Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Szarvasgerinc diókéregben sütve céklapürével és vörösboros céklaraguval recept

hozzászólások (5)

energiamegoszlás

energiatartalom / 1 adag *

A húshoz

A diókéreghez

A céklapüréhez

A raguhoz

összesen: 778 kcal

energiatartalom a teljes receptre / 4 adag *

A húshoz

A diókéreghez

A céklapüréhez

A raguhoz

összesen: 3100 kcal

energiatartalom / 100 g *

A húshoz

A diókéreghez

A céklapüréhez

A raguhoz

összesen: 133 kcal

Hozzászólások (5)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Eskete
Eskete Fri, 2017-12-22 16:18

Kedves Nosalty
Én ügy tudom hogy a vadhúst nem szabad félig megsütve fogyasztani,különböző -a húsban lévő csak főzéssel,sütéssel- eltávolítható - baktériumok miatt.
Kérem hogy cáfolja vagy igazolja a feltevésem.
Köszönettel,

778
szarvashús 60 dkg
kakukkfű 2 szál
vaj 3 dkg
olívaolaj 2 ek
0 ízlés szerint
dió 10 dkg
rozskenyér 10 dkg
petrezselyem 1 csokor
vaj 3 dkg
cékla 2 közepes db
0 ízlés szerint
olívaolaj 1 ek
cékla 2 közepes db
0 ízlés szerint
olívaolaj 1 ek
nádcukor 1 ek
vörösborecet 1 dl
vörösbor 2 dl
vaj 3 dkg