r
Nosalty Logó

Tojásos-kolbászos egybesült fasírt

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Salamon Csilla
Tojásos-kolbászos egybesült fasírt
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
200 °C
  • 15% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 16% Zsír
Összesen 912 kcal
  • 15% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 16% Zsír
Összesen 3643 kcal
  • 15% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 16% Zsír
Összesen 213 kcal
  • 15% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 16% Zsír
  • 62% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    59 g

Zsír

  • Összesen
    62.5 g
  • Telített zsírsav
    21 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    17 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    9 g
  • Koleszterin
    468 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2477.6 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    71 mg
  • Kálcium
    312 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    67 mg
  • Foszfor
    603 mg
  • Nátrium
    1415 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    26.1 g
  • Cukor
    4 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    241.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    331 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    6 mg
  • C vitamin:
    59 mg
  • D vitamin:
    110 micro
  • K vitamin:
    189 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    9 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    107 micro
  • Kolin:
    385 mg
  • Retinol - A vitamin:
    231 micro
  • α-karotin
    7 micro
  • β-karotin
    1117 micro
  • β-crypt
    171 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1059 micro
Összesen 912 kcal
  • 15% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 16% Zsír
  • 62% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    235.8 g

Zsír

  • Összesen
    249.9 g
  • Telített zsírsav
    86 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    69 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    34 g
  • Koleszterin
    1873 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    9910.2 g
  • Cink
    18 mg
  • Szelén
    284 mg
  • Kálcium
    1247 mg
  • Vas
    18 mg
  • Magnézium
    270 mg
  • Foszfor
    2410 mg
  • Nátrium
    5661 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    104.4 g
  • Cukor
    16 mg
  • Élelmi rost
    12 mg

VÍZ

  • Összesen
    966.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1326 micro
  • B6 vitamin:
    4 mg
  • B12 Vitamin:
    8 micro
  • E vitamin:
    25 mg
  • C vitamin:
    235 mg
  • D vitamin:
    439 micro
  • K vitamin:
    755 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    4 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    4 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    36 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    428 micro
  • Kolin:
    1542 mg
  • Retinol - A vitamin:
    926 micro
  • α-karotin
    26 micro
  • β-karotin
    4467 micro
  • β-crypt
    683 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    4236 micro
Összesen 3643 kcal
  • 15% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 16% Zsír
  • 62% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    13.8 g

Zsír

  • Összesen
    14.7 g
  • Telített zsírsav
    5 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    110 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    581.6 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    17 mg
  • Kálcium
    73 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    16 mg
  • Foszfor
    141 mg
  • Nátrium
    332 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    6.1 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    56.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    78 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    14 mg
  • D vitamin:
    26 micro
  • K vitamin:
    44 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    25 micro
  • Kolin:
    90 mg
  • Retinol - A vitamin:
    54 micro
  • α-karotin
    2 micro
  • β-karotin
    262 micro
  • β-crypt
    40 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    249 micro
Összesen 213 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. 4 db tojást keményre főzünk, majd felkarikázzuk a kolbásszal együtt. Paprikát felkockázzuk.
  2. Zsemléket vízbe áztatjuk.
  3. Vöröshagymát felkockázzuk, olajon megdinszteljük. Hozzáadjuk a darált húshoz a vízből kinyomkodott zsemlékkel együtt.
  4. Beletesszük a tojást, zsemlemorzsát, lisztet, mustárt, fokhagymát, meghintjük fűszerpaprikával, ízlés szerint sózzuk, fűszerezzük.
  5. Jól összedolgozzuk. Tépünk le alufóliát, arra rásimítjuk a húsos masszát téglalap alakúra.
  6. Elterítjük rajta a tojáskarikákat, feldarabolt paprikát, kolbászt, megszórjuk reszelt sajttal, és szorosan feltekerjük.
  7. Olajjal kikent tepsibe fektetjük, tojással lekenjük, és készre sütjük.
  • Sütés hőfoka: 200 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 30 perc
  • Receptkönyvben: 63
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 2
  • Össznézettség: 7497
  • Feltöltés dátuma: 2016. május 06.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Tojásos-kolbászos egybesült fasírt
Salamon Csilla 1202 recept

Bármilyen körettel tálalható.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így lesz olyan finom a francia hagymaleves, mint az étteremben

A legtöbben azért szeretnek étterembe járni, mert valljuk be, akadnak olyan klasszikus ételek, amelyek egyszerűen finomabbak, ha egy vendéglátóhely konyháján készítik el őket. Ha valaha is ettél már hagyományos francia hagymalevest étteremben, akkor biztosan téged is megbabonázott a forró, karamellizált hagymákkal teli és olvasztott sajttal csábító leves. Szerencsére otthon is elkészítheted ezt a fantasztikus fogást. Mai Napi Tippünkből kiderül, miként!