r
Nosalty Logó

Túrós pite 9. - pudinggal

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Dorka
Túrós pite 9. - pudinggal
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 9% Fehérje
  • 39% Szénhidrát
  • 16% Zsír

A tésztához

A töltelékhez

Összesen 889 Kcal
  • 9% Fehérje
  • 39% Szénhidrát
  • 16% Zsír

A tésztához

A töltelékhez

Összesen 5328 Kcal
  • 9% Fehérje
  • 39% Szénhidrát
  • 16% Zsír

A tésztához

A töltelékhez

Összesen 329 Kcal
  • 9% Fehérje
  • 39% Szénhidrát
  • 16% Zsír
  • 36% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Cink
  • Nátrium
  • Vas

TOP vitaminok

  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • Kolin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    23.3 g

Zsír

  • Összesen
    42.4 g
  • Telített zsírsav
    11 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    17 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    11 g
  • Koleszterin
    90 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1386.6 g
  • Cink
    217 mg
  • Szelén
    30 mg
  • Kálcium
    239 mg
  • Vas
    168 mg
  • Magnézium
    25 mg
  • Foszfor
    481 mg
  • Nátrium
    210 mg
  • Réz
    8 mg
  • Mangán
    7 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    102.7 g
  • Cukor
    48 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    92.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    380 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    20 micro
  • K vitamin:
    39 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    21 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    100 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    29 micro
  • Kolin:
    83 mg
  • Retinol - A vitamin:
    359 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    254 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    134 micro
Összesen 889 Kcal
  • 9% Fehérje
  • 39% Szénhidrát
  • 16% Zsír
  • 36% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Cink
  • Nátrium
  • Vas

TOP vitaminok

  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • Kolin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    140 g

Zsír

  • Összesen
    254.5 g
  • Telített zsírsav
    63 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    103 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    65 g
  • Koleszterin
    540 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    8319.7 g
  • Cink
    1305 mg
  • Szelén
    182 mg
  • Kálcium
    1436 mg
  • Vas
    1009 mg
  • Magnézium
    148 mg
  • Foszfor
    2885 mg
  • Nátrium
    1261 mg
  • Réz
    51 mg
  • Mangán
    43 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    616.4 g
  • Cukor
    286 mg
  • Élelmi rost
    11 mg

VÍZ

  • Összesen
    557 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    2280 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    24 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    119 micro
  • K vitamin:
    234 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    126 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    601 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    5 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    175 micro
  • Kolin:
    499 mg
  • Retinol - A vitamin:
    2152 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    1525 micro
  • β-crypt
    13 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    802 micro
Összesen 5328 Kcal
  • 9% Fehérje
  • 39% Szénhidrát
  • 16% Zsír
  • 36% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Cink
  • Nátrium
  • Vas

TOP vitaminok

  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • Kolin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    8.6 g

Zsír

  • Összesen
    15.7 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    6 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    33 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    513.7 g
  • Cink
    81 mg
  • Szelén
    11 mg
  • Kálcium
    89 mg
  • Vas
    62 mg
  • Magnézium
    9 mg
  • Foszfor
    178 mg
  • Nátrium
    78 mg
  • Réz
    3 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    38.1 g
  • Cukor
    18 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    34.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    141 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    7 micro
  • K vitamin:
    14 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    8 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    37 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    11 micro
  • Kolin:
    31 mg
  • Retinol - A vitamin:
    133 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    94 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    50 micro
Összesen 329 Kcal

Hozzávalók

Elkészítés

A tésztához

  1. A kétféle lisztet, a porcukrot, a sütőport, a tojást és a darabokra csipkedett margarint egy tálban dolgozzuk sima tésztává, majd 30 percre tegyük a hűtőbe.
  2. A tojásokat válasszuk szét. A túrót keverjük ki a sárgájukkal, a kétféle cukorral és a citromhéjjal. A fehérjékből verjünk kemény habot, és apránként forgassuk bele a pudingport úgy, hogy közben ne törjük össze. A kapott masszát óvatos mozdulatokkal adagoljuk a túrókrémhez.
  3. A hűtőből kivett tésztát szedjük ketté, és mindkét adagot nyújtsuk ki 35x25 cm-es téglalappá. Az egyikkel béleljünk ki egy megfelelő méretű tepsit, és egyenletesen kenjük szét rajta a túrókrémet.Végül fedjük be a másik lappal, és villával szurkáljuk meg.
  4. Előmelegített sütőben süssük, majd hagyjuk kihűlni.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Tepsi mérete: 35x25
  • Sütés ideje: 40 perc
  • Elkészítettem: 3 alkalommal
  • Receptkönyvben: 142
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 6
  • Össznézettség: 23070
  • Feltöltés dátuma: 2011. május 07.

Ajánló

Felszeletelve, tejszínhabbal vagy porcukorral díszitve tálaljuk!

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Ezt a süteményt egy újságban láttam, megtetszett, megsütöttem. Egyszerű, de annál finomabb!

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

Sajttól roskadó húsvéti sós sütik

Megadjuk a módját a húsvéti vendégvárásnak: sajtos sós sütiket sütünk, de nem sima pogácsát vagy sajtos rudat: stanglit dupla sajttal, csigát fokhagymásan-sajtosan, mini kiflit libazsírosan, krumplisan, és persze sajtosan.

Nosalty

További cikkek