r
Nosalty Logó

Töltött csirke ahogy Edit készíti

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojásmentes
VnéEdit
Töltött csirke ahogy Edit készíti
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
210 °C
  • 14% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 13% Zsír

Hozzávalók:

A raguhoz:

A csirke pácolásához:

Összesen 522 kcal
  • 14% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 13% Zsír

Hozzávalók:

A raguhoz:

A csirke pácolásához:

Összesen 3133 kcal
  • 14% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 13% Zsír

Hozzávalók:

A raguhoz:

A csirke pácolásához:

Összesen 128 kcal
  • 14% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 13% Zsír
  • 71% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    41.1 g

Zsír

  • Összesen
    36 g
  • Telített zsírsav
    12 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    14 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    7 g
  • Koleszterin
    167 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    984.8 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    33 mg
  • Kálcium
    199 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    52 mg
  • Foszfor
    398 mg
  • Nátrium
    298 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    7 g
  • Cukor
    3 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    203.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    377 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    27 mg
  • D vitamin:
    25 micro
  • K vitamin:
    7 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    14 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    34 micro
  • Kolin:
    121 mg
  • Retinol - A vitamin:
    153 micro
  • α-karotin
    829 micro
  • β-karotin
    2241 micro
  • β-crypt
    81 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    72 micro
Összesen 522 kcal
  • 14% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 13% Zsír
  • 71% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    246.6 g

Zsír

  • Összesen
    215.7 g
  • Telített zsírsav
    73 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    86 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    40 g
  • Koleszterin
    1001 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    5908.7 g
  • Cink
    20 mg
  • Szelén
    197 mg
  • Kálcium
    1193 mg
  • Vas
    12 mg
  • Magnézium
    311 mg
  • Foszfor
    2387 mg
  • Nátrium
    1787 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    42 g
  • Cukor
    18 mg
  • Élelmi rost
    9 mg

VÍZ

  • Összesen
    1223.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    2263 micro
  • B6 vitamin:
    5 mg
  • B12 Vitamin:
    6 micro
  • E vitamin:
    9 mg
  • C vitamin:
    163 mg
  • D vitamin:
    150 micro
  • K vitamin:
    45 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    82 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    206 micro
  • Kolin:
    725 mg
  • Retinol - A vitamin:
    916 micro
  • α-karotin
    4971 micro
  • β-karotin
    13446 micro
  • β-crypt
    485 micro
  • Likopin
    1 micro
  • Lut-zea
    431 micro
Összesen 3133 kcal
  • 14% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 13% Zsír
  • 71% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    10.2 g

Zsír

  • Összesen
    8.9 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    41 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    244.5 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    8 mg
  • Kálcium
    49 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    13 mg
  • Foszfor
    99 mg
  • Nátrium
    74 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    1.7 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    50.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    94 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    7 mg
  • D vitamin:
    6 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    9 micro
  • Kolin:
    30 mg
  • Retinol - A vitamin:
    38 micro
  • α-karotin
    206 micro
  • β-karotin
    556 micro
  • β-crypt
    20 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    18 micro
Összesen 128 kcal

Hozzávalók

Hozzávalók:

A raguhoz:

A csirke pácolásához:

Elkészítés

Hozzávalók:

  1. Egy egész csirkét kicsontozunk, a szárnyait levágjuk, a hátát eltávolítjuk, a combokat és a melleket is kifilézzük. Lesz 2 fél csirkénk.
  2. A csontokból levest főzünk.
  3. Mustárral lekenjük. A két fél csirkét, ami szépen egybefüggően maradt, sózzuk, borsozzuk, mustárral a belső felét megkenjük. Erre reszelt sajtot szórunk.
  4. Elkészítjük a ragut, míg pácolódik a hús. Olajon a vöröshagymát megdinszteljük, és az előkészített, apróra vágott többi hozzávalókkal készre sütjük. Kissé hűlni hagyjuk, és az egyik fél csirkére ráterítjük, reszelt sajttal megszórjuk. A másik féllel betakarjuk.
  5. Egy hálóba tesszük, alufóliával betakarjuk, és olajjal kent tepsire fektetjük. 210 fokon 50 percig fólia alatt sütjük, majd levesszük a fóliát, és aranysárgára, készre sütjük.
  6. Amikor kihűl, szépen fel lehet szeletelni.
  • Sütés hőfoka: 210 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 70 perc
  • Elkészítettem: 20 alkalommal
  • Receptkönyvben: 19
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 2
  • Össznézettség: 4353
  • Feltöltés dátuma: 2015. február 28.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Felhasználó képe
VnéEdit 295 recept

Fantasztikusan finom, töltelékkel ellátott, zamatos töltött csirke. Hidegen felszeletelve bármely alkalomkor megállja a helyét.

Hozzávalók

Hozzávalók:

A raguhoz:

A csirke pácolásához:

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így gondozzuk helyesen az aloe verát

Az aloe vera egy igen sokoldalú növény, amit mind a gyógyászatban, mind a szépségápolásban már hosszú évszázadok óta használnak. De hogyan tarthatjuk életben a négy fal között, hogy mi is élvezhessük az előnyeit anélkül, hogy boltba vagy drogériába kellene rohannunk a belőle készült termékekekért?