r
Nosalty Logó

Mozzarellával és paradicsommal töltött bazsalikomos csirkemell

cukormentes laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojásmentes
Lizinka_
Mozzarellával és paradicsommal töltött bazsalikomos csirkemell
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
190 °C
  • 16% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 7% Zsír
Összesen 478 Kcal
  • 16% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 7% Zsír
Összesen 1909 Kcal
  • 16% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 7% Zsír
Összesen 135 Kcal
  • 16% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 75% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    57.2 g

Zsír

  • Összesen
    24.6 g
  • Telített zsírsav
    9 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    11 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    186 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1407.1 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    54 mg
  • Kálcium
    297 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    84 mg
  • Foszfor
    629 mg
  • Nátrium
    338 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    4.5 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    261.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    179 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    13 mg
  • D vitamin:
    10 micro
  • K vitamin:
    74 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    20 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    43 micro
  • Kolin:
    179 mg
  • Retinol - A vitamin:
    105 micro
  • α-karotin
    76 micro
  • β-karotin
    837 micro
  • β-crypt
    7 micro
  • Likopin
    1930 micro
  • Lut-zea
    940 micro
Összesen 478 Kcal
  • 16% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 75% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    228.9 g

Zsír

  • Összesen
    98.2 g
  • Telített zsírsav
    37 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    42 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    9 g
  • Koleszterin
    742 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    5628.3 g
  • Cink
    12 mg
  • Szelén
    217 mg
  • Kálcium
    1187 mg
  • Vas
    7 mg
  • Magnézium
    336 mg
  • Foszfor
    2518 mg
  • Nátrium
    1351 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    18.1 g
  • Cukor
    8 mg
  • Élelmi rost
    5 mg

VÍZ

  • Összesen
    1046 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    714 micro
  • B6 vitamin:
    7 mg
  • B12 Vitamin:
    6 micro
  • E vitamin:
    12 mg
  • C vitamin:
    52 mg
  • D vitamin:
    40 micro
  • K vitamin:
    296 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    79 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    172 micro
  • Kolin:
    715 mg
  • Retinol - A vitamin:
    420 micro
  • α-karotin
    303 micro
  • β-karotin
    3346 micro
  • β-crypt
    28 micro
  • Likopin
    7719 micro
  • Lut-zea
    3759 micro
Összesen 1909 Kcal
  • 16% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 75% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    16.3 g

Zsír

  • Összesen
    7 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    53 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    399.7 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    15 mg
  • Kálcium
    84 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    24 mg
  • Foszfor
    179 mg
  • Nátrium
    96 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    1.3 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    74.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    51 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    4 mg
  • D vitamin:
    3 micro
  • K vitamin:
    21 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    6 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    12 micro
  • Kolin:
    51 mg
  • Retinol - A vitamin:
    30 micro
  • α-karotin
    22 micro
  • β-karotin
    238 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    548 micro
  • Lut-zea
    267 micro
Összesen 135 Kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A paradicsomokat és a mozzarella sajtot kb. fél cm széles karikákra vágjuk. A bazsalikomról lecsipkedjük a leveleket.
  2. A fél csirkemelleket 6-7 vágással mélyen beirdaljuk. A húst ízlésünknek megfelelően besózzuk, majd olívaolajos sütőtálba fektetjük őket egymás mellé. A vágások közé egy-egy paradicsom-, mozzarellakarikát teszünk bazsalikomlevéllel. Mellé öntjük a két kanál vizet. Alufóliával letakarjuk.
  3. Előmelegített sütőbe tesszük. Félidőben levesszük róla a fóliát, és készre sütjük. Melegen, tetszőleges körettel tálaljuk.
  • Sütés hőfoka: 190 °C
  • Sütés ideje: 25 perc
  • Elkészítettem: 4 alkalommal
  • Receptkönyvben: 123
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 3
  • Össznézettség: 5781
  • Feltöltés dátuma: 2017. február 23.

Receptjellemzők

Receptkategóriák

Mozzarellával és paradicsommal töltött bazsalikomos csirkemell
Lizinka_ 559 recept

Rendkívül egyszerű az elkészítése, de ugyanakkor ízletes, mutatós és gyors. Kell ennél több?

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

Negatívkalóriás ételek, amelyek bármilyen diétába beilleszthetők

Bőven van még időnk nyárig, amikor újra fürdőruhába kell bújnunk, ez azonban nem jelenti azt, hogy nem kezdhetünk el már most azon gondolkodni, hogy hogyan lendüljünk formába erre az időszakra. Ha ez a célunk, akkor érdemes a tervezgetést az étrendünkkel kezdeni, például néhány okosan megválasztott élelmiszert beépítve a mindennapjainkba.

Nosalty

További cikkek

A legkrémesebb krumplipüréhez nem kell megfőzni a burgonyát

Sosem gondoltuk volna, hogy a legkrémesebb püréhez nem is kell megfőzni a krumplit. Ám, a minap egy olyan érdekes burgonyafőzési technikáról olvastunk, ami annyira magától értetődő, hogy nem is értjük eddig miért nem használtuk. Mai Napi Tippünkből kiderül az igazság!