Szia Boszi!
Tetszik a recept, van-e jelentősége, hogy milyen almával készül? Édes, vagy savanyú?
Én őszibarackot párosítottam szilvával (héj nélkül) és citromkarikákkal, szegfűszeggel főztem össze.
Nagyon kellemes csemege. Szilvi
Szia Szilvi!
Ennél a receptnél nincs jelentősége az alma fajtájának. Azt tettem bele ami itthon volt, ugyanis ez inkább a szilva kiegészítése miatt történt,hogy legyen meg az előírt súly.
Én is párosította már őszi másik gyümölccsel és különböző fűszerekkel. Citromkarikát majd én is kipróbálom. Eddig csak a citromlét nyomtam bele. A szilva héja engem nem zavart soha, így azzal nem babrálok.
Üdv. Marcsi-Boszi
Hozzászólások (3)
A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!
Szia Boszi!
Tetszik a recept, van-e jelentősége, hogy milyen almával készül? Édes, vagy savanyú?
Én őszibarackot párosítottam szilvával (héj nélkül) és citromkarikákkal, szegfűszeggel főztem össze.
Nagyon kellemes csemege. Szilvi
Szia Szilvi!
Ennél a receptnél nincs jelentősége az alma fajtájának. Azt tettem bele ami itthon volt, ugyanis ez inkább a szilva kiegészítése miatt történt,hogy legyen meg az előírt súly.
Én is párosította már őszi másik gyümölccsel és különböző fűszerekkel. Citromkarikát majd én is kipróbálom. Eddig csak a citromlét nyomtam bele. A szilva héja engem nem zavart soha, így azzal nem babrálok.
Üdv. Marcsi-Boszi
Milyen "válaszra vár"-nak? Bocsi, de nem értem.