r
Nosalty Logó

Zöldséges csirke Iluska konyhájából

cukrot taratalmaz laktózmentes gluténmentes tejmentes tojásmentes
Iluska
Zöldséges csirke Iluska konyhájából
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
190 °C
  • 8% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 7% Zsír
Összesen 722 kcal
  • 8% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 7% Zsír
Összesen 2170 kcal
  • 8% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 7% Zsír
Összesen 67 kcal
  • 8% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 80% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    50.6 g

Zsír

  • Összesen
    42.6 g
  • Telített zsírsav
    12 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    17 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    9 g
  • Koleszterin
    242 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1270.4 g
  • Cink
    5 mg
  • Szelén
    52 mg
  • Kálcium
    152 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    123 mg
  • Foszfor
    615 mg
  • Nátrium
    316 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    36.2 g
  • Cukor
    13 mg
  • Élelmi rost
    11 mg

VÍZ

  • Összesen
    520.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    534 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    178 mg
  • D vitamin:
    5 micro
  • K vitamin:
    153 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    15 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    192 micro
  • Kolin:
    177 mg
  • Retinol - A vitamin:
    73 micro
  • α-karotin
    1722 micro
  • β-karotin
    4672 micro
  • β-crypt
    3 micro
  • Likopin
    858 micro
  • Lut-zea
    2753 micro
Összesen 722 kcal
  • 8% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 80% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    151.9 g

Zsír

  • Összesen
    127.8 g
  • Telített zsírsav
    35 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    52 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    27 g
  • Koleszterin
    725 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3811.1 g
  • Cink
    16 mg
  • Szelén
    156 mg
  • Kálcium
    457 mg
  • Vas
    13 mg
  • Magnézium
    370 mg
  • Foszfor
    1846 mg
  • Nátrium
    949 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    108.5 g
  • Cukor
    40 mg
  • Élelmi rost
    34 mg

VÍZ

  • Összesen
    1560.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1601 micro
  • B6 vitamin:
    4 mg
  • B12 Vitamin:
    4 micro
  • E vitamin:
    8 mg
  • C vitamin:
    535 mg
  • D vitamin:
    16 micro
  • K vitamin:
    458 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    46 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    576 micro
  • Kolin:
    531 mg
  • Retinol - A vitamin:
    218 micro
  • α-karotin
    5167 micro
  • β-karotin
    14017 micro
  • β-crypt
    9 micro
  • Likopin
    2574 micro
  • Lut-zea
    8259 micro
Összesen 2170 kcal
  • 8% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 80% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    4.7 g

Zsír

  • Összesen
    3.9 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    22 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    117.2 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    5 mg
  • Kálcium
    14 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    11 mg
  • Foszfor
    57 mg
  • Nátrium
    29 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    3.3 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    48 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    49 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    16 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    14 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    18 micro
  • Kolin:
    16 mg
  • Retinol - A vitamin:
    7 micro
  • α-karotin
    159 micro
  • β-karotin
    431 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    79 micro
  • Lut-zea
    254 micro
Összesen 67 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A vegyes zöldséget egyforma kockára vágjuk.
  2. A brokkolit és karfilot félig megfőzzük.
  3. Hozzákeverjük az apróra zúzott hagymákat. Sózzuk, pici cukorral meghintjük. Felét kivajazott tepsi aljára helyezzük.
  4. Tetejére tesszük a befűszerezett combokat. Majd befedjük a zöldség másik felével. Tetejét meghintjük apróra vágott petrezselyemmel. Alufóliával letakarjuk, 50 percig 190-200 fokon megsütjük.
  5. Párolt rizzsel tálaljuk. Jó étvágyat!
  • Sütés hőfoka: 190 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 50 perc
  • Elkészítettem: 15 alkalommal
  • Receptkönyvben: 68
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 6022
  • Feltöltés dátuma: 2012. augusztus 05.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Aki kedveli a zöldséges ételeket, akkor ez a választás remek ötlet. Az ízek nagyon finoman összeérnek a fólia alatt. Lehet több csirkecombból is készíteni, attól függ, hány főre készül.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek