r
Nosalty Logó

Kekszes-málnakrémes piskóta

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
NS
Kekszes-málnakrémes piskóta
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 5% Fehérje
  • 38% Szénhidrát
  • 13% Zsír

A piskótához

A málnakrémhez

A puncs krémhez

További hozzávalók

Összesen 1290 Kcal
  • 5% Fehérje
  • 38% Szénhidrát
  • 13% Zsír

A piskótához

A málnakrémhez

A puncs krémhez

További hozzávalók

Összesen 5161 Kcal
  • 5% Fehérje
  • 38% Szénhidrát
  • 13% Zsír

A piskótához

A málnakrémhez

A puncs krémhez

További hozzávalók

Összesen 233 Kcal
  • 5% Fehérje
  • 38% Szénhidrát
  • 13% Zsír
  • 44% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    24.3 g

Zsír

  • Összesen
    58.2 g
  • Telített zsírsav
    32 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    16 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    336 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1232.1 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    35 mg
  • Kálcium
    302 mg
  • Vas
    5 mg
  • Magnézium
    110 mg
  • Foszfor
    400 mg
  • Nátrium
    375 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    170 g
  • Cukor
    83 mg
  • Élelmi rost
    14 mg

VÍZ

  • Összesen
    195.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    410 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    33 mg
  • D vitamin:
    61 micro
  • K vitamin:
    15 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    69 micro
  • Kolin:
    211 mg
  • Retinol - A vitamin:
    402 micro
  • α-karotin
    22 micro
  • β-karotin
    91 micro
  • β-crypt
    6 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    491 micro
Összesen 1290 Kcal
  • 5% Fehérje
  • 38% Szénhidrát
  • 13% Zsír
  • 44% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    97 g

Zsír

  • Összesen
    232.8 g
  • Telített zsírsav
    128 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    65 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    16 g
  • Koleszterin
    1345 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    4928.3 g
  • Cink
    10 mg
  • Szelén
    140 mg
  • Kálcium
    1208 mg
  • Vas
    21 mg
  • Magnézium
    439 mg
  • Foszfor
    1599 mg
  • Nátrium
    1502 mg
  • Réz
    3 mg
  • Mangán
    7 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    680 g
  • Cukor
    331 mg
  • Élelmi rost
    58 mg

VÍZ

  • Összesen
    780.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1641 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    15 mg
  • C vitamin:
    132 mg
  • D vitamin:
    244 micro
  • K vitamin:
    62 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    6 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    278 micro
  • Kolin:
    844 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1606 micro
  • α-karotin
    87 micro
  • β-karotin
    364 micro
  • β-crypt
    23 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1965 micro
Összesen 5161 Kcal
  • 5% Fehérje
  • 38% Szénhidrát
  • 13% Zsír
  • 44% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    4.4 g

Zsír

  • Összesen
    10.5 g
  • Telített zsírsav
    6 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    61 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    222.9 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    6 mg
  • Kálcium
    55 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    20 mg
  • Foszfor
    72 mg
  • Nátrium
    68 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    30.8 g
  • Cukor
    15 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    35.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    74 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    6 mg
  • D vitamin:
    11 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    13 micro
  • Kolin:
    38 mg
  • Retinol - A vitamin:
    73 micro
  • α-karotin
    4 micro
  • β-karotin
    16 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    89 micro
Összesen 233 Kcal

Hozzávalók

A piskótához

A málnakrémhez

A puncs krémhez

További hozzávalók

Elkészítés

A piskótához

  1. A piskótához az egész tojásokat a cukorral habosra verjük robotgéppel. Majd hozzáadjuk az olajat, a liszttel elkevert sütőport és a kakaóport. Ezt tovább keverjük robotgéppel.
  2. A masszát egy sütőpapírral kibélelt tepsibe öntjük. Előmelegített sütőbe tesszük, és tűpróbáig sütjük.
  3. Megcsináljuk a pudingot a szokásos módon, csak 5 helyett 4 deciből. Ha kész, hagyjuk jól kihűlni, majd robotgéppel belekeverjük a vajat.
  4. Elkészítjük a málnakrémet. A málnát ízlés szerinti cukorral összemelgítjük, majd a tejszínnel kikevert lisztet hozzáöntjük, és addig kavargatjuk, amíg sűrűsödni nem kezd. Ha kész, hagyjuk kihűlni.
  5. Miután a piskótát is hagytuk hűlni, rákenjük a pudingos krémet. Erre jön egy sor háztartási keksz. Majd erre rákenjük a málnás krémet, amire szintén egy sor keksz jön.
  6. A tetejét olajjal gőz fölött felolvasztott csokival fedjük be.
  7. Pár órára vagy egy estére hűtőbe tesszük.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Tepsi mérete: 30x20
  • Sütés ideje: 20 perc
  • Elkészítettem: 3 alkalommal
  • Receptkönyvben: 92
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 1
  • Össznézettség: 17305
  • Feltöltés dátuma: 2011. november 03.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Hirtelen jött ötletként született meg a süti receptje :).

Hozzávalók

A piskótához

A málnakrémhez

A puncs krémhez

További hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek