r
Nosalty Logó

Mézes mustáros csirkecomb

cukrot taratalmaz laktózmentes gluténmentes tejmentes tojásmentes
SüniSüti
Mézes mustáros csirkecomb
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
250 °C
  • 5% Fehérje
  • 13% Szénhidrát
  • 5% Zsír
Összesen 644 Kcal
  • 5% Fehérje
  • 13% Szénhidrát
  • 5% Zsír
Összesen 1285 Kcal
  • 5% Fehérje
  • 13% Szénhidrát
  • 5% Zsír
Összesen 80 Kcal
  • 5% Fehérje
  • 13% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 77% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    27.1 g

Zsír

  • Összesen
    29.6 g
  • Telített zsírsav
    7 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    13 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    8 g
  • Koleszterin
    121 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1065.8 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    28 mg
  • Kálcium
    101 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    90 mg
  • Foszfor
    372 mg
  • Nátrium
    468 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    69.3 g
  • Cukor
    32 mg
  • Élelmi rost
    9 mg

VÍZ

  • Összesen
    422.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    929 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    45 mg
  • D vitamin:
    3 micro
  • K vitamin:
    21 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    9 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    73 micro
  • Kolin:
    92 mg
  • Retinol - A vitamin:
    36 micro
  • α-karotin
    3714 micro
  • β-karotin
    8856 micro
  • β-crypt
    3 micro
  • Likopin
    1 micro
  • Lut-zea
    421 micro
Összesen 644 Kcal
  • 5% Fehérje
  • 13% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 77% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    54.3 g

Zsír

  • Összesen
    59.2 g
  • Telített zsírsav
    14 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    25 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    15 g
  • Koleszterin
    242 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2131.5 g
  • Cink
    6 mg
  • Szelén
    57 mg
  • Kálcium
    202 mg
  • Vas
    6 mg
  • Magnézium
    179 mg
  • Foszfor
    744 mg
  • Nátrium
    936 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    138.7 g
  • Cukor
    64 mg
  • Élelmi rost
    17 mg

VÍZ

  • Összesen
    845.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1857 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    9 mg
  • C vitamin:
    91 mg
  • D vitamin:
    5 micro
  • K vitamin:
    42 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    18 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    145 micro
  • Kolin:
    184 mg
  • Retinol - A vitamin:
    73 micro
  • α-karotin
    7427 micro
  • β-karotin
    17712 micro
  • β-crypt
    5 micro
  • Likopin
    2 micro
  • Lut-zea
    843 micro
Összesen 1285 Kcal
  • 5% Fehérje
  • 13% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 77% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    3.4 g

Zsír

  • Összesen
    3.7 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    15 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    133.6 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    4 mg
  • Kálcium
    13 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    11 mg
  • Foszfor
    47 mg
  • Nátrium
    59 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    8.7 g
  • Cukor
    4 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    53 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    116 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    6 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    9 micro
  • Kolin:
    12 mg
  • Retinol - A vitamin:
    5 micro
  • α-karotin
    465 micro
  • β-karotin
    1110 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    53 micro
Összesen 80 Kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A zöldségeket megpucoljuk, és nagyobb darabokra vágjuk.
  2. A tepsit kikenjük zsiradékkal, és ebbe halmozzuk a krumplit, répát meg a hagymadarabokat; megszórjuk sóval, borssal és rozmaringgal, majd felöntjük a húslevessel.
  3. A mézet és a mustárt egy kis sóval, borssal összekeverjük, majd jó alaposan belehempergetjük a combokat, hogy a bőrük alá is jusson belőle, végül a zöldségágyra fektetjük őket.
  4. Az egészet lefedjük alufóliával, majd 250 fokos sütőben 45 percig sütjük, ekkor levesszük a fóliát, és bekapcsolva a hőlégkeverést még 200 fokon 10-15 percig sütjük, attól függően, mennyire ropogósan szeretjük a bőrét.
  5. Nem kell megijedni, a mézben lévő cukor hamar karamellizálódik, így a bőre szép sötétbarna (már-már fekete) színt fog kapni. A husi szaftos és omlós lesz, a zöldségek pedig szépen megpuhulnak.
  • Sütés hőfoka: 250 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Tepsi mérete: 30*20
  • Sütés ideje: 60 perc
  • Elkészítettem: 5 alkalommal
  • Receptkönyvben: 147
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 6
  • Össznézettség: 23689
  • Feltöltés dátuma: 2014. július 14.

Ajánló

A legjobb az egészben, hogy bármilyen fűszerezéssel, bármilyen zöldségkörettel működik!

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Felhasználó képe
SüniSüti 80 recept

Egyik kedvenc hétvégi ebédünk receptje következik, amit pikk-pakk össze lehet dobni.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

Bárányhúsos receptek húsvétra

Karakteres, nem mindenki által kedvelt ízük és enyhén borsos áruk miatt az utóbbi időben sokat veszítettek népszerűségükből a bárányhúsos ételek. Azonban, ha mégis adnánk nekik egy esélyt, tegyük az alábbi receptekkel.

Nosalty

További cikkek