r
Nosalty Logó

Zacskóban sült tarja zöldségekkel

cukormentes laktózmentes gluténmentes tejmentes tojásmentes
Othello
Zacskóban sült tarja zöldségekkel
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
200 °C
  • 10% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 7% Zsír
Összesen 437 kcal
  • 10% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 7% Zsír
Összesen 1751 kcal
  • 10% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 7% Zsír
Összesen 116 kcal
  • 10% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 79% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin
  • α-karotin

Fehérje

  • Összesen
    36.5 g

Zsír

  • Összesen
    25 g
  • Telített zsírsav
    9 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    10 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    124 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    802.7 g
  • Cink
    7 mg
  • Szelén
    53 mg
  • Kálcium
    76 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    58 mg
  • Foszfor
    431 mg
  • Nátrium
    175 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    15.3 g
  • Cukor
    7 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    282.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    599 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    11 mg
  • D vitamin:
    60 micro
  • K vitamin:
    10 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    9 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    31 micro
  • Kolin:
    158 mg
  • Retinol - A vitamin:
    4 micro
  • α-karotin
    2476 micro
  • β-karotin
    5900 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    1 micro
  • Lut-zea
    186 micro
Összesen 437 kcal
  • 10% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 79% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin
  • α-karotin

Fehérje

  • Összesen
    146 g

Zsír

  • Összesen
    99.9 g
  • Telített zsírsav
    35 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    42 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    13 g
  • Koleszterin
    496 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3210.9 g
  • Cink
    26 mg
  • Szelén
    212 mg
  • Kálcium
    306 mg
  • Vas
    11 mg
  • Magnézium
    231 mg
  • Foszfor
    1725 mg
  • Nátrium
    699 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    61.3 g
  • Cukor
    29 mg
  • Élelmi rost
    14 mg

VÍZ

  • Összesen
    1129.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    2394 micro
  • B6 vitamin:
    5 mg
  • B12 Vitamin:
    7 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    44 mg
  • D vitamin:
    240 micro
  • K vitamin:
    39 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    5 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    3 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    37 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    123 micro
  • Kolin:
    634 mg
  • Retinol - A vitamin:
    16 micro
  • α-karotin
    9902 micro
  • β-karotin
    23599 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    3 micro
  • Lut-zea
    744 micro
Összesen 1751 kcal
  • 10% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 79% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin
  • α-karotin

Fehérje

  • Összesen
    9.6 g

Zsír

  • Összesen
    6.6 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    33 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    211.2 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    14 mg
  • Kálcium
    20 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    15 mg
  • Foszfor
    114 mg
  • Nátrium
    46 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    4 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    74.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    158 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    3 mg
  • D vitamin:
    16 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    8 micro
  • Kolin:
    42 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1 micro
  • α-karotin
    651 micro
  • β-karotin
    1553 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    49 micro
Összesen 116 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A hússzeleteket megtisztítjuk, daraboljuk, kiklopfoljuk.Beszórjuk a fűszerkeverékkel és a sóval. Hűtőben pihentetjük.
  2. Megtisztítjuk, daraboljuk a zöldségeket.
  3. Egy nagy méretű sütőzacskót ráhelyezünk egy lapos tepsire. Beletesszük a hússzeleteket, majd elrendezzük rajta a zöldségeket.
  4. Alaposan bekötjük a zacskó száját. Fontos, hogy sütés közben ne tudjon szétnyílni, mert akkor nem puhul meg benne az étel! Gombostűvel több helyen megszurkáljuk a zacskót.
  5. Betesszük a sütőbe, és megsütjük. (Én légkeverésen szoktam) Az utolsó 5 percben szétnyithatjuk a zacskót, hogy egy kicsit megpiruljon. Nagyon vigyázzunk a kiszabaduló gőzzel.
  • Sütés hőfoka: 200 °C
  • Sütés módja: hőlégkeveréses
  • Sütés ideje: 50 perc
  • Receptkönyvben: 194
  • Tegnapi nézettség: 6
  • 7 napos nézettség: 40
  • Össznézettség: 46831
  • Feltöltés dátuma: 2011. március 21.

Ajánló

A zöldségek és mennyiségük ízlés szerint variálhatók. Rizzsel szoktam tálalni.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Zacskóban sült tarja zöldségekkel
Othello 8 recept

A sütőzacskó rendkívül finom ízt ad a saját levében-zsírjában párolódó húsnak és zöldségnek. Semmi zsiradékot nem szoktam hozzáadni, csak ami a húsból kisül. Én a tarjából mindig a soványat keresem.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek