r
Nosalty Logó

Tejszínkrémes narancszselatinnal

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojást tartalmaz
NS
Tejszínkrémes narancszselatinnal
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 5% Fehérje
  • 16% Szénhidrát
  • 22% Zsír

Piskóta

Krém

Bevonat

Összesen 460 kcal
  • 5% Fehérje
  • 16% Szénhidrát
  • 22% Zsír

Piskóta

Krém

Bevonat

Összesen 5496 kcal
  • 5% Fehérje
  • 16% Szénhidrát
  • 22% Zsír

Piskóta

Krém

Bevonat

Összesen 266 kcal
  • 5% Fehérje
  • 16% Szénhidrát
  • 22% Zsír
  • 57% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    8.9 g

Zsír

  • Összesen
    36.6 g
  • Telített zsírsav
    15 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    15 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    5 g
  • Koleszterin
    139 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    574.5 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    8 mg
  • Kálcium
    152 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    69 mg
  • Foszfor
    244 mg
  • Nátrium
    99 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    26.2 g
  • Cukor
    20 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    95.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    246 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    5 mg
  • C vitamin:
    17 mg
  • D vitamin:
    28 micro
  • K vitamin:
    9 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    30 micro
  • Kolin:
    82 mg
  • Retinol - A vitamin:
    236 micro
  • α-karotin
    3 micro
  • β-karotin
    89 micro
  • β-crypt
    64 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    153 micro
Összesen 460 kcal
  • 5% Fehérje
  • 16% Szénhidrát
  • 22% Zsír
  • 57% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    107.1 g

Zsír

  • Összesen
    439.1 g
  • Telített zsírsav
    177 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    178 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    57 g
  • Koleszterin
    1663 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    6893.9 g
  • Cink
    13 mg
  • Szelén
    93 mg
  • Kálcium
    1818 mg
  • Vas
    20 mg
  • Magnézium
    823 mg
  • Foszfor
    2923 mg
  • Nátrium
    1194 mg
  • Réz
    3 mg
  • Mangán
    5 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    314.9 g
  • Cukor
    244 mg
  • Élelmi rost
    28 mg

VÍZ

  • Összesen
    1142.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    2949 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    4 micro
  • E vitamin:
    65 mg
  • C vitamin:
    206 mg
  • D vitamin:
    336 micro
  • K vitamin:
    102 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    4 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    9 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    366 micro
  • Kolin:
    986 mg
  • Retinol - A vitamin:
    2827 micro
  • α-karotin
    32 micro
  • β-karotin
    1065 micro
  • β-crypt
    764 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1831 micro
Összesen 5496 kcal
  • 5% Fehérje
  • 16% Szénhidrát
  • 22% Zsír
  • 57% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    5.2 g

Zsír

  • Összesen
    21.2 g
  • Telített zsírsav
    9 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    9 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    80 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    332.6 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    5 mg
  • Kálcium
    88 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    40 mg
  • Foszfor
    141 mg
  • Nátrium
    58 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    15.2 g
  • Cukor
    12 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    55.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    142 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    10 mg
  • D vitamin:
    16 micro
  • K vitamin:
    5 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    18 micro
  • Kolin:
    48 mg
  • Retinol - A vitamin:
    136 micro
  • α-karotin
    2 micro
  • β-karotin
    51 micro
  • β-crypt
    37 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    88 micro
Összesen 266 kcal

Hozzávalók

Piskóta

Krém

Bevonat

Elkészítés

Piskóta

  1. Margarint a cukorral, a tojások sárgájával, a vaníliás cukorral habosra keverjük. Belekeverjük a csokoládét, a mandulát, a konyakot, a rumot és a sütőport, végül beleforgatjuk a kemény habbá vert tojásfehérjét.
  2. A tésztát egy 26 cm átmérőjű, papírral bélelt tortaformába simítjuk, előmelegített sütőben kb. 30 percig sütjük. A formából kivéve rácson kihűtjük.

Krém

  1. A krémhez a tejfölt elkeverjük az italporral. A zselatint a tasakon leírtak szerint elkészítjük, és belekeverjük a tejfölbe. Amint a krém dermedni kezd, beleforgatjuk a habfixálóval kemény habbá vert tejszínt.

Bevonat

  1. A tésztát visszatesszük a tortakarikába, és rásimítjuk a masszát. A csomagoláson lévő utasítás szerint a narancslével elkészítjük a tortazselét. Hagyjuk kihűlni, és a torta tetejére kenjük. Hűtőben hagyjuk dermedni.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Tepsi mérete: 26
  • Sütés ideje: 30 perc
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 13
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 819
  • Feltöltés dátuma: 2015. július 03.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Könnyű és finom.

Hozzávalók

Piskóta

Krém

Bevonat

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így lesz olyan finom a francia hagymaleves, mint az étteremben

A legtöbben azért szeretnek étterembe járni, mert valljuk be, akadnak olyan klasszikus ételek, amelyek egyszerűen finomabbak, ha egy vendéglátóhely konyháján készítik el őket. Ha valaha is ettél már hagyományos francia hagymalevest étteremben, akkor biztosan téged is megbabonázott a forró, karamellizált hagymákkal teli és olvasztott sajttal csábító leves. Szerencsére otthon is elkészítheted ezt a fantasztikus fogást. Mai Napi Tippünkből kiderül, miként!