r
Nosalty Logó

Korhelyleves macskajajra Marcsitól

cukormentes laktózmentes gluténmentes tejmentes tojásmentes
Marcsisef
Korhelyleves macskajajra Marcsitól
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
  • 4% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 7% Zsír
Összesen 542 Kcal
  • 4% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 7% Zsír
Összesen 2168 Kcal
  • 4% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 7% Zsír
Összesen 75 Kcal
  • 4% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 88% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Vas

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Lut-zea
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    24.4 g

Zsír

  • Összesen
    44.2 g
  • Telített zsírsav
    18 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    4 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3217.3 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    1 mg
  • Kálcium
    82 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    35 mg
  • Foszfor
    54 mg
  • Nátrium
    3039 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    12.7 g
  • Cukor
    5 mg
  • Élelmi rost
    7 mg

VÍZ

  • Összesen
    594.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    27 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    32 mg
  • D vitamin:
    4 micro
  • K vitamin:
    27 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    56 micro
  • Kolin:
    26 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    16 micro
  • β-karotin
    278 micro
  • β-crypt
    62 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    781 micro
Összesen 542 Kcal
  • 4% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 88% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Vas

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Lut-zea
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    97.5 g

Zsír

  • Összesen
    176.8 g
  • Telített zsírsav
    70 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    7 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    14 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    12869 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    6 mg
  • Kálcium
    330 mg
  • Vas
    13 mg
  • Magnézium
    142 mg
  • Foszfor
    217 mg
  • Nátrium
    12157 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    50.8 g
  • Cukor
    21 mg
  • Élelmi rost
    27 mg

VÍZ

  • Összesen
    2377 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    107 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    129 mg
  • D vitamin:
    15 micro
  • K vitamin:
    108 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    223 micro
  • Kolin:
    102 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    64 micro
  • β-karotin
    1112 micro
  • β-crypt
    247 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    3124 micro
Összesen 2168 Kcal
  • 4% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 88% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Vas

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Lut-zea
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    3.4 g

Zsír

  • Összesen
    6.1 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    0 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    0 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    445.4 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    0 mg
  • Kálcium
    11 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    5 mg
  • Foszfor
    8 mg
  • Nátrium
    421 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    1.8 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    82.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    4 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    4 mg
  • D vitamin:
    1 micro
  • K vitamin:
    4 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    8 micro
  • Kolin:
    4 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    2 micro
  • β-karotin
    38 micro
  • β-crypt
    9 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    108 micro
Összesen 75 Kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Az apróra vágott vöröshagymát zsírban aranysárgára sütjük.
  2. Rászórjuk a pirospaprikát, elkeverjük, és felöntjük kevés vízzel, kiforraljuk.
  3. Hozzáadjuk a savanyú káposztát, a babérlevelet és a köménymagot.
  4. Felöntjük annyi vízzel, amennyi háromujjnyira ellepi, belekarikázzuk a bőrétől megszabadított kolbászt, sózzuk, ha szükséges.Fedő alatt 30 perc alatt készre főzzük.
  • Elkészítettem: 3 alkalommal
  • Receptkönyvben: 294
  • Tegnapi nézettség: 1
  • 7 napos nézettség: 7
  • Össznézettség: 43045
  • Feltöltés dátuma: 2011. december 31.

Ajánló

Tejföllel, kenyérrel vagy sós süteménnyel kínálhatjuk. Jó étvágyat kívánok!

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Felhasználó képe
Marcsisef 217 recept

  https://www.youtube.com/watch?v=Ha9wLl11a7g  Ami ezután jön másnap, az a macskajaj. Erre az iszonyatos betegségre az egyik legjobb orvosság ez a leves. Mielőbbi gyógyulást kívánok!

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek