r
Nosalty Logó

Sült halszelet karfiolos lepénykékkel

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
márti1218
Sült halszelet karfiolos lepénykékkel
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
  • 13% Fehérje
  • 14% Szénhidrát
  • 7% Zsír

hal

lepény

Összesen 588 kcal
  • 13% Fehérje
  • 14% Szénhidrát
  • 7% Zsír

hal

lepény

Összesen 2354 kcal
  • 13% Fehérje
  • 14% Szénhidrát
  • 7% Zsír

hal

lepény

Összesen 104 kcal
  • 13% Fehérje
  • 14% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 66% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    43.1 g

Zsír

  • Összesen
    25.2 g
  • Telített zsírsav
    9 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    10 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    5 g
  • Koleszterin
    151 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1246.8 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    77 mg
  • Kálcium
    295 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    77 mg
  • Foszfor
    488 mg
  • Nátrium
    304 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    47.4 g
  • Cukor
    4 mg
  • Élelmi rost
    5 mg

VÍZ

  • Összesen
    219.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    152 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    5 mg
  • C vitamin:
    49 mg
  • D vitamin:
    167 micro
  • K vitamin:
    23 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    6 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    119 micro
  • Kolin:
    139 mg
  • Retinol - A vitamin:
    137 micro
  • α-karotin
    8 micro
  • β-karotin
    179 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    999 micro
Összesen 588 kcal
  • 13% Fehérje
  • 14% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 66% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    172.3 g

Zsír

  • Összesen
    100.9 g
  • Telített zsírsav
    36 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    38 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    20 g
  • Koleszterin
    605 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    4987.1 g
  • Cink
    10 mg
  • Szelén
    309 mg
  • Kálcium
    1179 mg
  • Vas
    10 mg
  • Magnézium
    307 mg
  • Foszfor
    1953 mg
  • Nátrium
    1215 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    189.4 g
  • Cukor
    15 mg
  • Élelmi rost
    20 mg

VÍZ

  • Összesen
    879.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    607 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    10 micro
  • E vitamin:
    21 mg
  • C vitamin:
    195 mg
  • D vitamin:
    666 micro
  • K vitamin:
    94 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    26 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    474 micro
  • Kolin:
    557 mg
  • Retinol - A vitamin:
    547 micro
  • α-karotin
    32 micro
  • β-karotin
    717 micro
  • β-crypt
    4 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    3998 micro
Összesen 2354 kcal
  • 13% Fehérje
  • 14% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 66% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    7.7 g

Zsír

  • Összesen
    4.5 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    27 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    224.1 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    14 mg
  • Kálcium
    53 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    14 mg
  • Foszfor
    88 mg
  • Nátrium
    55 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    8.5 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    39.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    27 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    9 mg
  • D vitamin:
    30 micro
  • K vitamin:
    4 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    21 micro
  • Kolin:
    25 mg
  • Retinol - A vitamin:
    25 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    32 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    180 micro
Összesen 104 kcal

Hozzávalók

hal

lepény

Elkészítés

hal

  1. A halszeletet besózzuk, az 5 kanál lisztbe keverjük a fűszerpaprikát, megforgatjuk benne a halat, és az olajon kisütjük, törlőpapírral leitatjuk a felesleges olajat.
  2. A karfiolt megfőzzük, nem túl puhára. A borsót is pároljuk pár percet, ha mindkettő kész, a karfiolt villával összetörjük, hozzáadjuk a borsót, és langyosra hűtjük.
  3. Hozzáadjuk a tojást, sót, borsot, 10 dkg reszelt sajtot és az 5 kanál lisztet. Összekeverjük, és az előzőleg felmelegített olajba kis halmokat teszünk, ellapítjuk, és szép aranybarnára sütjük, mikor megfordítottuk, a már megsült felére sajtot szórunk, ami ráolvad, míg sül a második oldal.
  4. Papírtörlőre szedjük, és a hallal tálaljuk.
  • Sütés ideje: 20 perc
  • Elkészítettem: 8 alkalommal
  • Receptkönyvben: 33
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 1772
  • Feltöltés dátuma: 2017. október 11.

Ajánló

A lepényt gazdagabbá lehet tenni sonkakockával, baconnel.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Sült halszelet karfiolos lepénykékkel
márti1218 72 recept

Gyakran készítek halat, hogy változatos legyen, a köretre is figyelek.

Hozzávalók

hal

lepény

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így lesz olyan finom a francia hagymaleves, mint az étteremben

A legtöbben azért szeretnek étterembe járni, mert valljuk be, akadnak olyan klasszikus ételek, amelyek egyszerűen finomabbak, ha egy vendéglátóhely konyháján készítik el őket. Ha valaha is ettél már hagyományos francia hagymalevest étteremben, akkor biztosan téged is megbabonázott a forró, karamellizált hagymákkal teli és olvasztott sajttal csábító leves. Szerencsére otthon is elkészítheted ezt a fantasztikus fogást. Mai Napi Tippünkből kiderül, miként!