r
Nosalty Logó

Pácolt karaj zöldségekkel wokban

cukrot taratalmaz laktózmentes gluténmentes tejmentes tojásmentes
NS
Pácolt karaj zöldségekkel wokban
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
wok
  • 8% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 4% Zsír

A húshoz

A páchoz

Összesen 433 Kcal
  • 8% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 4% Zsír

A húshoz

A páchoz

Összesen 1300 Kcal
  • 8% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 4% Zsír

A húshoz

A páchoz

Összesen 77 Kcal
  • 8% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 4% Zsír
  • 84% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    43.1 g

Zsír

  • Összesen
    20.3 g
  • Telített zsírsav
    6 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    15 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    107 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1081.1 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    61 mg
  • Kálcium
    45 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    85 mg
  • Foszfor
    563 mg
  • Nátrium
    318 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    22.4 g
  • Cukor
    16 mg
  • Élelmi rost
    6 mg

VÍZ

  • Összesen
    455.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    36 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    22 mg
  • D vitamin:
    46 micro
  • K vitamin:
    13 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    16 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    67 micro
  • Kolin:
    141 mg
  • Retinol - A vitamin:
    3 micro
  • α-karotin
    67 micro
  • β-karotin
    359 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    1715 micro
  • Lut-zea
    926 micro
Összesen 433 Kcal
  • 8% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 4% Zsír
  • 84% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    129.4 g

Zsír

  • Összesen
    60.9 g
  • Telített zsírsav
    17 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    44 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    13 g
  • Koleszterin
    320 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3243.4 g
  • Cink
    13 mg
  • Szelén
    183 mg
  • Kálcium
    136 mg
  • Vas
    7 mg
  • Magnézium
    255 mg
  • Foszfor
    1690 mg
  • Nátrium
    955 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    67.2 g
  • Cukor
    48 mg
  • Élelmi rost
    17 mg

VÍZ

  • Összesen
    1367.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    109 micro
  • B6 vitamin:
    5 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    5 mg
  • C vitamin:
    67 mg
  • D vitamin:
    139 micro
  • K vitamin:
    40 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    3 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    3 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    49 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    202 micro
  • Kolin:
    422 mg
  • Retinol - A vitamin:
    10 micro
  • α-karotin
    202 micro
  • β-karotin
    1078 micro
  • β-crypt
    3 micro
  • Likopin
    5146 micro
  • Lut-zea
    2777 micro
Összesen 1300 Kcal
  • 8% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 4% Zsír
  • 84% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    7.7 g

Zsír

  • Összesen
    3.6 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    19 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    194 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    11 mg
  • Kálcium
    8 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    15 mg
  • Foszfor
    101 mg
  • Nátrium
    57 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    4 g
  • Cukor
    3 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    81.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    6 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    4 mg
  • D vitamin:
    8 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    12 micro
  • Kolin:
    25 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1 micro
  • α-karotin
    12 micro
  • β-karotin
    64 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    308 micro
  • Lut-zea
    166 micro
Összesen 77 Kcal

Hozzávalók

A húshoz

A páchoz

Elkészítés

A húshoz

  1. Elkészítjük a pácot: összekeverjük az olívaolajat a mézzel, mustárral, ecettel, szójaszósszal, és a fűszerekkel, fokhagymával.
  2. A húst csíkokra vágjuk, a pácba tesszük, és pár óráig a hűtőben pihentetjük.
  3. A wokot felforrósítjuk, beletesszük a húst (nem kell bele külön olaj), addig pirítjuk, míg szép színe lesz, akkor hozzáadjuk a megmosott, megtisztított, feldarabolt zöldséget.
  4. Összepirítjuk, tálaljuk.
  • Sütés ideje: 25 perc
  • Elkészítettem: 2 alkalommal
  • Receptkönyvben: 72
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 6762
  • Feltöltés dátuma: 2011. szeptember 17.

Ajánló

A pácot persze hosszabb időre is betehetjük a hűtőbe, úgy még finomabb. Én kukoricás rizzsel tálaltam.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Baconos-juhtúrós csirkemellet akartam sütni, de nem tettem be a húst a fagyasztóba, és hát bizony megromlott. Még szerencse, hogy aznap voltunk vásárolni, és vettünk karajt, így gyorsan összeütöttem valami finomat. Egyébként is imádom a wokot, gyors, egyszerű, variálható és nagyon ízletes.

Hozzávalók

A húshoz

A páchoz

Címlapról ajánljuk

Bárányhúsos receptek húsvétra

Karakteres, nem mindenki által kedvelt ízük és enyhén borsos áruk miatt az utóbbi időben sokat veszítettek népszerűségükből a bárányhúsos ételek. Azonban, ha mégis adnánk nekik egy esélyt, tegyük az alábbi receptekkel.

Nosalty

További cikkek