Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Tufahije recept

hozzászólások (5)

energiamegoszlás

energiatartalom / 1 adag *

összesen: 262 kcal

energiatartalom a teljes receptre / 6 adag *

összesen: 1570 kcal

energiatartalom / 100 g *

összesen: 99 kcal
hasonló kalóriatartalmú receptek

Hozzászólások (5)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

OE_
OE_ Wed, 2011-02-23 14:31

Szia,
Nagyon jó kis receptek vannak mind a horvát, mind a szerb és a török konyháról is. Egy ilyen esetben pedig már csak szőrszálhasogatás, hogy honnan ered... a lényeg, hogy szívből készüljön és finom legyen ... a végén úgyis a pocakban fog kikötni! :):):)
Jók receptek, köszönöm, hogy megosztottad Velünk! :) Üdv, E.

Yehudit9026
Yehudit / Yehudit9026 Mon, 2010-11-22 22:42

Nos,mivel a tufahije eredetét igazából nem tudtam kideríteni, és mindenhol és mindenhonnan azt halottam hogy boszniai, vagyis bosnyák recept, ezért odaírtam, de a konyha kategorizációnál nem volt bosnyák, ha töltöttél már fel receptet biztos észrevetted.Talán a horvát állt hozzá a legközelebb.Én úgy tudom hogy bosnyák, de ha nem akkor elnézést.Szerintem sokan nem is tudják igazából hogy egy-egy étel honnan is származik.Én a pljeskavicáról is azt mondanám hogy szerb, de a horvátok is szokták készíteni ez biztos, mert az ilyesmi recepteket átveszik egymástól a népek,nemzetek.A recepteket pedig a feltöltő, ez esetben én kategorizálom be,a NO SALTY moderálja, és ha jónak találja,akkor úgy marad ahogy fel lett töltve.

Törölt Felhasználó
Törölt Felhasználó Sun, 2010-11-21 22:46

Ez a tufagije étel nem Horvát étel, hanem Török!!! Ugyan akor, a pljeskavica, és a cevapcici szintén nem Horvat étel, hanem Török!!! Az ma más, hogy nalunk is lehet kapni az étteremben, mint a bécsi szeletet vagy parfet, amelyek szintén nem Horvát ételek!!! Szívből megkérem, hogy vegyék le a Horvát listáról. Előre is nagyon köszönöm. Minden tiszteletem önöknek és a NO SALTY-nak!
Szívesen írok egy pár igazi Horvát receptet. Egyébként nincs semmi gond!!! :)

262
alma 6 közepes db
cukor 40 g
dió 70 g
citrom 1 db
vaníliás cukor 2 csomag
habtejszín 1 dl
szegfűszeg 4 db