r
Nosalty Logó

Zöldhagymás csirkemell

cukormentes laktózmentes gluténmentes tejmentes tojásmentes
Panka80
Zöldhagymás csirkemell
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
  • 11% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 5% Zsír
Összesen 285 Kcal
  • 11% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 5% Zsír
Összesen 1139 Kcal
  • 11% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 5% Zsír
Összesen 85 Kcal
  • 11% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 80% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    31.4 g

Zsír

  • Összesen
    12.9 g
  • Telített zsírsav
    5 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    5 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    79 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1660.3 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    31 mg
  • Kálcium
    364 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    58 mg
  • Foszfor
    445 mg
  • Nátrium
    758 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    11.3 g
  • Cukor
    5 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    220.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    391 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    16 mg
  • D vitamin:
    10 micro
  • K vitamin:
    150 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    11 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    71 micro
  • Kolin:
    91 mg
  • Retinol - A vitamin:
    58 micro
  • α-karotin
    1238 micro
  • β-karotin
    3379 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    876 micro
Összesen 285 Kcal
  • 11% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 80% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    125.7 g

Zsír

  • Összesen
    51.6 g
  • Telített zsírsav
    19 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    22 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    314 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    6641.2 g
  • Cink
    8 mg
  • Szelén
    124 mg
  • Kálcium
    1455 mg
  • Vas
    8 mg
  • Magnézium
    233 mg
  • Foszfor
    1778 mg
  • Nátrium
    3032 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    45.2 g
  • Cukor
    18 mg
  • Élelmi rost
    14 mg

VÍZ

  • Összesen
    882.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1564 micro
  • B6 vitamin:
    3 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    7 mg
  • C vitamin:
    66 mg
  • D vitamin:
    40 micro
  • K vitamin:
    601 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    44 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    283 micro
  • Kolin:
    364 mg
  • Retinol - A vitamin:
    231 micro
  • α-karotin
    4951 micro
  • β-karotin
    13514 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    1 micro
  • Lut-zea
    3503 micro
Összesen 1139 Kcal
  • 11% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 80% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    9.4 g

Zsír

  • Összesen
    3.9 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    24 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    498 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    9 mg
  • Kálcium
    109 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    17 mg
  • Foszfor
    133 mg
  • Nátrium
    227 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    3.4 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    66.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    117 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    5 mg
  • D vitamin:
    3 micro
  • K vitamin:
    45 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    21 micro
  • Kolin:
    27 mg
  • Retinol - A vitamin:
    17 micro
  • α-karotin
    371 micro
  • β-karotin
    1013 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    263 micro
Összesen 85 Kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Minden darabos hozzávalót felkockázunk, amolyan rusztikusra.
  2. Az olajon először fehéredésig pirítjuk a csibemellet, majd mehet bele minden zöldség. Fűszerezzük. Mikor már jól levet enged, lefedjük.
  3. Mikor minden megpuhul, mehet rá parmezán nagy része, ez besűríti. Annyit hagyjunk, hogy tálaláskor legyen mivel megszórni egy kicsit. Az a jó, ha jó sok leve van, így finom szaftos lesz.
  4. Penne tésztával tálaljuk, megszórva még egy kis parmezánnal.
  • Elkészítettem: 3 alkalommal
  • Receptkönyvben: 29
  • Tegnapi nézettség: 1
  • 7 napos nézettség: 3
  • Össznézettség: 1816
  • Feltöltés dátuma: 2015. november 09.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Zöldhagymás csirkemell
Panka80 37 recept

Elmentem boltba -mit főzzek ma?- felkiáltással. Aztán ezt sikerült kreálni belőle.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

B12-vitamin és folsav – Vitaminok az idegrendszerért!

A B12-vitamin és a folsav hozzájárul a normális pszichológiai funkciókhoz, azaz az olyan kognitív teljesítményekhez, mint a memória, a koncentráció, a tanulás és a problémamegoldás. E vitaminok túl kis mennyiségben való bevitele hosszú távon gyengítheti a kognitív teljesítményt, különösen a memóriát, illetve összefüggésbe hozható a depresszió kialakulásával is.

Hirdetés

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Hirdetés

További cikkek