r
Nosalty Logó

Töltött pecsenyecomb

cukormentes laktózmentes glutént tartalmaz tejmentes tojást tartalmaz
Lolacska
Töltött pecsenyecomb
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
200 °C
  • 13% Fehérje
  • 9% Szénhidrát
  • 12% Zsír

A húshoz

A töltelékhez

Összesen 436 kcal
  • 13% Fehérje
  • 9% Szénhidrát
  • 12% Zsír

A húshoz

A töltelékhez

Összesen 3483 kcal
  • 13% Fehérje
  • 9% Szénhidrát
  • 12% Zsír

A húshoz

A töltelékhez

Összesen 128 kcal
  • 13% Fehérje
  • 9% Szénhidrát
  • 12% Zsír
  • 67% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    28.2 g

Zsír

  • Összesen
    26.6 g
  • Telített zsírsav
    7 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    11 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    6 g
  • Koleszterin
    181 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    777.7 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    42 mg
  • Kálcium
    74 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    47 mg
  • Foszfor
    301 mg
  • Nátrium
    307 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    19.5 g
  • Cukor
    3 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    146.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    432 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    11 mg
  • D vitamin:
    8 micro
  • K vitamin:
    97 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    9 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    115 micro
  • Kolin:
    102 mg
  • Retinol - A vitamin:
    408 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    291 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    4 micro
  • Lut-zea
    478 micro
Összesen 436 kcal
  • 13% Fehérje
  • 9% Szénhidrát
  • 12% Zsír
  • 67% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    225.5 g

Zsír

  • Összesen
    212.8 g
  • Telített zsírsav
    54 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    85 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    51 g
  • Koleszterin
    1451 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    6221.7 g
  • Cink
    22 mg
  • Szelén
    337 mg
  • Kálcium
    588 mg
  • Vas
    30 mg
  • Magnézium
    375 mg
  • Foszfor
    2406 mg
  • Nátrium
    2458 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    4 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    155.9 g
  • Cukor
    21 mg
  • Élelmi rost
    15 mg

VÍZ

  • Összesen
    1172.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    3459 micro
  • B6 vitamin:
    5 mg
  • B12 Vitamin:
    21 micro
  • E vitamin:
    14 mg
  • C vitamin:
    84 mg
  • D vitamin:
    60 micro
  • K vitamin:
    778 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    4 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    75 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    921 micro
  • Kolin:
    813 mg
  • Retinol - A vitamin:
    3264 micro
  • α-karotin
    10 micro
  • β-karotin
    2327 micro
  • β-crypt
    14 micro
  • Likopin
    35 micro
  • Lut-zea
    3828 micro
Összesen 3483 kcal
  • 13% Fehérje
  • 9% Szénhidrát
  • 12% Zsír
  • 67% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    8.2 g

Zsír

  • Összesen
    7.7 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    53 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    226.1 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    12 mg
  • Kálcium
    21 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    14 mg
  • Foszfor
    87 mg
  • Nátrium
    89 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    5.7 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    42.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    126 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    3 mg
  • D vitamin:
    2 micro
  • K vitamin:
    28 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    33 micro
  • Kolin:
    30 mg
  • Retinol - A vitamin:
    119 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    85 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    1 micro
  • Lut-zea
    139 micro
Összesen 128 kcal

Hozzávalók

A húshoz

A töltelékhez

Elkészítés

A húshoz

  1. Kezdjük a töltike összeállításával: beáztatjuk a kenyeret vízbe.
  2. Ha megszívta magát, jól szétdzsamiszkoljuk.
  3. Apróra vágott hagymát dinszteljük meg olajon, majd adjuk hozzá a szintén apróra vágott petrezselymet.
  4. Fonnyasszuk egy kicsit, adjuk hozzá az elkapart csirkemájat, majorannát. Jól összeforgatjuk, vehetjük le a tűzről.
  5. Ezt a keveréket, ha hűlt egy kicsit, hozzáadjuk a kenyérhez. Teszünk bele 1 tojást, ételízesítőt, borsot, pici pirospaprikát.
  6. A megtisztított combokat ezzel töltjük meg a bőre alatt. Nem kell túl sokat tenni bele, így nem kell varrni.
  7. A töltött combokat egyenkét fűszerezzük kívülről ételízesítővel, borssal, majorannával, és egy jó nagy tepsibe rakjuk őket.
  8. Meglocsoljuk olajjal, és öntünk alá kb 1,5 dl vizet.
  9. Betesszük a sütőbe, és addig sütjük, amíg szép ropogós lesz a teteje és omlós a hús. Le lehet fedni alufóliával is, de egyébként felesleges, így is átsül és puha marad a csirke, legfeljebb a sütési idő lesz valamivel rövidebb.
  • Sütés hőfoka: 200 °C
  • Sütés ideje: 100 perc
  • Elkészítettem: 20 alkalommal
  • Receptkönyvben: 135
  • Tegnapi nézettség: 2
  • 7 napos nézettség: 26
  • Össznézettség: 11371
  • Feltöltés dátuma: 2012. június 24.

Ajánló

Köretként: Krumplipüré, petrezselymes krumpli, rizs, rizii-bizi, sült krumpli Savanyúság: Kovászos uborka... mert ez a kedvencem!

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Felhasználó képe
Lolacska 27 recept

Egyik kedvenc ételünk, ami kiadósságát tekintve az egyik legjobb ár-érték arányban..... Mindig nagy adagot készítek, mert így másnap nem kell főzni, és még a párom is tud belőle vinni dolgozni. A töltike pedig olyan ízű, mint amit anyukám készített. Senki nem tudja úgy készíteni, egyedül a párom.

Hozzávalók

A húshoz

A töltelékhez

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így lesz olyan finom a francia hagymaleves, mint az étteremben

A legtöbben azért szeretnek étterembe járni, mert valljuk be, akadnak olyan klasszikus ételek, amelyek egyszerűen finomabbak, ha egy vendéglátóhely konyháján készítik el őket. Ha valaha is ettél már hagyományos francia hagymalevest étteremben, akkor biztosan téged is megbabonázott a forró, karamellizált hagymákkal teli és olvasztott sajttal csábító leves. Szerencsére otthon is elkészítheted ezt a fantasztikus fogást. Mai Napi Tippünkből kiderül, miként!