r
Nosalty Logó

Zöldséges pizza

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojásmentes
Kiss Móni
Zöldséges pizza
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 14% Fehérje
  • 45% Szénhidrát
  • 7% Zsír

A tésztához

A feltéthez

Összesen 705 Kcal
  • 14% Fehérje
  • 45% Szénhidrát
  • 7% Zsír

A tésztához

A feltéthez

Összesen 2813 Kcal
  • 14% Fehérje
  • 45% Szénhidrát
  • 7% Zsír

A tésztához

A feltéthez

Összesen 203 Kcal
  • 14% Fehérje
  • 45% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 34% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Likopin
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    31.5 g

Zsír

  • Összesen
    16.4 g
  • Telített zsírsav
    8 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    5 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    51 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1153.7 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    44 mg
  • Kálcium
    345 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    50 mg
  • Foszfor
    351 mg
  • Nátrium
    357 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    105.1 g
  • Cukor
    6 mg
  • Élelmi rost
    5 mg

VÍZ

  • Összesen
    80.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    144 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    6 mg
  • D vitamin:
    9 micro
  • K vitamin:
    5 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    134 micro
  • Kolin:
    33 mg
  • Retinol - A vitamin:
    122 micro
  • α-karotin
    7 micro
  • β-karotin
    270 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    8096 micro
  • Lut-zea
    30 micro
Összesen 705 Kcal
  • 14% Fehérje
  • 45% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 34% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Likopin
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    126.1 g

Zsír

  • Összesen
    65.7 g
  • Telített zsírsav
    33 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    21 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    6 g
  • Koleszterin
    202 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    4615 g
  • Cink
    14 mg
  • Szelén
    177 mg
  • Kálcium
    1381 mg
  • Vas
    10 mg
  • Magnézium
    198 mg
  • Foszfor
    1405 mg
  • Nátrium
    1426 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    420.4 g
  • Cukor
    24 mg
  • Élelmi rost
    19 mg

VÍZ

  • Összesen
    321.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    578 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    4 micro
  • E vitamin:
    9 mg
  • C vitamin:
    23 mg
  • D vitamin:
    37 micro
  • K vitamin:
    19 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    15 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    536 micro
  • Kolin:
    131 mg
  • Retinol - A vitamin:
    487 micro
  • α-karotin
    29 micro
  • β-karotin
    1082 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    32383 micro
  • Lut-zea
    120 micro
Összesen 2813 Kcal
  • 14% Fehérje
  • 45% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 34% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Likopin
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    9.1 g

Zsír

  • Összesen
    4.7 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    15 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    332.5 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    13 mg
  • Kálcium
    99 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    14 mg
  • Foszfor
    101 mg
  • Nátrium
    103 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    30.3 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    23.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    42 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    3 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    39 micro
  • Kolin:
    9 mg
  • Retinol - A vitamin:
    35 micro
  • α-karotin
    2 micro
  • β-karotin
    78 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    2333 micro
  • Lut-zea
    9 micro
Összesen 203 Kcal

Hozzávalók

A tésztához

A feltéthez

Elkészítés

A tésztához

  1. A lisztben összemorzsoljuk az élesztőt, majd hozzáadjuk a sót, cukrot. Összekeverjük, majd hozzáadjuk a tejet, illetve annyi vizet, amennyit felvesz a tészta. Ne legyen se kemény, se ragadós.
  2. A tepsit kiolajozzuk vékonyan, és kilisztezzük. A tésztát szétdolgozzuk a tepsiben jó vékonyra, terítse be az egész tepsit. Majd a paradicsompürét és a ketchupot összekeverjük, és szétkenjük a kinyújtott tésztán.
  3. A fagyasztott zöldséget megpároljuk.
  4. Majd jönnek sorban a feltétek a paradicsomos tésztára. Zöldség, mozarella (vékony szeletekre vágva), majd a reszelt sajt.
  5. Vgül megsütjük. Jó étvágyat!
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: hőlégkeveréses
  • Sütés ideje: 20 perc
  • Receptkönyvben: 50
  • Tegnapi nézettség: 3
  • 7 napos nézettség: 8
  • Össznézettség: 10791
  • Feltöltés dátuma: 2011. szeptember 20.

Ajánló

A tésztát tényleg vékonyra kell teríteni a tepsiben, mert különben olyan lesz, mintha szendvicset majszolna az ember. :)

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Felhasználó képe
Kiss Móni 258 recept

A testvéremnek étterme van, és nem hazudok, de én ott ettem a legjobb pizzát. Aztán elköltöztem Monorierdőre, és hát itt is van pizzéria, de bevallom az igazat, a nyomába sem érhet az, amit én a tesóméknál ettem. Így ha megkívánom a pizzát, inkább megsütöm (természetessen az ő receptjét veszem alapul). És senki nem tud ellenállni a pizzámnak!

Hozzávalók

A tésztához

A feltéthez

Címlapról ajánljuk

Bárányhúsos receptek húsvétra

Karakteres, nem mindenki által kedvelt ízük és enyhén borsos áruk miatt az utóbbi időben sokat veszítettek népszerűségükből a bárányhúsos ételek. Azonban, ha mégis adnánk nekik egy esélyt, tegyük az alábbi receptekkel.

Nosalty

További cikkek