r
Nosalty Logó

Vadasos-paprikás-fűszeres tarja krokettel és tésztával

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
NS
Vadasos-paprikás-fűszeres tarja krokettel és tésztával
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
  • 9% Fehérje
  • 23% Szénhidrát
  • 10% Zsír

hús pácolása

sajtos krokett

mártás

Összesen 1547 kcal
  • 9% Fehérje
  • 23% Szénhidrát
  • 10% Zsír

hús pácolása

sajtos krokett

mártás

Összesen 4643 kcal
  • 9% Fehérje
  • 23% Szénhidrát
  • 10% Zsír

hús pácolása

sajtos krokett

mártás

Összesen 177 kcal
  • 9% Fehérje
  • 23% Szénhidrát
  • 10% Zsír
  • 58% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    64 g

Zsír

  • Összesen
    68.4 g
  • Telített zsírsav
    22 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    29 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    12 g
  • Koleszterin
    274 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2934.1 g
  • Cink
    9 mg
  • Szelén
    108 mg
  • Kálcium
    480 mg
  • Vas
    8 mg
  • Magnézium
    153 mg
  • Foszfor
    850 mg
  • Nátrium
    1324 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    166 g
  • Cukor
    20 mg
  • Élelmi rost
    13 mg

VÍZ

  • Összesen
    409 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    787 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    9 mg
  • C vitamin:
    44 mg
  • D vitamin:
    94 micro
  • K vitamin:
    34 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    15 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    175 micro
  • Kolin:
    272 mg
  • Retinol - A vitamin:
    159 micro
  • α-karotin
    2484 micro
  • β-karotin
    6261 micro
  • β-crypt
    86 micro
  • Likopin
    1 micro
  • Lut-zea
    633 micro
Összesen 1547 kcal
  • 9% Fehérje
  • 23% Szénhidrát
  • 10% Zsír
  • 58% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    192 g

Zsír

  • Összesen
    205.2 g
  • Telített zsírsav
    66 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    86 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    36 g
  • Koleszterin
    822 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    8802.3 g
  • Cink
    27 mg
  • Szelén
    324 mg
  • Kálcium
    1440 mg
  • Vas
    25 mg
  • Magnézium
    458 mg
  • Foszfor
    2550 mg
  • Nátrium
    3971 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    6 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    498.1 g
  • Cukor
    59 mg
  • Élelmi rost
    40 mg

VÍZ

  • Összesen
    1227.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    2362 micro
  • B6 vitamin:
    5 mg
  • B12 Vitamin:
    7 micro
  • E vitamin:
    28 mg
  • C vitamin:
    131 mg
  • D vitamin:
    281 micro
  • K vitamin:
    101 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    5 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    4 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    44 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    524 micro
  • Kolin:
    815 mg
  • Retinol - A vitamin:
    478 micro
  • α-karotin
    7451 micro
  • β-karotin
    18782 micro
  • β-crypt
    259 micro
  • Likopin
    2 micro
  • Lut-zea
    1899 micro
Összesen 4643 kcal
  • 9% Fehérje
  • 23% Szénhidrát
  • 10% Zsír
  • 58% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    7.4 g

Zsír

  • Összesen
    7.9 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    32 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    339.9 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    12 mg
  • Kálcium
    56 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    18 mg
  • Foszfor
    98 mg
  • Nátrium
    153 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    19.2 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    47.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    91 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    5 mg
  • D vitamin:
    11 micro
  • K vitamin:
    4 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    20 micro
  • Kolin:
    31 mg
  • Retinol - A vitamin:
    18 micro
  • α-karotin
    288 micro
  • β-karotin
    725 micro
  • β-crypt
    10 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    73 micro
Összesen 177 kcal

Hozzávalók

hús pácolása

sajtos krokett

mártás

Elkészítés

hús pácolása

  1. A fűszereket egy kis tálban összekeverjük, majd nagyon pici olívaolajat öntünk bele, ezzel kenjük be a húsokat 1 órát minimum állni hagyjuk.
  2. Majd kevés zsiradékon megsütjük.

sajtos krokett

  1. A krumplit megpucoljuk, felkockázzuk, és sós vízben puhára főzzük. Krumplinyomóval összetörjük, turmixszal habosra keverjük.
  2. Ha kihűlt, beleöntjük a tejet, 2 tojást, lisztet, sót, borsot, és belereszeljük a sajtot. Ha nagyon laza, keverünk még hozzá egy kevés lisztet
  3. Majd formázzuk, és zsemlemorzsában megforgatjuk. Forró olajban készre sütjük.

mártás

  1. A hagymát felaprítjuk, majd zsíron megdinszteljük. A zöldségeket felrakjuk a húsleveskockával főni, ha puha, leöntjük róla a fölösleges vizet, keveset hagyva alatta. Belerakjuk a mustárt, és botmixerrel pürésítjük. Cukrot kevés vízzel tejforralóban felolvasztjuk, karamellizáljuk, majd a zöldségekre öntjük, és jól elkeverjük. Ízlés szerint borssal, sóval ízesítjük.
  2. Ízlés szerint tésztát is főzhetünk ki hozzá, vagy csak a húst is meglocsolhatjuk vele.
  • Sütés ideje: 15 perc
  • Elkészítettem: 2 alkalommal
  • Receptkönyvben: 56
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 1
  • Össznézettség: 5522
  • Feltöltés dátuma: 2017. szeptember 26.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Imádok főzni, így kísérletezni is, így készült ez a finomság is!

Hozzávalók

hús pácolása

sajtos krokett

mártás

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így készítsd el otthon a kínai kifőzdék gyöngyszemét, a gong...

Szégyen, nem szégyen, időnként mindannyian betérünk egy-egy ázsiai büfébe, hogy gyors komfortkaja gyanánt vegyünk egy kis adag csirkét rizzsel. Persze mindenkinek más a kedvence: ki a szezámos csirke, ki az édes-savanyú rajongója, vannak tofu- és bambuszrügyfanok, és ott vannak az olyan mindig megbízhatóan egyforma fogások, mint a mogyorós csirke, azaz a gong bao. Na, most azt mutatjuk meg, hogyan készíthetitek el házilag, autentikus módon!