r
Nosalty Logó

Tésztában sült sertésvagdalt

cukormentes laktózmentes glutént tartalmaz tejmentes tojást tartalmaz
Regnum
Tésztában sült sertésvagdalt
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 17% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 13% Zsír
Összesen 517 kcal
  • 17% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 13% Zsír
Összesen 3096 kcal
  • 17% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 13% Zsír
Összesen 206 kcal
  • 17% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 13% Zsír
  • 61% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • B6 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    40.1 g

Zsír

  • Összesen
    28.7 g
  • Telített zsírsav
    11 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    10 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    172 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    802.4 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    46 mg
  • Kálcium
    48 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    44 mg
  • Foszfor
    406 mg
  • Nátrium
    253 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    22.4 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    139.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    48 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    46 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    10 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    17 micro
  • Kolin:
    160 mg
  • Retinol - A vitamin:
    31 micro
  • α-karotin
    5 micro
  • β-karotin
    178 micro
  • β-crypt
    43 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    210 micro
Összesen 517 kcal
  • 17% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 13% Zsír
  • 61% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • B6 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    240.4 g

Zsír

  • Összesen
    172 g
  • Telített zsírsav
    66 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    61 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    23 g
  • Koleszterin
    1032 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    4814.4 g
  • Cink
    19 mg
  • Szelén
    277 mg
  • Kálcium
    286 mg
  • Vas
    10 mg
  • Magnézium
    264 mg
  • Foszfor
    2439 mg
  • Nátrium
    1519 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    134.6 g
  • Cukor
    8 mg
  • Élelmi rost
    8 mg

VÍZ

  • Összesen
    839.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    287 micro
  • B6 vitamin:
    7 mg
  • B12 Vitamin:
    6 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    9 mg
  • D vitamin:
    278 micro
  • K vitamin:
    5 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    5 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    3 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    59 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    102 micro
  • Kolin:
    960 mg
  • Retinol - A vitamin:
    187 micro
  • α-karotin
    31 micro
  • β-karotin
    1065 micro
  • β-crypt
    258 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1260 micro
Összesen 3096 kcal
  • 17% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 13% Zsír
  • 61% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • B6 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    16 g

Zsír

  • Összesen
    11.4 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    68 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    319.5 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    18 mg
  • Kálcium
    19 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    17 mg
  • Foszfor
    162 mg
  • Nátrium
    101 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    8.9 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    55.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    19 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    18 micro
  • K vitamin:
    0 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    7 micro
  • Kolin:
    64 mg
  • Retinol - A vitamin:
    12 micro
  • α-karotin
    2 micro
  • β-karotin
    71 micro
  • β-crypt
    17 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    84 micro
Összesen 206 kcal
  • Nosalty kipróbálta

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A karajszeleteket apró kockákra vágjuk fel. Majd öntsük egy nagy keverőtálba, és adjuk még hozzá a darált sertéshúst is.
  2. Erre jöhet a zúzott fokhagyma, dinsztelt hagyma, egy vízbe áztatott zsemle összemorzsolva, aztán fűszerezzük a fűszerpaprikával, majoránnával, szárított petrezselyemmel. Majd törjünk rá az egészre egy tojást, és sózzuk meg a húst. Ezután pedig keverjük jól össze az egészet, hogy szép masszát kapjunk.
  3. Egy sütőformát vajazzunk ki, és egy leveles tésztával béleljük szépen ki.
  4. Aztán töltsük meg a húsos töltelékkel az egészet, és a legvégén szépen fedjük be a tetejét is.
  5. Vágjunk 3 apró "szellőzőnyílást" a tésztába, és egy tojássárgájával kenjük szépen át a tésztát.
  6. Tegyük 160 fokra előmelegített sütőbe másfél órára. Sütés után várjunk vele legalább 20 percet, mielőtt felvágnánk, de a legjobb, ha teljesen kihűlt, mert úgy szebb szeleteket lehet vágni.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 90 perc
  • Receptkönyvben: 92
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 1
  • Össznézettség: 6404
  • Feltöltés dátuma: 2016. november 17.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Az angolok egyik nagy kedvence a különféle húsos pite. Amennyiben szeretnénk gyorsabban és egyszerűbben a húsos pitéhez hasonló ételt az asztalra varázsolni, akkor ezzel a recepttel nem lehet mellényúlni!

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek