Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Toszkán paradicsomleves Baklavariától recept

hozzászólások (9)

energiamegoszlás

energiatartalom / 1 adag *

összesen: 129 kcal

energiatartalom a teljes receptre / 2 adag *

összesen: 258 kcal

energiatartalom / 100 g *

összesen: 23 kcal
hasonló kalóriatartalmú receptek

Hozzászólások (9)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

il-di.
Il-di. / il-di. Wed, 2015-11-04 11:28

Nagyon finom, nagyon sokszor elkészített, egyik legkedveltebb levesünk lett! Én, a nyáron befőzött paradicsomlémből készítem, havonta egyszer biztosan. Hogy a kisebbik lányomnak is csábító legyen, betűtésztát vagy rizsszemtésztát is főzök bele. Köszönöm, hogy megosztottad! Üdv.: il-di.

motley89
motley89 Sun, 2013-08-18 13:02

Kedves Baklavaria!
Már vagy háromszor elkészítettem a levest olyan embereknek, akik nem kifejezetten szeretik a paradicsomlevest. Nos elmondhatom, hogy mindegyik alkalommal annyira nagy sikert aratott, hogy többször szedtek belőle! :) Mindent összevetve rendkívül finom, bekerült a kedvenceim közé! ;)

rambo.zsofa
rambo.zsofa Thu, 2013-06-13 13:25

Sztori. Új helyre költöztem, ahol nem volt hűtő, de a főbérlőtől kaptam egy régi Lehelt ajándékba. Persze fagyasztó volt és amikor bekapcsoltam, vagy egy kiló paradicsomot beraktam. Kb hetente megcsinálom ezt a levest, egyszerűen rajongok érte, de egy ideje már nem hámozom meg a paradicsomokat, nagyon utálom.
Nos, ma, hogy ne legyenek ilyen borzasztó kemények a paradicsomok, egy tál forró vízbe tettem őket és láss csodát, pillanatok alatt lejött róluk a héj. Logikus végül is, de nekem ez új infó. Tehát aki nem olyan érzékeny arra, hogy a paradicsom friss legyen és ugyanúgy gyűlöli hámozást, mint én, itt a megoldás. :)

129
paradicsom 0.5 kg
fokhagyma 3 gerezd
bazsalikom 12 levél
paradicsomlé 5 dl
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
olívaolaj 1 ek
víz 1 dl