r
Nosalty Logó

Sült libacomb minden jóval

cukrot taratalmaz laktózmentes gluténmentes tejmentes tojásmentes
NS
Sült libacomb minden jóval
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
175 °C
  • 3% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 11% Zsír

Libacomb fűszerezése és sütése

Hagymalekvár elkészítése

Hagymás sült burgonya elkészítése

Fehérboros párolt káposzta elkészítése

Összesen 2394 Kcal
  • 3% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 11% Zsír

Libacomb fűszerezése és sütése

Hagymalekvár elkészítése

Hagymás sült burgonya elkészítése

Fehérboros párolt káposzta elkészítése

Összesen 4787 Kcal
  • 3% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 11% Zsír

Libacomb fűszerezése és sütése

Hagymalekvár elkészítése

Hagymás sült burgonya elkészítése

Fehérboros párolt káposzta elkészítése

Összesen 121 Kcal
  • 3% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 76% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    52.8 g

Zsír

  • Összesen
    169.6 g
  • Telített zsírsav
    46 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    83 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    31 g
  • Koleszterin
    234 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    4088.6 g
  • Cink
    7 mg
  • Szelén
    35 mg
  • Kálcium
    274 mg
  • Vas
    11 mg
  • Magnézium
    209 mg
  • Foszfor
    958 mg
  • Nátrium
    2593 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    145.3 g
  • Cukor
    57 mg
  • Élelmi rost
    21 mg

VÍZ

  • Összesen
    1155.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    59 micro
  • B6 vitamin:
    3 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    20 mg
  • C vitamin:
    239 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    228 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    16 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    247 micro
  • Kolin:
    102 mg
  • Retinol - A vitamin:
    38 micro
  • α-karotin
    101 micro
  • β-karotin
    209 micro
  • β-crypt
    3 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    269 micro
Összesen 2394 Kcal
  • 3% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 76% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    105.5 g

Zsír

  • Összesen
    339.2 g
  • Telített zsírsav
    91 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    166 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    62 g
  • Koleszterin
    468 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    8177.3 g
  • Cink
    13 mg
  • Szelén
    71 mg
  • Kálcium
    547 mg
  • Vas
    22 mg
  • Magnézium
    417 mg
  • Foszfor
    1915 mg
  • Nátrium
    5185 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    290.6 g
  • Cukor
    115 mg
  • Élelmi rost
    41 mg

VÍZ

  • Összesen
    2311.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    118 micro
  • B6 vitamin:
    6 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    40 mg
  • C vitamin:
    479 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    455 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    33 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    493 micro
  • Kolin:
    205 mg
  • Retinol - A vitamin:
    75 micro
  • α-karotin
    202 micro
  • β-karotin
    419 micro
  • β-crypt
    6 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    538 micro
Összesen 4787 Kcal
  • 3% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 76% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    2.7 g

Zsír

  • Összesen
    8.6 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    12 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    206.5 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    2 mg
  • Kálcium
    14 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    11 mg
  • Foszfor
    48 mg
  • Nátrium
    131 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    7.3 g
  • Cukor
    3 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    58.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    3 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    12 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    11 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    12 micro
  • Kolin:
    5 mg
  • Retinol - A vitamin:
    2 micro
  • α-karotin
    5 micro
  • β-karotin
    11 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    14 micro
Összesen 121 Kcal

Hozzávalók

Libacomb fűszerezése és sütése

Hagymalekvár elkészítése

Hagymás sült burgonya elkészítése

Fehérboros párolt káposzta elkészítése

Elkészítés

Libacomb fűszerezése és sütése

  1. Befűszerezzük a libacombot, és pácolódni hagyjuk legalább 2-3 órára (minél tovább, annál jobb).
  2. Beletesszük a tepsibe az alapanyagokat úgy, hogy a szalonna a libacombra kerüljön. Lefedjük alufóliával, és alacsony lángon megsütjük a sütőben. Kb. 3 óra + pirítás.

Hagymalekvár elkészítése

  1. Megpucoljuk a lilahagymát, és feldaraboljuk. Picit megsózzuk.
  2. Az olajat kicsit felhevítjük a serpenyőben úgy, hogy hozzáadjuk a mézet. Mikor elkezd habzani, beletesszük a hagymát, és átforgatás után felöntjük a fehérborral. Megfőzzük a hagymát, míg szinte szétesik.

Hagymás sült burgonya elkészítése

  1. Krumplit megpucoljuk, és megsütjük, majd serpenyőben a lilahagymát és a füstölt szalonnát megpirítjuk, és összekeverjük a sült krumplival.
  2. Meleg helyen tároljuk.

Fehérboros párolt káposzta elkészítése

  1. Feldaraboljuk a káposztát, megsózzuk, és pici olajon elkezdjük megfőzni úgy, hogy ráöntjük a mézet, 1 ek ecetet és a vizet.
  • Sütés hőfoka: 175 °C
  • Sütés ideje: 200 perc
  • Elkészítettem: 20 alkalommal
  • Receptkönyvben: 47
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 3
  • Össznézettség: 15111
  • Feltöltés dátuma: 2015. július 25.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Az egyik főzőműsorban libacombot sütöttek, és gondoltam, meglepem a páromat egy finom vacsorával. Ő krumplis tésztát kért (ami holnap lesz), de mikor ezt meglátta, leesett az álla ; ) Jó étvágyat! :)

Hozzávalók

Libacomb fűszerezése és sütése

Hagymalekvár elkészítése

Hagymás sült burgonya elkészítése

Fehérboros párolt káposzta elkészítése

Címlapról ajánljuk

Bárányhúsos receptek húsvétra

Karakteres, nem mindenki által kedvelt ízük és enyhén borsos áruk miatt az utóbbi időben sokat veszítettek népszerűségükből a bárányhúsos ételek. Azonban, ha mégis adnánk nekik egy esélyt, tegyük az alábbi receptekkel.

Nosalty

További cikkek