r
Nosalty Logó

Májfasírt zöldhagymával

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Angie-30
Májfasírt zöldhagymával
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
200 °C
  • 12% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 3% Zsír
Összesen 509 Kcal
  • 12% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 3% Zsír
Összesen 1527 Kcal
  • 12% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 3% Zsír
Összesen 88 Kcal
  • 12% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 3% Zsír
  • 78% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    60.2 g

Zsír

  • Összesen
    14.1 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    822 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1918.8 g
  • Cink
    15 mg
  • Szelén
    145 mg
  • Kálcium
    162 mg
  • Vas
    58 mg
  • Magnézium
    83 mg
  • Foszfor
    826 mg
  • Nátrium
    627 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    33 g
  • Cukor
    6 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    388.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    15270 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    61 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    76 mg
  • D vitamin:
    26 micro
  • K vitamin:
    192 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    7 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    38 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    595 micro
  • Kolin:
    107 mg
  • Retinol - A vitamin:
    15223 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    559 micro
  • β-crypt
    7 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1227 micro
Összesen 509 Kcal
  • 12% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 3% Zsír
  • 78% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    180.7 g

Zsír

  • Összesen
    42.2 g
  • Telített zsírsav
    13 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    9 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    10 g
  • Koleszterin
    2467 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    5756.5 g
  • Cink
    44 mg
  • Szelén
    435 mg
  • Kálcium
    485 mg
  • Vas
    173 mg
  • Magnézium
    250 mg
  • Foszfor
    2479 mg
  • Nátrium
    1882 mg
  • Réz
    5 mg
  • Mangán
    4 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    99 g
  • Cukor
    19 mg
  • Élelmi rost
    12 mg

VÍZ

  • Összesen
    1165.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    45809 micro
  • B6 vitamin:
    5 mg
  • B12 Vitamin:
    183 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    229 mg
  • D vitamin:
    79 micro
  • K vitamin:
    577 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    3 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    22 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    114 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    1785 micro
  • Kolin:
    322 mg
  • Retinol - A vitamin:
    45669 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    1676 micro
  • β-crypt
    22 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    3682 micro
Összesen 1527 Kcal
  • 12% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 3% Zsír
  • 78% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    10.4 g

Zsír

  • Összesen
    2.4 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    142 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    330.8 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    25 mg
  • Kálcium
    28 mg
  • Vas
    10 mg
  • Magnézium
    14 mg
  • Foszfor
    142 mg
  • Nátrium
    108 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    5.7 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    67 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    2633 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    11 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    13 mg
  • D vitamin:
    5 micro
  • K vitamin:
    33 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    7 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    103 micro
  • Kolin:
    18 mg
  • Retinol - A vitamin:
    2625 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    96 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    212 micro
Összesen 88 Kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A hagymát karikára vágjuk, és megpirítjuk, a májat ledaráljuk, majd hozzárakjuk a villával kissé felvert tojásokat, a mustárt, a hagymát, a krémtúrót, a prézlit, sót, borsot, és jól elkeverjük.
  2. Olajjal kikent tepsibe kanállal kupacokat-halmokat rakunk, kevés vizet öntünk köré, és 200 fokon 30-40 percet sütjük, közben kevés vízzel öntözgetjük.
  • Sütés hőfoka: 200 °C
  • Sütés ideje: 35 perc
  • Receptkönyvben: 5
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 1
  • Össznézettség: 675
  • Feltöltés dátuma: 2014. május 14.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Felhasználó képe
Angie-30 355 recept

Saját ötlet, mivel mi kedveljük a májfasírtot. Általában tepsibe öntve sütöm kockára vágva, gondoltam változtatok rajta, és kissé feldobom.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

Bárányhúsos receptek húsvétra

Karakteres, nem mindenki által kedvelt ízük és enyhén borsos áruk miatt az utóbbi időben sokat veszítettek népszerűségükből a bárányhúsos ételek. Azonban, ha mégis adnánk nekik egy esélyt, tegyük az alábbi receptekkel.

Nosalty

További cikkek