r
Nosalty Logó

Zucchini in Padella

cukormentes laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojásmentes
NS
Zucchini in Padella
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
  • 6% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 11% Zsír

A padellához

A tésztához

Összesen 277 Kcal
  • 6% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 11% Zsír

A padellához

A tésztához

Összesen 1110 Kcal
  • 6% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 11% Zsír

A padellához

A tésztához

Összesen 122 Kcal
  • 6% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 81% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Lut-zea
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    12.5 g

Zsír

  • Összesen
    22.6 g
  • Telített zsírsav
    12 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    8 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    61 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1100.2 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    8 mg
  • Kálcium
    357 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    42 mg
  • Foszfor
    262 mg
  • Nátrium
    428 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    7.5 g
  • Cukor
    5 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    174.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    171 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    29 mg
  • D vitamin:
    15 micro
  • K vitamin:
    10 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    39 micro
  • Kolin:
    27 mg
  • Retinol - A vitamin:
    153 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    210 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    3029 micro
Összesen 277 Kcal
  • 6% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 81% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Lut-zea
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    50 g

Zsír

  • Összesen
    90.5 g
  • Telített zsírsav
    47 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    33 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    245 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    4400.7 g
  • Cink
    5 mg
  • Szelén
    34 mg
  • Kálcium
    1427 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    169 mg
  • Foszfor
    1047 mg
  • Nátrium
    1714 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    29.9 g
  • Cukor
    20 mg
  • Élelmi rost
    6 mg

VÍZ

  • Összesen
    697.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    684 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    5 mg
  • C vitamin:
    117 mg
  • D vitamin:
    62 micro
  • K vitamin:
    41 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    5 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    156 micro
  • Kolin:
    108 mg
  • Retinol - A vitamin:
    613 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    841 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    12117 micro
Összesen 1110 Kcal
  • 6% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 81% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Lut-zea
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    5.5 g

Zsír

  • Összesen
    9.9 g
  • Telített zsírsav
    5 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    27 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    483.6 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    4 mg
  • Kálcium
    157 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    19 mg
  • Foszfor
    115 mg
  • Nátrium
    188 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    3.3 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    76.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    75 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    13 mg
  • D vitamin:
    7 micro
  • K vitamin:
    5 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    17 micro
  • Kolin:
    12 mg
  • Retinol - A vitamin:
    67 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    92 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1332 micro
Összesen 122 Kcal

Hozzávalók

A padellához

A tésztához

Elkészítés

A padellához

  1. Közepesen meleg olajba beletesszük a fokhagymát és a chilit, de vigyázzunk, hogy ne kajon oda.
  2. A felkockázott cukkiniket is hozzákeverjük, majd a zöldfűszereket adjuk hozzá, végül sózzuk-borsozzuk.
  3. Kicsit megpirítjuk és alacsony lángon fedő alatt puhára pároljuk.
  4. Ha puha, már épphogy kész, belekeverjük a felaprított szardellafiléket, és a reszelt citromhéjat.
  5. Utána adjuk hozzá a citromlevet, ízlés szerint (lényeg, hogy egyensúlyba kerüljön a chilivel).
  6. Tésztás verzó esetén teszünk hozzá tejszínt és parmezánt, ezzel besűrítjük és tálaláskor friss mentaleveleket szórunk rá.
  • Receptkönyvben: 55
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 8841
  • Feltöltés dátuma: 2009. június 05.

Ajánló

Ez egy nagyon felhasználóbarát recept, egyrészt mert többféle variációban készíthető, másrészt, mert isteni finom. Variációk: köretnek, pépesítve, kenegető pirított kenyérre, omlettbe, meg amihez csak kedvünk tartja.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Jamie Oliver receptje ismét sikert aratott....

Hozzávalók

A padellához

A tésztához

Címlapról ajánljuk

Bárányhúsos receptek húsvétra

Karakteres, nem mindenki által kedvelt ízük és enyhén borsos áruk miatt az utóbbi időben sokat veszítettek népszerűségükből a bárányhúsos ételek. Azonban, ha mégis adnánk nekik egy esélyt, tegyük az alábbi receptekkel.

Nosalty

További cikkek