r
Nosalty Logó

Szerecsendiós-chilis hús salsa verde-s krumplival

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojásmentes
NS
Szerecsendiós-chilis hús salsa verde-s krumplival
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
  • 9% Fehérje
  • 13% Szénhidrát
  • 11% Zsír

A húshoz és a szerecsendiós-chilis páchoz

A burgonyához és a salsa verdéhez

Összesen 646 kcal
  • 9% Fehérje
  • 13% Szénhidrát
  • 11% Zsír

A húshoz és a szerecsendiós-chilis páchoz

A burgonyához és a salsa verdéhez

Összesen 2585 kcal
  • 9% Fehérje
  • 13% Szénhidrát
  • 11% Zsír

A húshoz és a szerecsendiós-chilis páchoz

A burgonyához és a salsa verdéhez

Összesen 158 kcal
  • 9% Fehérje
  • 13% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 67% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    32 g

Zsír

  • Összesen
    38.4 g
  • Telített zsírsav
    13 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    23 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    5 g
  • Koleszterin
    109 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2030.1 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    38 mg
  • Kálcium
    120 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    92 mg
  • Foszfor
    386 mg
  • Nátrium
    1385 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    45.1 g
  • Cukor
    19 mg
  • Élelmi rost
    5 mg

VÍZ

  • Összesen
    230.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    171 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    43 mg
  • D vitamin:
    28 micro
  • K vitamin:
    214 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    10 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    49 micro
  • Kolin:
    101 mg
  • Retinol - A vitamin:
    87 micro
  • α-karotin
    6 micro
  • β-karotin
    871 micro
  • β-crypt
    3 micro
  • Likopin
    5753 micro
  • Lut-zea
    806 micro
Összesen 646 kcal
  • 9% Fehérje
  • 13% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 67% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    128.1 g

Zsír

  • Összesen
    153.4 g
  • Telített zsírsav
    51 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    92 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    19 g
  • Koleszterin
    438 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    8120.6 g
  • Cink
    14 mg
  • Szelén
    151 mg
  • Kálcium
    481 mg
  • Vas
    17 mg
  • Magnézium
    368 mg
  • Foszfor
    1544 mg
  • Nátrium
    5539 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    5 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    180.3 g
  • Cukor
    76 mg
  • Élelmi rost
    20 mg

VÍZ

  • Összesen
    921.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    683 micro
  • B6 vitamin:
    5 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    15 mg
  • C vitamin:
    173 mg
  • D vitamin:
    113 micro
  • K vitamin:
    855 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    3 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    3 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    39 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    196 micro
  • Kolin:
    403 mg
  • Retinol - A vitamin:
    347 micro
  • α-karotin
    23 micro
  • β-karotin
    3483 micro
  • β-crypt
    13 micro
  • Likopin
    23011 micro
  • Lut-zea
    3225 micro
Összesen 2585 kcal
  • 9% Fehérje
  • 13% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 67% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    7.9 g

Zsír

  • Összesen
    9.4 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    6 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    27 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    498.4 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    9 mg
  • Kálcium
    30 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    23 mg
  • Foszfor
    95 mg
  • Nátrium
    340 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    11.1 g
  • Cukor
    5 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    56.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    42 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    11 mg
  • D vitamin:
    7 micro
  • K vitamin:
    52 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    12 micro
  • Kolin:
    25 mg
  • Retinol - A vitamin:
    21 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    214 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    1412 micro
  • Lut-zea
    198 micro
Összesen 158 kcal

Hozzávalók

A húshoz és a szerecsendiós-chilis páchoz

A burgonyához és a salsa verdéhez

Elkészítés

A húshoz és a szerecsendiós-chilis páchoz

  1. A krumplikat átmossuk, és dörzsölős kefével leszedjük a héját. A hússzeleteket megmossuk.
  2. A krumplikat feltesszük főni sóval. Közben a salsa verde hozzávalóit vagy összezúzzuk, vagy turmixgépbe téve masszává turmixoljuk.
  3. A pác összetevőit egy lábasba tesszük, lassan összeforraljuk és hagyjuk kihűlni, majd bekenjük vele a húst és hagyjuk állni legalább 2 órán át a hűtőszekrényben. (Ha van rá lehetőségünk, akkor egy egész éjszakás pihenés még jobb hatással lesz rá.)
  4. A húst grillen megsütjük, közben a maradék pácot egy kicsi vízzel összeforraljuk és kiváló szósz készül belőle.
  5. Közben a megfőzött és kihűlt krumplikat elkeverjük ízlés szerinti mennyiségű salsa verdével.
  • Sütés ideje: 40 perc
  • Receptkönyvben: 42
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 1
  • Össznézettség: 7251
  • Feltöltés dátuma: 2009. július 24.

Ajánló

Nyáron, grillen az igazi.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Szakácsok könyvéből a pác, Jamie Olivertől a krumplisaláta. Verhetetlen kombináció.

Hozzávalók

A húshoz és a szerecsendiós-chilis páchoz

A burgonyához és a salsa verdéhez

Címlapról ajánljuk

További cikkek