r
Nosalty Logó

Zellerrel sült halfilé

cukormentes laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojásmentes
Harmathy Ildikó
Zellerrel sült halfilé
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
  • 6% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 11% Zsír
Összesen 617 kcal
  • 6% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 11% Zsír
Összesen 1233 kcal
  • 6% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 11% Zsír
Összesen 108 kcal
  • 6% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 77% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    24.1 g

Zsír

  • Összesen
    45.7 g
  • Telített zsírsav
    7 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    32 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    5 g
  • Koleszterin
    45 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    771.3 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    39 mg
  • Kálcium
    158 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    81 mg
  • Foszfor
    323 mg
  • Nátrium
    165 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    29.9 g
  • Cukor
    8 mg
  • Élelmi rost
    5 mg

VÍZ

  • Összesen
    326.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    137 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    7 mg
  • C vitamin:
    67 mg
  • D vitamin:
    112 micro
  • K vitamin:
    434 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    6 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    93 micro
  • Kolin:
    65 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    101 micro
  • β-karotin
    1587 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    2573 micro
  • Lut-zea
    1383 micro
Összesen 617 kcal
  • 6% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 77% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    48.3 g

Zsír

  • Összesen
    91.5 g
  • Telített zsírsav
    14 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    63 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    10 g
  • Koleszterin
    90 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1542.7 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    78 mg
  • Kálcium
    316 mg
  • Vas
    7 mg
  • Magnézium
    162 mg
  • Foszfor
    646 mg
  • Nátrium
    330 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    59.8 g
  • Cukor
    15 mg
  • Élelmi rost
    11 mg

VÍZ

  • Összesen
    653.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    275 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    15 mg
  • C vitamin:
    133 mg
  • D vitamin:
    223 micro
  • K vitamin:
    867 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    11 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    185 micro
  • Kolin:
    130 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    202 micro
  • β-karotin
    3175 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    5146 micro
  • Lut-zea
    2766 micro
Összesen 1233 kcal
  • 6% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 77% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    4.2 g

Zsír

  • Összesen
    8 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    6 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    8 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    134.5 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    7 mg
  • Kálcium
    28 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    14 mg
  • Foszfor
    56 mg
  • Nátrium
    29 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    5.2 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    57 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    24 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    12 mg
  • D vitamin:
    19 micro
  • K vitamin:
    76 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    16 micro
  • Kolin:
    11 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    18 micro
  • β-karotin
    277 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    449 micro
  • Lut-zea
    241 micro
Összesen 108 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Az olajat tűzálló tálba öntjük, ráfektetjük a halszeleteket.
  2. Rászórjuk az apróra vágott hagymát és rákarikázzuk a paradicsomot.
  3. Majd a vékony szeletekre vágott zellerrel és végül a vékony szeletekre vágott krumplival borítjuk.
  4. A tejbe keverjük a sót, a borsot, a rozmaringot és ráöntjük a lefedett halra.
  5. Először fedővel vagy alufólival takarva pároljuk.
  6. A fedőt levéve, rászórjuk a petrezselymet és pirosra sütjük.
  • Sütés ideje: 30 perc
  • Receptkönyvben: 157
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 1
  • Össznézettség: 14994
  • Feltöltés dátuma: 2009. március 16.

Ajánló

Böjti menüajánlatom: Cukkínileves Zellerrel sült halfilé Kiki gesztenyés kiflije

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Zellerrel sült halfilé
Harmathy Ildikó 313 recept

Surci lányom találta a receptet valahol az interneten. Így böjtidőben ugye halat eszünk üptre-főre, kell a jó recept. Hát ez eléggé fincsi!

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek