r
Nosalty Logó

Túros leveles táska sárgabarackkal

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Marti48
Túros leveles táska sárgabarackkal
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
175 °C
  • 7% Fehérje
  • 31% Szénhidrát
  • 14% Zsír
Összesen 641 Kcal
  • 7% Fehérje
  • 31% Szénhidrát
  • 14% Zsír
Összesen 1924 Kcal
  • 7% Fehérje
  • 31% Szénhidrát
  • 14% Zsír
Összesen 235 Kcal
  • 7% Fehérje
  • 31% Szénhidrát
  • 14% Zsír
  • 48% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Cink
  • Vas
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • Kolin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    16 g

Zsír

  • Összesen
    32.6 g
  • Telített zsírsav
    16 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    89 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    678.3 g
  • Cink
    130 mg
  • Szelén
    4 mg
  • Kálcium
    67 mg
  • Vas
    101 mg
  • Magnézium
    14 mg
  • Foszfor
    151 mg
  • Nátrium
    201 mg
  • Réz
    5 mg
  • Mangán
    4 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    72 g
  • Cukor
    24 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    112.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    144 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    11 mg
  • D vitamin:
    15 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    13 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    60 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    18 micro
  • Kolin:
    60 mg
  • Retinol - A vitamin:
    74 micro
  • α-karotin
    16 micro
  • β-karotin
    801 micro
  • β-crypt
    77 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    138 micro
Összesen 641 Kcal
  • 7% Fehérje
  • 31% Szénhidrát
  • 14% Zsír
  • 48% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Cink
  • Vas
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • Kolin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    47.9 g

Zsír

  • Összesen
    97.8 g
  • Telített zsírsav
    49 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    8 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    266 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2034.8 g
  • Cink
    391 mg
  • Szelén
    13 mg
  • Kálcium
    202 mg
  • Vas
    302 mg
  • Magnézium
    43 mg
  • Foszfor
    453 mg
  • Nátrium
    603 mg
  • Réz
    15 mg
  • Mangán
    12 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    215.9 g
  • Cukor
    72 mg
  • Élelmi rost
    9 mg

VÍZ

  • Összesen
    336.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    433 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    34 mg
  • D vitamin:
    45 micro
  • K vitamin:
    10 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    38 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    180 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    55 micro
  • Kolin:
    179 mg
  • Retinol - A vitamin:
    222 micro
  • α-karotin
    48 micro
  • β-karotin
    2403 micro
  • β-crypt
    232 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    414 micro
Összesen 1924 Kcal
  • 7% Fehérje
  • 31% Szénhidrát
  • 14% Zsír
  • 48% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Cink
  • Vas
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • Kolin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    5.8 g

Zsír

  • Összesen
    11.9 g
  • Telített zsírsav
    6 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    32 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    247.8 g
  • Cink
    48 mg
  • Szelén
    2 mg
  • Kálcium
    25 mg
  • Vas
    37 mg
  • Magnézium
    5 mg
  • Foszfor
    55 mg
  • Nátrium
    73 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    26.3 g
  • Cukor
    9 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    41 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    53 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    4 mg
  • D vitamin:
    5 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    5 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    22 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    7 micro
  • Kolin:
    22 mg
  • Retinol - A vitamin:
    27 micro
  • α-karotin
    6 micro
  • β-karotin
    293 micro
  • β-crypt
    28 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    50 micro
Összesen 235 Kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A cukrot, a vaníliás cukrot, a vajat és a tojássárgáját elkeverjük, hozzáadjuk a pudingport, majd a túrót. Lereszeljük a citrom héját, ezt is és a citromlevet, a mazsolát is belekeverjük a masszába.
  2. Előmelegítjük a sütőt.
  3. A leveles tésztát kigöngyöljük, sütőpapirostól beleterítjük egy megfelelő méretű tepsibe, és 10x10 cm-es kockákra bemetsszük (nálam 6 kocka jött ki). A kockák közepére halmozunk 1-1 ek masszát, erre 1-1 sárgabarack felét helyeztünk, az oldalakat tejszínnel beecseteljük, és átlósan behatjuk őket. Tetejüket szinten tejszínnel bekenjük, majd szép pirosra megsütjük.
  • Sütés hőfoka: 175 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Tepsi mérete: 30x20
  • Sütés ideje: 30 perc
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 115
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 5
  • Össznézettség: 5760
  • Feltöltés dátuma: 2015. június 22.

Ajánló

A tejszín helyett természetesen használhatunk egy felvert tojást is. Porcukorral megszórva  tálaljuk. Langyosan a legfinomabb.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Túros leveles táska sárgabarackkal
Marti48 317 recept

Egy német magazinban láttam a receptet, szívesen megosztom, mert nagyon finom lett, és egyszerű az elkészítése. Nálam a sütési idő másképpen alakult, ezért jobb, ha ezt a saját sütőnkhöz igazítjuk.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

Bárányhúsos receptek húsvétra

Karakteres, nem mindenki által kedvelt ízük és enyhén borsos áruk miatt az utóbbi időben sokat veszítettek népszerűségükből a bárányhúsos ételek. Azonban, ha mégis adnánk nekik egy esélyt, tegyük az alábbi receptekkel.

Nosalty

További cikkek