r
Nosalty Logó

Tejszínes mártásban sült csirkecomb

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojásmentes
Salamon Csilla
Tejszínes mártásban sült csirkecomb
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
200 °C
  • 15% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 19% Zsír
Összesen 753 kcal
  • 15% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 19% Zsír
Összesen 3008 kcal
  • 15% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 19% Zsír
Összesen 200 kcal
  • 15% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 19% Zsír
  • 64% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    46.1 g

Zsír

  • Összesen
    59.3 g
  • Telített zsírsav
    21 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    23 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    11 g
  • Koleszterin
    256 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1641 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    47 mg
  • Kálcium
    350 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    55 mg
  • Foszfor
    568 mg
  • Nátrium
    614 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    6.9 g
  • Cukor
    5 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    201.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    182 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    14 micro
  • K vitamin:
    7 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    10 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    14 micro
  • Kolin:
    113 mg
  • Retinol - A vitamin:
    179 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    39 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    905 micro
  • Lut-zea
    242 micro
Összesen 753 kcal
  • 15% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 19% Zsír
  • 64% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    184.5 g

Zsír

  • Összesen
    237.1 g
  • Telített zsírsav
    83 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    91 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    43 g
  • Koleszterin
    1024 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    6564.2 g
  • Cink
    17 mg
  • Szelén
    188 mg
  • Kálcium
    1401 mg
  • Vas
    7 mg
  • Magnézium
    220 mg
  • Foszfor
    2274 mg
  • Nátrium
    2457 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    27.6 g
  • Cukor
    19 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    807.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    728 micro
  • B6 vitamin:
    3 mg
  • B12 Vitamin:
    8 micro
  • E vitamin:
    16 mg
  • C vitamin:
    6 mg
  • D vitamin:
    57 micro
  • K vitamin:
    26 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    40 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    56 micro
  • Kolin:
    452 mg
  • Retinol - A vitamin:
    715 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    154 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    3619 micro
  • Lut-zea
    968 micro
Összesen 3008 kcal
  • 15% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 19% Zsír
  • 64% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    12.2 g

Zsír

  • Összesen
    15.7 g
  • Telített zsírsav
    6 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    6 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    68 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    435.6 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    12 mg
  • Kálcium
    93 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    15 mg
  • Foszfor
    151 mg
  • Nátrium
    163 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    1.8 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    53.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    48 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    4 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    4 micro
  • Kolin:
    30 mg
  • Retinol - A vitamin:
    47 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    10 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    240 micro
  • Lut-zea
    64 micro
Összesen 200 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A csirkecombot megmossuk, besózzuk, ízlés szerint fűszerezzük.
  2. Olajjal kikent tepsibe fektetjük.
  3. A tejszínt kikeverjük a tejjel, ketchuppal, zúzott fokhagymával.
  4. Ezzel a szósszal leöntjük a húst, majd alufóliával letakarva puhára pároljuk.
  5. Amikor megpuhult, rátesszük a lapkasajtot, és fólia nélkül még további 10 percig sütjük.
  • Sütés hőfoka: 200 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 90 perc
  • Elkészítettem: 20 alkalommal
  • Receptkönyvben: 270
  • Tegnapi nézettség: 3
  • 7 napos nézettség: 20
  • Össznézettség: 18658
  • Feltöltés dátuma: 2017. augusztus 23.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Tejszínes mártásban sült csirkecomb
Salamon Csilla 1202 recept

Az egyik legfinomabb, legpuhább hús.

Címlapról ajánljuk

További cikkek