r
Nosalty Logó

Sütőben sült sajttallérok

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
sPM
Sütőben sült sajttallérok
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
200 °C
  • 23% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 31% Zsír

Sajt előkészítése

Sajt sütése

Összesen 1408 kcal
  • 23% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 31% Zsír

Sajt előkészítése

Sajt sütése

Összesen 5631 kcal
  • 23% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 31% Zsír

Sajt előkészítése

Sajt sütése

Összesen 375 kcal
  • 23% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 31% Zsír
  • 41% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Kálcium
  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    84.3 g

Zsír

  • Összesen
    112.7 g
  • Telített zsírsav
    62 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    34 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    6 g
  • Koleszterin
    359 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    6437.6 g
  • Cink
    13 mg
  • Szelén
    91 mg
  • Kálcium
    2342 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    100 mg
  • Foszfor
    1684 mg
  • Nátrium
    2206 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    14.9 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    149.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    893 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    6 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    62 micro
  • K vitamin:
    6 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    62 micro
  • Kolin:
    106 mg
  • Retinol - A vitamin:
    880 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    157 micro
  • β-crypt
    3 micro
  • Likopin
    1 micro
  • Lut-zea
    71 micro
Összesen 1408 kcal
  • 23% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 31% Zsír
  • 41% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Kálcium
  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    337.3 g

Zsír

  • Összesen
    450.8 g
  • Telített zsírsav
    250 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    136 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    24 g
  • Koleszterin
    1436 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    25750.4 g
  • Cink
    50 mg
  • Szelén
    362 mg
  • Kálcium
    9370 mg
  • Vas
    5 mg
  • Magnézium
    402 mg
  • Foszfor
    6736 mg
  • Nátrium
    8824 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    59.6 g
  • Cukor
    3 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    597.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    3571 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    24 micro
  • E vitamin:
    8 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    248 micro
  • K vitamin:
    25 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    5 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    9 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    246 micro
  • Kolin:
    425 mg
  • Retinol - A vitamin:
    3519 micro
  • α-karotin
    4 micro
  • β-karotin
    628 micro
  • β-crypt
    12 micro
  • Likopin
    4 micro
  • Lut-zea
    284 micro
Összesen 5631 kcal
  • 23% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 31% Zsír
  • 41% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Kálcium
  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    22.5 g

Zsír

  • Összesen
    30.1 g
  • Telített zsírsav
    17 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    9 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    96 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1716.7 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    24 mg
  • Kálcium
    625 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    27 mg
  • Foszfor
    449 mg
  • Nátrium
    588 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    4 g
  • Cukor
    0 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    39.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    238 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    17 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    16 micro
  • Kolin:
    28 mg
  • Retinol - A vitamin:
    235 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    42 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    19 micro
Összesen 375 kcal

Hozzávalók

Sajt előkészítése

Sajt sütése

Elkészítés

Sajt előkészítése

  1. A sajtokat nagy lyukú reszelőn lereszeljük, majd kicsit összekeverjük.
  2. A sajthoz hozzáadjuk a tojást és a lisztet, valamint a felkockázott szalonnát.
  3. Összekeverjük, majd kézzel golyókat formázunk, amelyeket kissé szétlapítunk.
  4. A szétlapított sajttallérokat hűtőben pihentetjük negyed órát.

Sajt sütése

  1. Az előzőleg kivajazott gáztepsire helyezzük a tallérokat, majd a tepsit a 200 fokra előmelegített sütőbe helyezzük.
  2. Miközben megsül a sajt, ízlés szerint köretet készítünk hozzá.
  • Sütés hőfoka: 200 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 20 perc
  • Elkészítettem: 3 alkalommal
  • Receptkönyvben: 245
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 7
  • Össznézettség: 11973
  • Feltöltés dátuma: 2017. augusztus 05.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Néhány éve kicsit fel szerettük volna dobni a rántott sajtot, ez lett az eredménye. Több módon, formában lehet készíteni, ez esetben a sütőben sült receptjét írom le. 

Hozzávalók

Sajt előkészítése

Sajt sütése

Címlapról ajánljuk

További cikkek