréses
  • Tepsi mérete: 26
  • Sütés ideje: 30 perc
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 52
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 5244
  • Feltöltés dátuma: 2013. április 17.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Imádom a Raffaellót, és ennél több érv nem is kell, hogy ezt a sütit elkészítsük. Láttam a hatását, minden pénzt megér!:)

Hozzávalók

A tésztához

A krémhez

A tetejéhez

Címlapról ajánljuk

Bárányhúsos receptek húsvétra

Karakteres, nem mindenki által kedvelt ízük és enyhén borsos áruk miatt az utóbbi időben sokat veszítettek népszerűségükből a bárányhúsos ételek. Azonban, ha mégis adnánk nekik egy esélyt, tegyük az alábbi receptekkel.

Nosalty

További cikkek