r
Nosalty Logó

Tüzes csirkecombok

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojásmentes
NS
Tüzes csirkecombok
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 14% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 21% Zsír

A csirkecombokhoz

A mázhoz

A tepsi kikenéséhez

Összesen 585 Kcal
  • 14% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 21% Zsír

A csirkecombokhoz

A mázhoz

A tepsi kikenéséhez

Összesen 2338 Kcal
  • 14% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 21% Zsír

A csirkecombokhoz

A mázhoz

A tepsi kikenéséhez

Összesen 142 Kcal
  • 14% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 21% Zsír
  • 62% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    32.3 g

Zsír

  • Összesen
    47.3 g
  • Telített zsírsav
    16 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    19 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    9 g
  • Koleszterin
    208 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    598.7 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    36 mg
  • Kálcium
    26 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    40 mg
  • Foszfor
    312 mg
  • Nátrium
    180 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    6.6 g
  • Cukor
    5 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    142.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    141 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    6 mg
  • D vitamin:
    4 micro
  • K vitamin:
    6 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    9 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    10 micro
  • Kolin:
    85 mg
  • Retinol - A vitamin:
    138 micro
  • α-karotin
    2 micro
  • β-karotin
    32 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    179 micro
Összesen 585 Kcal
  • 14% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 21% Zsír
  • 62% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    129.3 g

Zsír

  • Összesen
    189.3 g
  • Telített zsírsav
    62 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    75 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    37 g
  • Koleszterin
    833 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2394.8 g
  • Cink
    12 mg
  • Szelén
    144 mg
  • Kálcium
    105 mg
  • Vas
    6 mg
  • Magnézium
    158 mg
  • Foszfor
    1248 mg
  • Nátrium
    721 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    26.2 g
  • Cukor
    21 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    568.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    565 micro
  • B6 vitamin:
    3 mg
  • B12 Vitamin:
    4 micro
  • E vitamin:
    13 mg
  • C vitamin:
    25 mg
  • D vitamin:
    16 micro
  • K vitamin:
    25 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    37 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    41 micro
  • Kolin:
    339 mg
  • Retinol - A vitamin:
    554 micro
  • α-karotin
    10 micro
  • β-karotin
    127 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    717 micro
Összesen 2338 Kcal
  • 14% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 21% Zsír
  • 62% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    7.8 g

Zsír

  • Összesen
    11.5 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    5 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    50 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    144.9 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    9 mg
  • Kálcium
    6 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    10 mg
  • Foszfor
    75 mg
  • Nátrium
    44 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    1.6 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    34.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    34 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    1 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    2 micro
  • Kolin:
    21 mg
  • Retinol - A vitamin:
    34 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    8 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    43 micro
Összesen 142 Kcal

Hozzávalók

A csirkecombokhoz

A mázhoz

A tepsi kikenéséhez

Elkészítés

A csirkecombokhoz

  1. A csirkecombokat alaposan megtisztítjuk, picit besózzuk, borsozzuk, és az olajjal kikent tepsibe fektetjük őket úgy, hogy a bőrösebb felük legyen alul.
  2. A máz hozzávalóit összekeverjük, beleaprítjuk a pfefferóni paprikát, és a combok felső felére kenjük.
  3. A tepsit letakarjuk alufóliával, és előmelegített sütőbe toljuk.
  4. 25 perc sütés után levesszük az alufóliát, megfordítjuk a combokat, és a bőrösebb felüket is bekenjük a maradék mázzal. Visszatolva újabb 25 percig sütjük, most már alufólia nélkül.
  5. Akkor készült el a csirkecomb, amikor szép piros a bőre, és puha a húsa.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 50 perc
  • Receptkönyvben: 175
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 14639
  • Feltöltés dátuma: 2010. április 20.

Ajánló

A mázhoz nem szükséges sót adni, mert a paprikakrém kellően sós. Tálalhatjuk tetszés szerint cukkinis rizzsel, kuszkusszal, salátával, sült zöldségekkel.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

A tüzes csirkecombok is az egyszerűen, kevés munkával elkészíthető ételek közé tartozik. Amitől tüzes lesz, az a négyféle paprikát tartalmazó csípős máz, amelyet a combokra rákenünk, és úgy sütjük meg a húst.

Hozzávalók

A csirkecombokhoz

A mázhoz

A tepsi kikenéséhez

Címlapról ajánljuk

Bárányhúsos receptek húsvétra

Karakteres, nem mindenki által kedvelt ízük és enyhén borsos áruk miatt az utóbbi időben sokat veszítettek népszerűségükből a bárányhúsos ételek. Azonban, ha mégis adnánk nekik egy esélyt, tegyük az alábbi receptekkel.

Nosalty

További cikkek