r
Nosalty Logó

Narancsos-fűszeres marhasült

cukrot taratalmaz laktózmentes gluténmentes tejmentes tojásmentes
Regnum
Narancsos-fűszeres marhasült
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
  • 8% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 8% Zsír
Összesen 413 Kcal
  • 8% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 8% Zsír
Összesen 827 Kcal
  • 8% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 8% Zsír
Összesen 142 Kcal
  • 8% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 73% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    22.9 g

Zsír

  • Összesen
    22.6 g
  • Telített zsírsav
    7 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    12 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    78 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1259.9 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    23 mg
  • Kálcium
    55 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    46 mg
  • Foszfor
    233 mg
  • Nátrium
    898 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    30.1 g
  • Cukor
    23 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    210 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    13 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    46 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    7 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    7 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    48 micro
  • Kolin:
    101 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    7 micro
  • β-karotin
    39 micro
  • β-crypt
    200 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    156 micro
Összesen 413 Kcal
  • 8% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 73% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    45.7 g

Zsír

  • Összesen
    45.2 g
  • Telített zsírsav
    14 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    24 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    156 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2519.8 g
  • Cink
    8 mg
  • Szelén
    45 mg
  • Kálcium
    110 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    91 mg
  • Foszfor
    465 mg
  • Nátrium
    1796 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    60.2 g
  • Cukor
    47 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    420 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    26 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    92 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    13 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    15 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    97 micro
  • Kolin:
    202 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    14 micro
  • β-karotin
    79 micro
  • β-crypt
    400 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    311 micro
Összesen 827 Kcal
  • 8% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 73% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    7.9 g

Zsír

  • Összesen
    7.8 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    27 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    433.7 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    8 mg
  • Kálcium
    19 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    16 mg
  • Foszfor
    80 mg
  • Nátrium
    309 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    10.4 g
  • Cukor
    8 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    72.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    4 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    16 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    17 micro
  • Kolin:
    35 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    2 micro
  • β-karotin
    14 micro
  • β-crypt
    69 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    54 micro
Összesen 142 Kcal
  • Nosalty kipróbálta

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A fokhagymát és a gyömbért lereszeljük, a húst vékony csíkokra vágjuk.
  2. A húscsíkokra ráöntjük az olívaolaj nagy részét és a szójaszószt, összeforgatjuk, pár percig állni hagyjuk.
  3. Egy felforrósított wokban a hátszíncsíkokat megpirítjuk, majd kiszedjük őket egy tányérra.
  4. A visszamaradt zsírra öntjük a lereszelt fokhagymát és gyömbért.
  5. 1-2 percig, nagy lángon sütjük, majd meglocsoljuk a narancsok kifacsart levével és egy narancs lereszelt héjával. Meglocsoljuk balzsamecettel és mézzel, majd megszórjuk szegfűszeggel, és beforraljuk a levét 1-2 perc alatt.
  6. Visszarakjuk az előzőleg átsütött hátszíncsíkokat, és összekeverjük a szósszal.
  7. Rizzsel tálaljuk, és megszórjuk kevés újhagyma zöldjével.
  • Sütés ideje: 10 perc
  • Elkészítettem: 3 alkalommal
  • Receptkönyvben: 40
  • Tegnapi nézettség: 2
  • 7 napos nézettség: 5
  • Össznézettség: 2195
  • Feltöltés dátuma: 2016. november 15.

Receptjellemzők

Receptkategóriák

Ha valami ultragyors, szuper, ázsiai jellegű vacsorára vágyunk...

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

Negatívkalóriás ételek, amelyek bármilyen diétába beilleszthetők

Bőven van még időnk nyárig, amikor újra fürdőruhába kell bújnunk, ez azonban nem jelenti azt, hogy nem kezdhetünk el már most azon gondolkodni, hogy hogyan lendüljünk formába erre az időszakra. Ha ez a célunk, akkor érdemes a tervezgetést az étrendünkkel kezdeni, például néhány okosan megválasztott élelmiszert beépítve a mindennapjainkba.

Nosalty

További cikkek

A legkrémesebb krumplipüréhez nem kell megfőzni a burgonyát

Sosem gondoltuk volna, hogy a legkrémesebb püréhez nem is kell megfőzni a krumplit. Ám, a minap egy olyan érdekes burgonyafőzési technikáról olvastunk, ami annyira magától értetődő, hogy nem is értjük eddig miért nem használtuk. Mai Napi Tippünkből kiderül az igazság!