r
Nosalty Logó

Tárcsán sült vegyestál

cukormentes laktózmentes gluténmentes tejmentes tojásmentes
nyultanti
Tárcsán sült vegyestál
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
  • 8% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 4% Zsír
Összesen 526 kcal
  • 8% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 4% Zsír
Összesen 3158 kcal
  • 8% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 4% Zsír
Összesen 84 kcal
  • 8% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 4% Zsír
  • 79% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Magnézium
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • B6 vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    41.4 g

Zsír

  • Összesen
    21.8 g
  • Telített zsírsav
    8 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    14 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    114 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    878.9 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    45 mg
  • Kálcium
    105 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    106 mg
  • Foszfor
    509 mg
  • Nátrium
    106 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    41.4 g
  • Cukor
    5 mg
  • Élelmi rost
    7 mg

VÍZ

  • Összesen
    386.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    57 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    87 mg
  • D vitamin:
    43 micro
  • K vitamin:
    197 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    12 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    91 micro
  • Kolin:
    129 mg
  • Retinol - A vitamin:
    3 micro
  • α-karotin
    9 micro
  • β-karotin
    637 micro
  • β-crypt
    3 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1203 micro
Összesen 526 kcal
  • 8% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 4% Zsír
  • 79% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Magnézium
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • B6 vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    248.7 g

Zsír

  • Összesen
    130.8 g
  • Telített zsírsav
    46 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    85 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    26 g
  • Koleszterin
    683 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    5273.6 g
  • Cink
    23 mg
  • Szelén
    273 mg
  • Kálcium
    627 mg
  • Vas
    23 mg
  • Magnézium
    634 mg
  • Foszfor
    3055 mg
  • Nátrium
    633 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    248.7 g
  • Cukor
    28 mg
  • Élelmi rost
    42 mg

VÍZ

  • Összesen
    2319.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    340 micro
  • B6 vitamin:
    11 mg
  • B12 Vitamin:
    5 micro
  • E vitamin:
    6 mg
  • C vitamin:
    523 mg
  • D vitamin:
    256 micro
  • K vitamin:
    1183 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    6 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    3 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    72 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    547 micro
  • Kolin:
    776 mg
  • Retinol - A vitamin:
    20 micro
  • α-karotin
    52 micro
  • β-karotin
    3824 micro
  • β-crypt
    17 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    7216 micro
Összesen 3158 kcal
  • 8% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 4% Zsír
  • 79% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Magnézium
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • B6 vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    6.6 g

Zsír

  • Összesen
    3.5 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    18 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    140.1 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    7 mg
  • Kálcium
    17 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    17 mg
  • Foszfor
    81 mg
  • Nátrium
    17 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    6.6 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    61.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    9 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    14 mg
  • D vitamin:
    7 micro
  • K vitamin:
    31 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    15 micro
  • Kolin:
    21 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    102 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    192 micro
Összesen 84 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A húst egy kicsit nagyobb méretű kockákra vágjuk, mint a pörkölthöz. A burgonyát meghámozzuk, kockázzuk. A paprikát feldaraboljuk, a hagymát karikákra vágjuk a zöldjével együtt.
  2. A szolid lángokkal lobogó tűz fölé állított tárcsán a zsírt megolvasztjuk, majd rádobjuk a húst, kissé átpirítjuk.
  3. Ezt követően valamennyi hozzávalót rázúdítjuk, sózzuk, borsozzuk.
  4. Sűrűn kevergetve és időnként kóstolgatva addig sütögetjük, amíg a hús egészen puha nem lesz.
  • Sütés ideje: 60 perc
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 58
  • Tegnapi nézettség: 5
  • 7 napos nézettség: 27
  • Össznézettség: 11962
  • Feltöltés dátuma: 2014. július 02.

Ajánló

Piríthatunk szalonnát is, és kezdhetjük a sütögetést annak a zsírján, tehetünk bele paradicsomot, készíthetjük csirkehússal is.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Tárcsán sült vegyestál
nyultanti 100 recept

A szabad tűzön főtt ételnek nincs párja! Nem is kizárólag az íze miatt, de a közös sütés-főzés során olyan hangulat alakul ki, ami felejthetetlenné teszi ezeket a perceket. Ez a recept rendívül egyszerű, de a tárcsán sütéshez nem is kellenek bonyolult rafinériák, ettől tökéletes. Egyszerűen kinyitottuk a hűtőt, és ezt alkottuk belőle.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így lesz olyan finom a francia hagymaleves, mint az étteremben

A legtöbben azért szeretnek étterembe járni, mert valljuk be, akadnak olyan klasszikus ételek, amelyek egyszerűen finomabbak, ha egy vendéglátóhely konyháján készítik el őket. Ha valaha is ettél már hagyományos francia hagymalevest étteremben, akkor biztosan téged is megbabonázott a forró, karamellizált hagymákkal teli és olvasztott sajttal csábító leves. Szerencsére otthon is elkészítheted ezt a fantasztikus fogást. Mai Napi Tippünkből kiderül, miként!