r
Nosalty Logó

Virslis spagetti

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojásmentes
Manda
Virslis spagetti
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
  • 11% Fehérje
  • 37% Szénhidrát
  • 12% Zsír

A spagettihez

A tálaláshoz

Összesen 800 Kcal
  • 11% Fehérje
  • 37% Szénhidrát
  • 12% Zsír

A spagettihez

A tálaláshoz

Összesen 3196 Kcal
  • 11% Fehérje
  • 37% Szénhidrát
  • 12% Zsír

A spagettihez

A tálaláshoz

Összesen 298 Kcal
  • 11% Fehérje
  • 37% Szénhidrát
  • 12% Zsír
  • 40% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    29.9 g

Zsír

  • Összesen
    31.3 g
  • Telített zsírsav
    14 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    11 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    90 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1581.3 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    98 mg
  • Kálcium
    371 mg
  • Vas
    6 mg
  • Magnézium
    86 mg
  • Foszfor
    451 mg
  • Nátrium
    563 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    97.6 g
  • Cukor
    6 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    103.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    173 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    3 mg
  • D vitamin:
    5 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    10 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    309 micro
  • Kolin:
    32 mg
  • Retinol - A vitamin:
    171 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    18 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    25 micro
Összesen 800 Kcal
  • 11% Fehérje
  • 37% Szénhidrát
  • 12% Zsír
  • 40% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    119.8 g

Zsír

  • Összesen
    125.1 g
  • Telített zsírsav
    54 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    44 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    12 g
  • Koleszterin
    358 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    6325.1 g
  • Cink
    15 mg
  • Szelén
    393 mg
  • Kálcium
    1485 mg
  • Vas
    25 mg
  • Magnézium
    345 mg
  • Foszfor
    1804 mg
  • Nátrium
    2254 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    5 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    390.2 g
  • Cukor
    23 mg
  • Élelmi rost
    18 mg

VÍZ

  • Összesen
    415.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    690 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    5 mg
  • C vitamin:
    12 mg
  • D vitamin:
    21 micro
  • K vitamin:
    6 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    6 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    3 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    42 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    1235 micro
  • Kolin:
    129 mg
  • Retinol - A vitamin:
    683 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    74 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    100 micro
Összesen 3196 Kcal
  • 11% Fehérje
  • 37% Szénhidrát
  • 12% Zsír
  • 40% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    11.2 g

Zsír

  • Összesen
    11.7 g
  • Telített zsírsav
    5 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    33 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    589.5 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    37 mg
  • Kálcium
    138 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    32 mg
  • Foszfor
    168 mg
  • Nátrium
    210 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    36.4 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    38.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    64 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    2 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    115 micro
  • Kolin:
    12 mg
  • Retinol - A vitamin:
    64 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    7 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    9 micro
Összesen 298 Kcal

Hozzávalók

A spagettihez

A tálaláshoz

Elkészítés

A spagettihez

  1. A tésztát forrásban lévő vízben kifőzzük. A hagymát apróra vágjuk, a virslit lereszeljük.
  2. Kevés olajon a hagymát megdinszteljük, majd beletesszük a pirospaprikát, sózzuk, borsozzuk.
  3. Rátesszük a lereszelt virslit, és felöntjük annyi olajjal, hogy ellepje.
  4. Jól megpirítjuk, majd a fölösleges olajat leöntjük róla.
  5. Tejföllel vagy reszelt sajttal kínáljuk.
  • Sütés ideje: 5 perc
  • Receptkönyvben: 54
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 7700
  • Feltöltés dátuma: 2011. szeptember 22.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

A pároméknál volt szokás így készíteni a "bolognai spagettit". Mi nagyon szeretjük, mert finom és könnyen elkészíthető.

Hozzávalók

A spagettihez

A tálaláshoz

Címlapról ajánljuk

Sajttól roskadó húsvéti sós sütik

Megadjuk a módját a húsvéti vendégvárásnak: sajtos sós sütiket sütünk, de nem sima pogácsát vagy sajtos rudat: stanglit dupla sajttal, csigát fokhagymásan-sajtosan, mini kiflit libazsírosan, krumplisan, és persze sajtosan.

Nosalty

További cikkek