r
Nosalty Logó

Krémsajtos lepény

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Mignon
Krémsajtos lepény
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 7% Fehérje
  • 24% Szénhidrát
  • 21% Zsír

A tésztához

A tepsi kikenéséhez

A tálaláshoz

Összesen 540 Kcal
  • 7% Fehérje
  • 24% Szénhidrát
  • 21% Zsír

A tésztához

A tepsi kikenéséhez

A tálaláshoz

Összesen 4324 Kcal
  • 7% Fehérje
  • 24% Szénhidrát
  • 21% Zsír

A tésztához

A tepsi kikenéséhez

A tálaláshoz

Összesen 245 Kcal
  • 7% Fehérje
  • 24% Szénhidrát
  • 21% Zsír
  • 48% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    12.4 g

Zsír

  • Összesen
    36.1 g
  • Telített zsírsav
    12 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    7 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    239 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    342.8 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    22 mg
  • Kálcium
    68 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    15 mg
  • Foszfor
    149 mg
  • Nátrium
    87 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    40.8 g
  • Cukor
    23 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    81.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    229 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    6 mg
  • D vitamin:
    51 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    32 micro
  • Kolin:
    154 mg
  • Retinol - A vitamin:
    226 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    33 micro
  • β-crypt
    5 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    249 micro
Összesen 540 Kcal
  • 7% Fehérje
  • 24% Szénhidrát
  • 21% Zsír
  • 48% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    99.4 g

Zsír

  • Összesen
    288.6 g
  • Telített zsírsav
    97 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    54 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    12 g
  • Koleszterin
    1914 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2742.1 g
  • Cink
    7 mg
  • Szelén
    176 mg
  • Kálcium
    543 mg
  • Vas
    9 mg
  • Magnézium
    117 mg
  • Foszfor
    1195 mg
  • Nátrium
    694 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    326.1 g
  • Cukor
    183 mg
  • Élelmi rost
    6 mg

VÍZ

  • Összesen
    653.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1832 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    4 micro
  • E vitamin:
    8 mg
  • C vitamin:
    49 mg
  • D vitamin:
    410 micro
  • K vitamin:
    13 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    258 micro
  • Kolin:
    1229 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1809 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    264 micro
  • β-crypt
    43 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1991 micro
Összesen 4324 Kcal
  • 7% Fehérje
  • 24% Szénhidrát
  • 21% Zsír
  • 48% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    5.6 g

Zsír

  • Összesen
    16.3 g
  • Telített zsírsav
    5 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    108 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    154.7 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    10 mg
  • Kálcium
    31 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    7 mg
  • Foszfor
    67 mg
  • Nátrium
    39 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    18.4 g
  • Cukor
    10 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    36.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    103 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    3 mg
  • D vitamin:
    23 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    15 micro
  • Kolin:
    69 mg
  • Retinol - A vitamin:
    102 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    15 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    112 micro
Összesen 245 Kcal

Hozzávalók

A tésztához

A tepsi kikenéséhez

A tálaláshoz

Elkészítés

A tésztához

  1. Előmelegítjük a sütőt 175 fokra és kivajazunk egy 20x30 cm-es tepsit.
  2. Belereszeljük egy nagy tálba a citromok héját, majd kifacsarjuk a levüket, és átszűrve ráöntjük a citromhéjra.
  3. Rákanalazzuk a krémsajtot, a cukrot, a vanília kikapart magjait, a tojásokat és az egészet robotgéppel 2-3 perc alatt jól összekeverjük.
  4. Lassabb fokozatra kapcsolunk, hozzáadjuk a lisztet és a tejszínt is.
  5. A meglehetősen híg tésztát óvatosan beleöntjük az előkészített tepsibe, és kb. 25 perc alatt megsütjük.
  6. Rácsra téve teljesen kihűtjük, és porcukorral meghintve tálaljuk.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Tepsi mérete: 20x30
  • Sütés ideje: 25 perc
  • Receptkönyvben: 105
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 2
  • Össznézettség: 6510
  • Feltöltés dátuma: 2012. október 30.

Ajánló

Megjegyzés: Mivel nagyobb mennyiségű krémsajt szükséges hozzá, érdemes Metróban megvásárolni a (gazdaságosabb) nagyobb kiszerelést.

Receptkategóriák

Cheesecake rajongók figyelem! Ez a süti önmagában egy mennyei finomság, mivel olyan az állaga, mint a cheesecake töltelék. Pillanatok alatt összeállítható, gyorsan megsül. Igen, sajnos meg kell várni, hogy kihűljön... ez nem könnyű fázisa a készítésnek! :) Forrás: Stahl Magazin 2012 ősz

Hozzávalók

A tésztához

A tepsi kikenéséhez

A tálaláshoz

Címlapról ajánljuk

Bárányhúsos receptek húsvétra

Karakteres, nem mindenki által kedvelt ízük és enyhén borsos áruk miatt az utóbbi időben sokat veszítettek népszerűségükből a bárányhúsos ételek. Azonban, ha mégis adnánk nekik egy esélyt, tegyük az alábbi receptekkel.

Nosalty

További cikkek