r
Nosalty Logó

Sült kacsacomb újkrumplival és fehérkáposztával

cukrot taratalmaz laktózmentes gluténmentes tejmentes tojásmentes
Hobbychef
Sült kacsacomb újkrumplival és fehérkáposztával
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
200 °C
  • 5% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 16% Zsír
Összesen 951 kcal
  • 5% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 16% Zsír
Összesen 1904 kcal
  • 5% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 16% Zsír
Összesen 160 kcal
  • 5% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 16% Zsír
  • 72% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    24.1 g

Zsír

  • Összesen
    76 g
  • Telített zsírsav
    24 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    37 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    10 g
  • Koleszterin
    137 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1303.2 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    24 mg
  • Kálcium
    69 mg
  • Vas
    7 mg
  • Magnézium
    71 mg
  • Foszfor
    342 mg
  • Nátrium
    786 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    34.2 g
  • Cukor
    10 mg
  • Élelmi rost
    6 mg

VÍZ

  • Összesen
    345.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    104 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    42 mg
  • D vitamin:
    47 micro
  • K vitamin:
    45 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    9 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    66 micro
  • Kolin:
    83 mg
  • Retinol - A vitamin:
    90 micro
  • α-karotin
    6 micro
  • β-karotin
    148 micro
  • β-crypt
    37 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    390 micro
Összesen 951 kcal
  • 5% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 16% Zsír
  • 72% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    48.2 g

Zsír

  • Összesen
    151.9 g
  • Telített zsírsav
    49 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    73 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    19 g
  • Koleszterin
    274 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2606.4 g
  • Cink
    6 mg
  • Szelén
    47 mg
  • Kálcium
    138 mg
  • Vas
    14 mg
  • Magnézium
    142 mg
  • Foszfor
    685 mg
  • Nátrium
    1572 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    68.4 g
  • Cukor
    19 mg
  • Élelmi rost
    11 mg

VÍZ

  • Összesen
    691.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    208 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    84 mg
  • D vitamin:
    94 micro
  • K vitamin:
    90 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    17 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    132 micro
  • Kolin:
    165 mg
  • Retinol - A vitamin:
    180 micro
  • α-karotin
    11 micro
  • β-karotin
    295 micro
  • β-crypt
    73 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    780 micro
Összesen 1904 kcal
  • 5% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 16% Zsír
  • 72% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    4 g

Zsír

  • Összesen
    12.7 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    6 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    23 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    217.9 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    4 mg
  • Kálcium
    12 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    12 mg
  • Foszfor
    57 mg
  • Nátrium
    131 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    5.7 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    57.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    17 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    7 mg
  • D vitamin:
    8 micro
  • K vitamin:
    7 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    11 micro
  • Kolin:
    14 mg
  • Retinol - A vitamin:
    15 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    25 micro
  • β-crypt
    6 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    65 micro
Összesen 160 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A kacsacombokat sózzuk, borsozzuk, meglocsoljuk olajjal, és betesszük a hűtőbe 48 órára egy serpenyőben.
  2. Másnap mellérakjuk az újkrumplit és a a káposztát, melyre babérlevelet rakunk, borsozzuk és locsolunk rá fehérbort, betesszük egy 200 C fokra előmelegített sütőbe. A vége felé a krumplira rakunk vagdalt petrezselymet.
  3. Amikor megsült, tálalunk. A tányérra rakunk egy kacsacombot, 2 db krumplit, káposztát, barackot és tormát.
  4. Fehérborral fogyasztjuk.
  • Sütés hőfoka: 200 °C
  • Sütés ideje: 45 perc
  • Receptkönyvben: 33
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 4771
  • Feltöltés dátuma: 2014. április 27.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Felhasználó képe
Hobbychef 738 recept

Egy finom, ünnepi fogás.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

Így lesz olyan finom a francia hagymaleves, mint az étteremben

A legtöbben azért szeretnek étterembe járni, mert valljuk be, akadnak olyan klasszikus ételek, amelyek egyszerűen finomabbak, ha egy vendéglátóhely konyháján készítik el őket. Ha valaha is ettél már hagyományos francia hagymalevest étteremben, akkor biztosan téged is megbabonázott a forró, karamellizált hagymákkal teli és olvasztott sajttal csábító leves. Szerencsére otthon is elkészítheted ezt a fantasztikus fogást. Mai Napi Tippünkből kiderül, miként!

Nosalty

További cikkek