r
Nosalty Logó

Mozzarellás-bazsalikomos csirkecomb

cukormentes laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojásmentes
NS
Mozzarellás-bazsalikomos csirkecomb
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
200 °C
  • 11% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 14% Zsír

A húshoz

A körethez

Összesen 982 Kcal
  • 11% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 14% Zsír

A húshoz

A körethez

Összesen 3924 Kcal
  • 11% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 14% Zsír

A húshoz

A körethez

Összesen 160 Kcal
  • 11% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 14% Zsír
  • 70% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • B6 vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    56.8 g

Zsír

  • Összesen
    69.6 g
  • Telített zsírsav
    24 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    28 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    12 g
  • Koleszterin
    285 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1983.7 g
  • Cink
    5 mg
  • Szelén
    61 mg
  • Kálcium
    244 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    95 mg
  • Foszfor
    686 mg
  • Nátrium
    889 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    29.7 g
  • Cukor
    3 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    359.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    149 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    36 mg
  • D vitamin:
    24 micro
  • K vitamin:
    12 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    14 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    39 micro
  • Kolin:
    157 mg
  • Retinol - A vitamin:
    126 micro
  • α-karotin
    51 micro
  • β-karotin
    249 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    1287 micro
  • Lut-zea
    305 micro
Összesen 982 Kcal
  • 11% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 14% Zsír
  • 70% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • B6 vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    227.1 g

Zsír

  • Összesen
    278.5 g
  • Telített zsírsav
    95 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    113 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    47 g
  • Koleszterin
    1139 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    7934.9 g
  • Cink
    21 mg
  • Szelén
    245 mg
  • Kálcium
    976 mg
  • Vas
    13 mg
  • Magnézium
    380 mg
  • Foszfor
    2742 mg
  • Nátrium
    3555 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    118.7 g
  • Cukor
    11 mg
  • Élelmi rost
    15 mg

VÍZ

  • Összesen
    1436.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    596 micro
  • B6 vitamin:
    6 mg
  • B12 Vitamin:
    10 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    146 mg
  • D vitamin:
    95 micro
  • K vitamin:
    49 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    58 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    157 micro
  • Kolin:
    629 mg
  • Retinol - A vitamin:
    504 micro
  • α-karotin
    202 micro
  • β-karotin
    995 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    5146 micro
  • Lut-zea
    1218 micro
Összesen 3924 Kcal
  • 11% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 14% Zsír
  • 70% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • B6 vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    9.3 g

Zsír

  • Összesen
    11.5 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    5 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    47 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    326.3 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    10 mg
  • Kálcium
    40 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    16 mg
  • Foszfor
    113 mg
  • Nátrium
    146 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    4.9 g
  • Cukor
    0 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    59.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    24 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    6 mg
  • D vitamin:
    4 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    6 micro
  • Kolin:
    26 mg
  • Retinol - A vitamin:
    21 micro
  • α-karotin
    8 micro
  • β-karotin
    41 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    212 micro
  • Lut-zea
    50 micro
Összesen 160 Kcal

Hozzávalók

A húshoz

A körethez

Elkészítés

A húshoz

  1. A csirkecombokat lebőrözzük, kicsontozzuk, megsózzuk, és megborsozzuk.
  2. Minden hússzeletre egy karika paradicsomot, 1 bazsalikomlevelet és egy szelet vastagabb mozzarella sajtot fektetünk, majd félbehajtjuk.
  3. Ezután minden darabot 2-2 szelet szalonnába csomagolunk, és megtűzzük fogpiszkálóval.
  4. Tepsibe rakjuk, és megsütjük.
  5. Köretnek kockára vágott krumplit főzünk hozzá sós vízben, nem túl puhára.
  6. A megmaradt sajtot, a paradicsomot és a bazsalikomleveleket apróra vágjuk, és összeforgatjuk a krumplival. (Még finomabb, ha nem csak a maradék sajtot, hanem extra sajtot és bazsalikomot is teszünk még hozzá.)
  7. Ezt a keveréket félidőben a tepsibe tesszük a hús mellé. Ha a hús túl sok zsírt/levet engedne ki magából, egy részét leöntjük.
  • Sütés hőfoka: 200 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 40 perc
  • Receptkönyvben: 75
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 8004
  • Feltöltés dátuma: 2011. június 07.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

A lányom csak azt a csirkés ételt szereti, amiben nincs csont. A csirke felsőcombot könnyű kicsontozni, sőt néha lehet eleve combfilét kapni. Ez a töltött comb nagyon egyszerű és finom, ráadásul praktikus is, mivel a körete együtt sül a hússal. Az elkészítéséről további képek itt találhatók.

Hozzávalók

A húshoz

A körethez

Címlapról ajánljuk

Bárányhúsos receptek húsvétra

Karakteres, nem mindenki által kedvelt ízük és enyhén borsos áruk miatt az utóbbi időben sokat veszítettek népszerűségükből a bárányhúsos ételek. Azonban, ha mégis adnánk nekik egy esélyt, tegyük az alábbi receptekkel.

Nosalty

További cikkek