r
Nosalty Logó

Karaj mustáros kéregben

cukrot taratalmaz laktózmentes glutént tartalmaz tejmentes tojásmentes
István mester
Karaj mustáros kéregben
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
  • 18% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 8% Zsír

karaj

áfonyamártás

Összesen 353 Kcal
  • 18% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 8% Zsír

karaj

áfonyamártás

Összesen 2116 Kcal
  • 18% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 8% Zsír

karaj

áfonyamártás

Összesen 179 Kcal
  • 18% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 67% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Szelén
  • Magnézium
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • B6 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    36.5 g

Zsír

  • Összesen
    15.7 g
  • Telített zsírsav
    5 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    12 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    107 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1064.4 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    47 mg
  • Kálcium
    27 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    46 mg
  • Foszfor
    377 mg
  • Nátrium
    562 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    13.2 g
  • Cukor
    7 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    129.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    4 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    35 micro
  • K vitamin:
    0 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    10 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    7 micro
  • Kolin:
    99 mg
  • Retinol - A vitamin:
    3 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    3 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    6 micro
Összesen 353 Kcal
  • 18% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 67% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Szelén
  • Magnézium
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • B6 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    218.8 g

Zsír

  • Összesen
    93.9 g
  • Telített zsírsav
    29 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    69 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    24 g
  • Koleszterin
    640 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    6386.3 g
  • Cink
    18 mg
  • Szelén
    284 mg
  • Kálcium
    164 mg
  • Vas
    8 mg
  • Magnézium
    274 mg
  • Foszfor
    2264 mg
  • Nátrium
    3373 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    79.2 g
  • Cukor
    41 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    778.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    22 micro
  • B6 vitamin:
    7 mg
  • B12 Vitamin:
    6 micro
  • E vitamin:
    5 mg
  • C vitamin:
    7 mg
  • D vitamin:
    210 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    5 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    58 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    43 micro
  • Kolin:
    594 mg
  • Retinol - A vitamin:
    20 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    16 micro
  • β-crypt
    8 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    36 micro
Összesen 2116 Kcal
  • 18% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 67% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Szelén
  • Magnézium
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • B6 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    18.5 g

Zsír

  • Összesen
    7.9 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    6 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    54 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    539.4 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    24 mg
  • Kálcium
    14 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    23 mg
  • Foszfor
    191 mg
  • Nátrium
    285 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    6.7 g
  • Cukor
    3 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    65.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    2 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    18 micro
  • K vitamin:
    0 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    5 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    4 micro
  • Kolin:
    50 mg
  • Retinol - A vitamin:
    2 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    1 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    3 micro
Összesen 179 Kcal

Hozzávalók

karaj

áfonyamártás

Elkészítés

karaj

  1. A húst bedörzsöljük a fűszerekkel, beecseteljük az olajjal, és újra fűszerezzük. Egy napra a hűtőbe tesszük.
  2. Sütés előtt megkenjük mustárral, zsemlemorzsával megszórjuk a tetejét és az oldalait.
  3. Lefedve másfél-két órát sütjük, majd még egy kicsit fedés nélkül pirítjuk.
  4. Áfonyamártással tálaljuk: a lekvárt, a bort és az ecetet felforraljuk, hozzáadunk egy csipet fehérborsot.
  • Sütés ideje: 130 perc
  • Elkészítettem: 5 alkalommal
  • Receptkönyvben: 141
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 3
  • Össznézettség: 13697
  • Feltöltés dátuma: 2016. január 07.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Felhasználó képe
István mester 49 recept

Hagyjuk kihűlni, így szépen szeletelhető.

Hozzávalók

karaj

áfonyamártás

Címlapról ajánljuk

További cikkek