r
Nosalty Logó

Zöldségekkel sült csirkemáj

cukormentes laktózmentes gluténmentes tejmentes tojásmentes
Nosalty
Zöldségekkel sült csirkemáj
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
  • 7% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 4% Zsír
Összesen 327 kcal
  • 7% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 4% Zsír
Összesen 1304 kcal
  • 7% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 4% Zsír
Összesen 73 kcal
  • 7% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 4% Zsír
  • 83% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Szelén
  • Magnézium
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    24.8 g

Zsír

  • Összesen
    15.1 g
  • Telített zsírsav
    5 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    6 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    443 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    907.5 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    69 mg
  • Kálcium
    45 mg
  • Vas
    12 mg
  • Magnézium
    55 mg
  • Foszfor
    459 mg
  • Nátrium
    263 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    21.8 g
  • Cukor
    6 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    302 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    4156 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    21 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    66 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    9 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    14 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    772 micro
  • Kolin:
    261 mg
  • Retinol - A vitamin:
    4113 micro
  • α-karotin
    94 micro
  • β-karotin
    451 micro
  • β-crypt
    15 micro
  • Likopin
    1980 micro
  • Lut-zea
    170 micro
Összesen 327 kcal
  • 7% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 4% Zsír
  • 83% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Szelén
  • Magnézium
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    99.2 g

Zsír

  • Összesen
    60.2 g
  • Telített zsírsav
    21 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    23 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    11 g
  • Koleszterin
    1770 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3630 g
  • Cink
    16 mg
  • Szelén
    276 mg
  • Kálcium
    178 mg
  • Vas
    49 mg
  • Magnézium
    220 mg
  • Foszfor
    1834 mg
  • Nátrium
    1051 mg
  • Réz
    3 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    87.4 g
  • Cukor
    25 mg
  • Élelmi rost
    15 mg

VÍZ

  • Összesen
    1208 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    16622 micro
  • B6 vitamin:
    6 mg
  • B12 Vitamin:
    83 micro
  • E vitamin:
    6 mg
  • C vitamin:
    264 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    36 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    9 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    56 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    3086 micro
  • Kolin:
    1043 mg
  • Retinol - A vitamin:
    16452 micro
  • α-karotin
    375 micro
  • β-karotin
    1803 micro
  • β-crypt
    61 micro
  • Likopin
    7919 micro
  • Lut-zea
    681 micro
Összesen 1304 kcal
  • 7% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 4% Zsír
  • 83% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Szelén
  • Magnézium
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    5.5 g

Zsír

  • Összesen
    3.4 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    99 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    202.8 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    15 mg
  • Kálcium
    10 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    12 mg
  • Foszfor
    102 mg
  • Nátrium
    59 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    4.9 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    67.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    929 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    5 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    15 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    172 micro
  • Kolin:
    58 mg
  • Retinol - A vitamin:
    919 micro
  • α-karotin
    21 micro
  • β-karotin
    101 micro
  • β-crypt
    3 micro
  • Likopin
    442 micro
  • Lut-zea
    38 micro
Összesen 73 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Egy serpenyőbe rakjuk a felkockázott szalonnát, kisütjük a zsírját, és rádobjuk a felaprított vöröshagymát. Üvegesre pároljuk, majd megszórjuk fűszerpaprikával.
  2. Hozzáadjuk a felkockázott paprikát, a paradicsomot és a burgonyát, sózzuk-borsozzuk, az egészet összekeverjük. Felöntjük az alaplével, majd mérsékelt lángon, lefedve 15 percet főzzük.
  3. Ha letelt a negyed óra, hozzáadjuk a feldarabolt májat, és lefedve további 15-20 percet főzzük.
  4. Tálaláskor meghintjük még egy adag sóval, és egy nagy marék petrezselyemmel.
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 1067
  • Tegnapi nézettség: 17
  • 7 napos nézettség: 112
  • Össznézettség: 107450
  • Feltöltés dátuma: 2017. október 05.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Egyszerű összetevőkből így kell olcsón, gyorsan, finomat varázsolni.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így gondozzuk helyesen az aloe verát

Az aloe vera egy igen sokoldalú növény, amit mind a gyógyászatban, mind a szépségápolásban már hosszú évszázadok óta használnak. De hogyan tarthatjuk életben a négy fal között, hogy mi is élvezhessük az előnyeit anélkül, hogy boltba vagy drogériába kellene rohannunk a belőle készült termékekekért?