r
Nosalty Logó

Színes-borsos steak barna mártással

cukormentes laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojásmentes
Szimran
Színes-borsos steak barna mártással
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
  • 12% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 10% Zsír
Összesen 359 kcal
  • 12% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 10% Zsír
Összesen 1434 kcal
  • 12% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 10% Zsír
Összesen 116 kcal
  • 12% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 10% Zsír
  • 75% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • B6 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    26.9 g

Zsír

  • Összesen
    23.3 g
  • Telített zsírsav
    12 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    8 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    139 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    610.1 g
  • Cink
    5 mg
  • Szelén
    13 mg
  • Kálcium
    94 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    43 mg
  • Foszfor
    305 mg
  • Nátrium
    149 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    7.7 g
  • Cukor
    4 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    171.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    97 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    3 mg
  • D vitamin:
    1 micro
  • K vitamin:
    6 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    9 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    25 micro
  • Kolin:
    13 mg
  • Retinol - A vitamin:
    94 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    32 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    1 micro
  • Lut-zea
    15 micro
Összesen 359 kcal
  • 12% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 10% Zsír
  • 75% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • B6 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    107.5 g

Zsír

  • Összesen
    93.1 g
  • Telített zsírsav
    48 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    31 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    5 g
  • Koleszterin
    557 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2440.2 g
  • Cink
    18 mg
  • Szelén
    51 mg
  • Kálcium
    377 mg
  • Vas
    6 mg
  • Magnézium
    171 mg
  • Foszfor
    1218 mg
  • Nátrium
    597 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    30.7 g
  • Cukor
    15 mg
  • Élelmi rost
    6 mg

VÍZ

  • Összesen
    685.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    389 micro
  • B6 vitamin:
    3 mg
  • B12 Vitamin:
    7 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    13 mg
  • D vitamin:
    4 micro
  • K vitamin:
    25 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    35 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    101 micro
  • Kolin:
    53 mg
  • Retinol - A vitamin:
    378 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    127 micro
  • β-crypt
    3 micro
  • Likopin
    2 micro
  • Lut-zea
    61 micro
Összesen 1434 kcal
  • 12% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 10% Zsír
  • 75% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • B6 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    8.8 g

Zsír

  • Összesen
    7.6 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    45 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    199 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    4 mg
  • Kálcium
    31 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    14 mg
  • Foszfor
    99 mg
  • Nátrium
    49 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    2.5 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    55.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    32 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    8 micro
  • Kolin:
    4 mg
  • Retinol - A vitamin:
    31 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    10 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    5 micro
Összesen 116 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A húst enyhén klopfoljuk ki. A vöröshagymát tisztítsuk meg és daraboljuk fel nagyon finomra. Egy serpenyőben olvasszuk fel a vajat. Süssünk aranybarna kérget a hússzeletekre. Kb. 4-5 perc alatt oldalanként. Majd vegyük ki a hússzeleteket, és tegyük pár percre félre.
  2. A serpenyőben pirítsuk meg a hagymát, majd öntsük fel a konyakkal. Öntsük hozzá a tejszínt, főzzük sűrűre lassú lángon, és fűszerezzük sóval, cayenne borssal, zöld borssal. Tegyük vissza a hússzeleteket, főzzük készre, szórjuk meg a vörös borssal is.
  • Elkészítettem: 3 alkalommal
  • Receptkönyvben: 86
  • Tegnapi nézettség: 2
  • 7 napos nézettség: 8
  • Össznézettség: 3956
  • Feltöltés dátuma: 2019. május 24.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Színes-borsos steak barna mártással
Szimran 144 recept

Krokettel, salátával egy pikáns, mégis harmonikus ízvilág. A bors mennyiségét ízlés szerint csökkenthető.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így gondozzuk helyesen az aloe verát

Az aloe vera egy igen sokoldalú növény, amit mind a gyógyászatban, mind a szépségápolásban már hosszú évszázadok óta használnak. De hogyan tarthatjuk életben a négy fal között, hogy mi is élvezhessük az előnyeit anélkül, hogy boltba vagy drogériába kellene rohannunk a belőle készült termékekekért?